Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
За најгадна, најгадна ми е и мене. Ама сепак бе не можеш одеднаш да се свртиш против некого со кого си се сложувал ептен добро до сега... Ја мислев дека имале некоја расправија, ама ништо од тоа.

Што знам, некако после вечерва у финале сакам да ги видам Алекс, Владо и Милан. Мартина со ногата не заслужува понатаму да оди, иако мене лично не ми смета.
Дечкиве кој било да освои од нив ќе биди заслужено.
А Кристина ги искористи дебиливе па наеднаш против сите се сврте. На шо личи она одма против Никола,Огњен,Себастијан итн итн а до вчера им се лижеше.

Дечкиве кој било да освои од нив ќе биди заслужено.
А Кристина ги искористи дебиливе па наеднаш против сите се сврте. На шо личи она одма против Никола,Огњен,Себастијан итн итн а до вчера им се лижеше.

Со бабулинана шо ги носи на неа :facepalm: ги зашеметила ама конечно си го покажа крзното волкот :pos:

Со бабулинана шо ги носи на неа :facepalm: ги зашеметила ама конечно си го покажа крзното волкот :pos:
Шо дека....веќе ги има овците во раце (шепи) што се вели

Шо дека....веќе ги има овците во раце (шепи) што се вели
Не би рекол дека ги има сеа се 4-5 значиии , ако играат пак за двоен глас,женските губат и тука ќе го изламушкаат немиениот :icon_lol:

Не би рекол дека ги има сеа се 4-5 значиии , ако играат пак за двоен глас,женските губат и тука ќе го изламушкаат немиениот :icon_lol:
Тогаш ќе бидат 5-5 со гласови и ако и едните и другите гласаат исто резултатот ќе биде 5-5. Притоа следува уште едно гласање при што нема да има двоен глас така да пак 5-4 за жените.

Притоа следува уште едно гласање при што нема да има двоен глас така да пак 5-4 за жените.

Мислам дека има борба директно на племенски помеѓу изедначените натпреварувачи, мислам дека така беше. Значи оваа Ава е толку глупа што не можеше да прочита меѓу редови што сакаше да и каже Алекс, се обидуваше на сите начини индиректно да и го посочи тоа но најверојатно на крај само и кажала гласаме сите женски за машко бидејќи само така може да сфати. :facepalm:
Значи Кристина е О - Д - В - Р - А - Т - Н - А!!!... ми се гади од неа... да ми понудат пари да имам секс со неа не би прифатил жими се... кога ќе го намести оној идиотски и иритантен кез на лице ми се превртува стомакот. Мартина исто мислам дека има мал дел од тие особини ама многу вешто ги прикрива, тешко е да ја прочиташ но барем има ведар дух и понекогаш стварно изгледа пријатно и опуштено. Себастијан е звер за мене и така ќе остане до крај, тие изјави што ги дава понекогаш се максимално сфатени на погрешен начин и се користат испревртено само да се дојде до некоја поента која е против него... затоа и му дојде се преку глава... момците скоро беа сигурни дека жените нема да бидат сложни па затоа и се препуштија на случајот... дури не ни гласаа сите за една личност... како и да е во следниот циклус многу ќе биде важен дуплиот глас за она кој од машките или жените ќе доминира понатаму и нормално што се прави кога и изедначено - борба или повторено гласање без дупли глас

Мислам дека има борба директно на племенски помеѓу изедначените натпреварувачи, мислам дека така беше. Значи оваа Ава е толку глупа што не можеше да прочита меѓу редови што сакаше да и каже Алекс, се обидуваше на сите начини индиректно да и го посочи тоа но најверојатно на крај само и кажала гласаме сите женски за машко бидејќи само така може да сфати. :facepalm:
Значи Кристина е О - Д - В - Р - А - Т - Н - А!!!... ми се гади од неа... да ми понудат пари да имам секс со неа не би прифатил жими се... кога ќе го намести оној идиотски и иритантен кез на лице ми се превртува стомакот. Мартина исто мислам дека има мал дел од тие особини ама многу вешто ги прикрива, тешко е да ја прочиташ но барем има ведар дух и понекогаш стварно изгледа пријатно и опуштено. Себастијан е звер за мене и така ќе остане до крај, тие изјави што ги дава понекогаш се максимално сфатени на погрешен начин и се користат испревртено само да се дојде до некоја поента која е против него... затоа и му дојде се преку глава... момците скоро беа сигурни дека жените нема да бидат сложни па затоа и се препуштија на случајот... дури не ни гласаа сите за една личност... како и да е во следниот циклус многу ќе биде важен дуплиот глас за она кој од машките или жените ќе доминира понатаму и нормално што се прави кога и изедначено - борба или повторено гласање без дупли глас
Мислам дека сепак е повторено гласање. Нели така испадна нашата ( Ана беше?? ) пред 2 сезони? Или грешка сум?!

Имало некоја кавга меѓу Никола и Кристина, затоа отпадна Огњен. Инаку да немало кавга не верувам дека Кристина ќе гласаше за машко бидејки со нив беше цело време. Ава така онака си се влечка и со малку повеќе среќа може и финалист да е. И да мило ми е шо отпадна Огнен бидејки беше главниот околу правење кланови. Од сите шо се таму Алекс излезе најпаметна. И на крајот најмногу ме изнервираа сите жени ко беа собрани во кампот и се смешкаа.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:24 ---
Мислам дека сепак е повторено гласање. Нели така испадна нашата ( Ана беше?? ) пред 2 сезони? Или грешка сум?!
Да, има второ гласање во кое право не глас немаат тие шо се номинирани.

Не се сеќавам на тоа ама сигурен сум дека гледав еден племенски каде што имаше борба во случај на ист број на гласови... е сега каков сурвајвер и кога сум гледал е мистерија. : D

Јелена колку е одвратна. На сите им се стрвеше, за сите зборуваше, на крај на Никола за да му покаже заби. Зошто не му се нафрли на Себастијан, него на овој гревниот. И сеа као ау колку е она јака, како му го плесна :facepalm: Глупачка.

Него зошто Никола и Кристина се скарале?:cautious:

Зашо да испадне, се знаеше дека Никола ќе лета пошто со дуплиот глас автоматски тие имаа 6 гласа, а тој и покрај тоа што се искара со жените ризикуваше и му го даде имунитетот на Никола. Епа јбг од друга страна се заеба и го сјеба најдобриот пријател. Не го сакав Огнен баш ама далеку од тоа дека тој е за исфрлање.
Инаку од женскиве баш Ава и Маја Лена ми се најокеј, дај Боже Алекс да не влезе во финале, ми го пукна со тоа женските женските, се виде денеска дека машките не гласаа клански а оние се тие што менуваат мислење за секунда. И Кристина исто, со момците сум феноменален однос, Себастијан ти си ми најбољи друг, лежи со Никола лигави се и ваму машките ќе не исфрлат. Ма ќе би ебат све сега, борба нема да видите ниедна победа.:mad:

Прв пат машките да не гласаат сите заедно за еден ист член ;)
--- надополнето: 11 мај 2012 во 12:09 ---
И мене исто. Ама после ова мислам дека нема никакви шанси. Сега фаворит ми е Алекс.
А Кристина зошто се сврте против Никола, и како тоа Оги ја навредил?:confused:

The same :D
инаку и мене тоа не ми е баш јасно, што така кристина одеднаш против никола?!

е тек сега ќе биде интересно ако има некој физичка борба, ќе има трескања од земја :)
Вчера машкиве не знаеја главата каде им е - збунка. Единствена шанса им е некои од нив да оди по таен имунитет и да му го даде на тој што мислат дека ќе лета на наредниот племенски, иначе жениве ги изедоа ГОТОВО.

Алекс ќе биде зафркната баш на крајот , во моменти кога најмногу ќе и боле.Ако не успее да земе борба за имунитет ќе и речат Аdios . Па дури била мотивирана , ќе ја видеме до кога само .

Абе жениве уште 3 пати ќе се испокараат меѓу себе до крај.......гарантирам за тоа....исто како што гарантирам дека една од Алекс или Кристина ќе влезе во финале.

Онаа ава ми иде на нерви ,предходниот племенски совет плачеше бидејќи ке ја исфрлеле ,а вчера Алекс кога и го плесна во лице се бранеше демек не било така. Згора на се што се мисли она Вип ? ако ги покаже цицките или ....?

Иначе Алекс дефинитивно според мене заслужува финале .
Жаре е интиресен се тоа ,ама се занесува што збори српски и македонски.Тони зен поштовање ниеднаш не прозборе спрск :drk:и:cuc:

Себастијан никако не заслужува да оди понатаму .Вика не заслужувала жена да биде во финале ,абе да ? А сега жените да се договорат и да ги исфрлат сите еден по еден машките и 3 жени бидат финалистки ,би ми било многу мерак :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom