Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак и покрај што глупердава не испадна, мило ми е што испаднаа педеров о овој келезанкава све по список на двајцата. Па убаво им дадоја на 2цата како што дојдоја заедно, така двајцата цурик назад ги пратија.

Како што очекував глупачата остана, од тој на тој одеше цело време и еве се извлече. Лицимерие прва класа, прво вика дека и е сеедно дали ќе отпадне а потоа се смее како нездрава. Алекс успеа најубаво да ја процени.

А оти не сакате да сфатите дека Ава тука е потрошна стока? Ќе си прават мераци со неа на островот, ќе ја искористат во гласањето и ќе ја шутнат. Ионака и да оди во финале нема да победи. Никој не би гласал за неа. Паметно изиграно што ги шутнаа педерот и политичарот. Тие беа поопасни

Што толку ве нервира Ава? Јес да има блага ретардација ама па мене ми е смешна. Она плаче, јас се смеам.:icon_lol: Во секој случај е поинтересна од кленот Невен или пак Маја Лена.

Не пратам редовно ама ме интересира што се случи со Ава и Невен што гласаја еден против друг а претходно прдеа срдеа заедно тие двајца ?

Не пратам редовно ама ме интересира што се случи со Ава и Невен што гласаја еден против друг а претходно прдеа срдеа заедно тие двајца ?

Тој рече:Најискрено треба да си оди Ава.
Ава за време на гласањето рече во последен момент ме премисли!

Има некој линк од вчерашната епизода?

Жал ми е што испадна Марко. Имаше смисла за хумор и поинтересно беше со него. А и човекот си играше чесно и опуштено за разлика од другиве што се напнаа и се набутаа во кланови. Сега многу предвидливи ми се чинат настаните понатаму. Со кланчево шо си го направија ги избација Невен и Марко. Така ќе избацуваат и др додека не останат Огњен, Себастијан и уште некој. Што сакам Алекс да стане финалист и да победи!

Е дури сега ке е интересно и сакам по некоја случајност да земат и Ава и Маја имунитет па да ги видам за кого ке гласаат тогаш.
Ава ретарда невидена е со ова Мартина ме нервираат ептен од нив не ми се гледа лицемерие слободно можат да продаваат.
Јелена ми е фаца
Ко рече за Марко дека е како Ганди :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom