Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A на последниот совет, ќе си добија и метла.И сега е време за мажите да си ги покажат забите , Алекс нека забораве на освојување борба за имунитет![]()
Аха интересно е , ѓоа турска серија гледаш.шо сакате бе буљаши и овој Survivor не ви чини,порано сето се знаеше пред време шо ќе се случи овде има жар,провокации пресврти и сл.....Не го загледав од почеток ама интересно е !
Себа , фраерче![]()
И сега е време за мажите да си ги покажат забите , Алекс нека забораве на освојување борба за имунитет![]()

И на крај испадна оти жените имаат клан... А мажите и немаат баш.. (ова бидејќи поделено гласаа за Ава и Маја, не сите за една....иначе јасно е дека до крај заедно ќе се држат..)
прв пат жениве клан да направат и да се договорат! Алелуја! Редно беше

Преглуп е овој Срвајвр. Имбецилски и дебилни жени кои за кур не ги бива и изгледа уште поглупави мажишо сакате бе буљаши и овој Survivor не ви чини,порано сето се знаеше пред време шо ќе се случи овде има жар,провокации пресврти и сл.....Не го загледав од почеток ама интересно е !
Себа , фраерче![]()
Како бе ова им го дозволија како??Преглуп е овој Срвајвр. Имбецилски и дебилни жени кои за кур не ги бива и изгледа уште поглупави мажиКако бе ова им го дозволија како??
Интересен е оти 2ца паметни вкупно немаМене за разлика од другите Сарвајври овој ми е најинтересен.
Пошто ако добро се сеќавам пред 2 год. кога беше нели дојдоја до соединување на двете племиња и се знаеше пред време дека едното племе ќе го исфрли другото.. едноставно рутинирано си одеше од епизода до епизода,исто и минатото,малце интересно беше со Панишер
Глупо со нашиот Пеце изглеа дома го побарале да си ојт,толку го пуштиле,исто ко мало дете да му речат чаршија до 9 часот да си дома...
И ондак тооо...
Себастијан, Алекс, Влада......Интересен е оти 2ца паметни вкупно нема

И јас мислев , и сеуште мислам (ако се деси чудо) . Кланот веќе профункционираБаш мислам дека Алекс ќе успее да влезе во финале![]()

прими го Соо(чувство)
самоубиство напрај,Никола
ама му го напика Кристина
го заеба за сите пари во жена ли се верувало бе Кољо
.И пак да ја чуваат Ава
таа на сите им пресуди за да не ја исфрлат неа сите испаднаа.Алекс за претседател
успеа да ги убеди сите да гласаат за Огнјен