Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
а шо е работаа со смениве...ја на крајов го фанав денеска и ништо незнам шо се случило

Колку ќе беше изгубена александра да не беше со жаре во племе да и кажува што да прави,како татко и е. хах
Поизгубена од олку не знам дали може да биде :D а како шо видов по инсертиве пак ке го јадат мислам дека таа ке летне или Педерасава
--- надополнето: 2 април 2012 во 23:03 ---
а шо е работаа со смениве...ја на крајов го фанав денеска и ништо незнам шо се случило
Екс поглавиците се заменаа то е :D

Колку глупо звучи она ‘‘поглавица‘‘ кога Александра го изговара. :facepalm:

Е сеа племето на жаки наш е многу послабо :)

Колку глупо звучи она ‘‘поглавица‘‘ кога Александра го изговара. :facepalm:
ја мислам дека се шо ке кажит е глупо еднаш ја неам чуено нешо паметно да кажит :D

Жаре му се дере на Милан немој да паднеш !
Милан-ааа ќе паднам,и паѓа :pos: WTF?!

Оваа денеска беше најтешка игра до сега

Ау колку тешка борба беше оваа денеска...

Види ја бе курвава наша уште за Жаре кажува, се надевам таа ќе ја бришат наредна.:mad:

Абе ај......

Само Ава и Кристина ми се најок,другово се канта.

Добро како ова досега не е постирано во темава не ми е јасно? Ај само на кратко моментот со бразилската депилација на Алекс :pos::facepalm: Некаде околу 2.07...

Ја мислам дека оној Невен ќе изеде ќотек од Милан, ионака нема намера ништо да работи како и Мартина, ќе има беља:pos: Јадничкава Станија ќе умре од мака што ја исфрлија.
И јас мислам кај да е
tumblr_ltqo2c0kBq1qiia8n.gif

Им ги скинаа крилата на Борука со разменава... крш, сега Матмбо се непобедливи у секој случај, со екипа составена од Себастијан, Огнен, Радован, Никола, има живи луѓе да јадат тоа жените можат само да им ги ладат ради реда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom