Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да има бе што ви е,вчера и двете племиња се бореа,ама посебно и борбата беше за личен имунитет. Денес ќе има два племенски совети и по еден од секое племе ќе напушти.......бар како што сфатив јас вчера.
Абе јас погрешно сум прочитал ман утд пишал дали игра ќе има ти си му рекол не. Јас помислив прашува дали ќе има епизода вечерва :facepalm:
Сега пак немаше да се разбериме ти еднаш си пишал нема да има (си мислел на игра) а после пак си пишал ДЕНЕС ќе има .......

Мене баш ми беа симпатични Александра и Радован :love:

Ава е ептен глупа, прееска додека переше и дрдореше, ме потсети на Миле Паника во тие неговите монолози:pos: Иста:pos:

Нењго утре ќе биде жустро ептен, Миа и Јелена се закараа, плус и два племенски совети :cool:

Абе сега го изгледав враќањето во цив. и добра беше,си зборуваше на Македонски и добро изгледаше. Сега каква е и што е незнам и не ме интересира нема за жена да ја земам,ама респект за тоа што си зборува на мк и неколку пати им го чукна на тоа водителите........жаре да го видам дали ќе зборува на македонски кога ќе испадне и ќе отиде во емисија. :cautious:

Таа не збори српски пошто не знае, не ради што е патриот.

Како и да е не зборува......

Вечер ќе биде колење,најјако е што овие ќе се крмат додека другите се мачат. :icon_lol:

Типувам дека Маја и Марко ќе отпаднат. Ако ја изгласат Ава ќе нема кој да им пере облеката :pos:.

па јас видов кога испадна жаре дека онаа ава се поднасмевна некако и ја опули на мартина некако се мислам дека имаше клан мегу ава мартина и марко

Се по список јас на Ава да и ебам!!! :mad::mad::mad::mad::mad:
Па уште кога рече Огнен дека таа пресудила, превртува очи све да и ебам нејзино се прави наивна... :гомце:

Се да и ебам на Ава .
Значи поглупо суштество немам видено .
Како ме изнервира кога излезе Жаре се смееше така под бркчина, задскриено ...
Срање !
Ти ебам и Survivor и се .. не ми се гледа повеќе, неможам да ја гледам оваа отепанава.

Епа шо сакате Политичар имаат во племето Сеа или Милан или владо ке го јадат зато шо ја остаја Ава во племето Жаре мислам дека ке се врати во новото племе

По педерски одиграно досега не сум видел на ниту еден Survivor .Не за тоа дека Жаре е наш па ајде ќе реагираме вака напротив ги штитат послабите како оваа Ава што не знае вилушката да ја држе додека јаде и праве гримаси како ненормална. Секоја чест за Себастијан што и го спушти в лице и плус уште се чуде демек таа не , море ти ..... ку..... гнасна. Па и Радован го исврлија. Катастрофа . Стварно оваа година не сум толку заинтересиран да гледам Survivor најкатастрофално гласање досега .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom