L
Löwe
Гостин
Е не ќе и се мисли. Ах што цицка фаќа оваа Кристина....Е има да ја скине овој в кревет.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е не ќе и се мисли. Ах што цицка фаќа оваа Кристина....Е има да ја скине овој в кревет.![]()
Не знам зашо уште прашуваш, а што ќе прават в кревет цела ноќ.Ауу кој циркузи се исподешаваа, мене цело време ми е нај ок Себастијан и Влада, ова женштуријава е жими таквото памет ич, и баш Маја Лена ми е најок од сите нив, барем не се глупира и не јаде бубрези ко Алекс ко ќе почне страхотно... и да стварно сакав Јелена да се врати ма да имаше веќе изгубено жар за нешо повеќе како и да е ќе има уште поголеми циркузи како стојат работиве, и да којзнае онаа распичената Кристина дал ќе му даде на Себастијан да се омрси а? што мислите вие?![]()
Ауу кој циркузи се исподешаваа, мене цело време ми е нај ок Себастијан и Влада, ова женштуријава е жими таквото памет ич, и баш Маја Лена ми е најок од сите нив, барем не се глупира и не јаде бубрези ко Алекс ко ќе почне страхотно... и да стварно сакав Јелена да се врати ма да имаше веќе изгубено жар за нешо повеќе како и да е ќе има уште поголеми циркузи како стојат работиве, и да којзнае онаа распичената Кристина дал ќе му даде на Себастијан да се омрси а? што мислите вие?![]()
па тие кондомите шо ги зедоја мора да се искористат некаде
Не знам зашо уште прашуваш, а што ќе прават в кревет цела ноќ.![]()
ова дека и ги дале сум го пропуштил изгледа ама мислам дека ке се рокнатКондомите нели и ги дадоа на Ава или ја нешто сум згрешила ?
--- надополнето: 8 мај 2012 во 15:52 ---
Ќе спијат а ти што мислиш, нели Јелена вика дека ником није стало за сексом ....![]()
Епа на островот не, ама кога ќе се најадеш, напиеш и што е најважно ќе се измиеш не верувам дека ќе спијат.Кондомите нели и ги дадоа на Ава или ја нешто сум згрешила ?
--- надополнето: 8 мај 2012 во 15:52 ---
Ќе спијат а ти што мислиш, нели Јелена вика дека ником није стало за сексом ....![]()