Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
абе луѓе ми текна, нели е као ВИП? Ај шо немат врска од виповци овие, туку ова, во србија значи ако си студент си и вип? изгледа мк е америка за нив според ова:icon_lol: далеку од тоа дека имам нешто против девојкава напротив баш ми е ок...
Maja Lena Lopatni
Zanimanje: Studentkinja

Какви петарди еј,им дојдоа педер,свињетина и ќелаво кускуле и ги испоисфрлаа. :facepalm:

На Милан и на Владо мислам во грло им застанаа после бургерите во наредната епизода ќе му списка Милан на тоа копилето марко дека еци пеци пец му е многу сомнително,а таа Ава убедливо најглупавото суштество што сум го видел да и се посерам на таа фацата мајмунска,КУРВО ЕДНА КУРВОСАНА САМА ДА ОСТАНЕШ ЦЕЛ ЖИВОТ МАТЕР ТИ ЕБАМ !

И Радован не заслужи да испадне.

Гаден,гаден срвавр оваа година,срање.

П.С. Жаре ќе и го плесне на таа миа беговиќ,и таа јелена вика конечно дојде некој што и ја зачепи устата. :icon_lol:

Прва и последна опомена. Ај досега читам и ви прогледував низ прсти за јазиков што го користите. Ама прочитам ли вулгарности и несоодветен јазик од било кого после мојов пост, бан од тема добивате во истиот момент.

Какви петарди еј,им дојдоа педер,свињетина и ќелаво кускуле и ги испоисфрлаа. :facepalm:

На Милан и на Владо мислам во грло им застанаа после бургерите во наредната епизода ќе му списка Милан на тоа копилето марко дека еци пеци пец му е многу сомнително,а таа Ава убедливо најглупавото суштество што сум го видел да и се посерам на таа фацата мајмунска,КУРВО ЕДНА КУРВОСАНА САМА ДА ОСТАНЕШ ЦЕЛ ЖИВОТ МАТЕР ТИ ЕБАМ !

И Радован не заслужи да испадне.

Гаден,гаден срвавр оваа година,срање.

П.С. Жаре ќе и го плесне на таа миа беговиќ,и таа јелена вика конечно дојде некој што и ја зачепи устата. :icon_lol:
Ауу го гледав и се нанервирав страшно! Бива ли онаа Ава да е толку проста бе, видете и ја фацана бе и гримасине што ги прави, ко со копачка да ја треснале :facepalm: Онаа Мартина од сам старт ми е одвратна и сега тоа се докажа! Затоа што е лицемерна, дури и Миа не ми е, затоа што не е лицемерна, го кажува за себеси тоа што го мисли, а оваа глуми со сите фер и океј, а уствари смрди на лицемерие, корне:гомце: Ебате глупите, наместо да ги исфрлаа оние што им дојдоа самите си се исчистија, па толку да не се размислувало. Уф што сакам наредна Мартина да лета, и да оди на она островот на исфрлените, па Миа и Јелена да ја суредат, како што и се стрват :гомце:

Па на Ава тоа и беше планот, да исфрли некој од машките од нејзиното племе. Сега сигурно ќе летне Владо или Милан, онаму во другото племе ќе летне можеби Огњен или Себастијан и ова шоу ќе прејде од Срвајвер во некоја шпанска серија.:pos: Криво ми е за Жаре, беше еден од малкумината таму кои бар придонесуваа за племето.

Секако дека ќе има, на прва сајтот пишува дека во 21:20 ќе има.

Фала богу си зборуваше на Македонски Жаре.
А и убаво испеа на крај,што си е си е. (y)

Фала богу си зборуваше на Македонски Жаре.
А и убаво испеа на крај,што си е си е. (y)

Овај Радован е супер дечко, а и баш се заљуби во нашава, а оваа не го речка 1%., Како и да е залужуват Радован и Жаре да се вратат во соединувањето.

Овај Радован е супер дечко, а и баш се заљуби во нашава, а оваа не го речка 1%., Како и да е залужуват Радован и Жаре да се вратат во соединувањето.
Жаре не се враќа 100% индиректно кажа дека и тој и александра ќе останат на островот на исфрлени до крај.

Како и да е добро се покажа во враќањево во цивилизација,си зборуваше македонски и беше забавен.

А нашава се гледа дека не го ебе 2% радован тој ИСПАДНА заради неа :facepalm::icon_lol: оваа јок бурда,се гледа дека и тој беше напизден на неа.

Жаре не се враќа 100% индиректно кажа дека и тој и александра ќе останат на островот на исфрлени до крај.

Како и да е добро се покажа во враќањево во цивилизација,си зборуваше македонски и беше забавен.

А нашава се гледа дека не го ебе 2% радован тој ИСПАДНА заради неа :facepalm::icon_lol: оваа јок бурда,се гледа дека и тој беше напизден на неа.

Како можеше само Жаре и Радован да испаднат пред суштествоно Ава никако неможам да сфатам :facepalm:. За Радован посебно ептен ми е криво, многу педерски изиграа Себастијан и Огњен.....

Мојата реакција кога Ава ја избраа за поглавица...
omg.gif

Жаре ЛЕГЕНДОООО!!!!! :cuc::cuc::cuc::cuc:

Море Алекс стисок со забине, не мрдна прасено кога го стави во уста :)

Отидено е се, Ава ја ставија да биде поглавар бе ало... :pos:
И после кога ќе влезе она во соединувањето со другарчињата Невен, Марко и Мартина идиотите Милан, Влада и Жаре ќе останат со ку*от во рака, т.е Жаре веќе остана.

Оваа Јелена се напали на Жаре ебате, :pos:
А како ги јадеше гомната за него.

ццц ах бее немло услови за секс........се ѕвекнале таму како ѕвечкалка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom