Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
а шо е работаа со смениве...ја на крајов го фанав денеска и ништо незнам шо се случило

Колку ќе беше изгубена александра да не беше со жаре во племе да и кажува што да прави,како татко и е. хах
Поизгубена од олку не знам дали може да биде :D а како шо видов по инсертиве пак ке го јадат мислам дека таа ке летне или Педерасава
--- надополнето: 2 април 2012 во 23:03 ---
а шо е работаа со смениве...ја на крајов го фанав денеска и ништо незнам шо се случило
Екс поглавиците се заменаа то е :D

Колку глупо звучи она ‘‘поглавица‘‘ кога Александра го изговара. :facepalm:

Е сеа племето на жаки наш е многу послабо :)

Колку глупо звучи она ‘‘поглавица‘‘ кога Александра го изговара. :facepalm:
ја мислам дека се шо ке кажит е глупо еднаш ја неам чуено нешо паметно да кажит :D

Жаре му се дере на Милан немој да паднеш !
Милан-ааа ќе паднам,и паѓа :pos: WTF?!

Оваа денеска беше најтешка игра до сега

Ау колку тешка борба беше оваа денеска...

Види ја бе курвава наша уште за Жаре кажува, се надевам таа ќе ја бришат наредна.:mad:

Абе ај......

Само Ава и Кристина ми се најок,другово се канта.

Добро како ова досега не е постирано во темава не ми е јасно? Ај само на кратко моментот со бразилската депилација на Алекс :pos::facepalm: Некаде околу 2.07...

Ја мислам дека оној Невен ќе изеде ќотек од Милан, ионака нема намера ништо да работи како и Мартина, ќе има беља:pos: Јадничкава Станија ќе умре од мака што ја исфрлија.
И јас мислам кај да е
tumblr_ltqo2c0kBq1qiia8n.gif

Им ги скинаа крилата на Борука со разменава... крш, сега Матмбо се непобедливи у секој случај, со екипа составена од Себастијан, Огнен, Радован, Никола, има живи луѓе да јадат тоа жените можат само да им ги ладат ради реда.

Back
На врв Bottom