Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе само ли кај мене на фејсбук почнаа да пискаат по овој? :facepalm:

419891_395634633799051_100000575527736_1448322_1073376504_n.jpg

овој ја плескаше Цеца едно време,знам ги поврзуваа демек биле во врска
http://tracara.com/vlada-vuksanovic-moja-mama-je-u-depresiji-zbog-cece/
Ceca.jpg

Не че да е на арно,први секогаш за исфрлање ќе бидат македонкава и овој македонецов,глеам не ги дружат мн.
А и толку хејтање за Жаре сепак не е на арно , малку поддршка би било добро,сепак наш сограѓанин е.
Додека пак уште од сега има тензија,нема мн.лигавење,ааа и има педеракис тртакис :pos:
Ќе пецни оној, некој ќе биди добитник во доцните часови :icon_lol:

Кога ќе ги слушнам нашиве како зборат српско-македонски ми се повраќа.Имаме златен јазик они им лижат гз на србиве.:tapp:Очекував многу попознати личности од овие каде што Жаре им е највип фаца.:D Од женскиве има симпатични ама за разлика од минатата сезона овие се ништо. Замислата на организаторот очекувам да биде на ниво само што натпреварувачиве некако не ги личи за вакво шоу.

п.с Тој со тетоважите што го избраа за поглавар ми е најодвратна фаца од сите ... :oops:

Станија го коментирала однесувањето на нашата Плејбој зајачица која го заведувала хрватскиот мистер Радован Стошиќ. Накова тие коментари ја иритирале, па се степале.
Девојките прво се расправале и се навредувале, а потоа почнале и да се тепаат. Александра Накова пред почетокот на снимањето била со поранешното момче на Светлана Ражнатовиќ - Цеца, Владимир Вуксановиќ, а на пат кон Костарика го заведувала хрватскиот мистер Радован Стошиќ. Станија Добројевиќ почнала да ја предупредува Александра поради флертувањето и однесувањето кое не и се допаднало.

Плејбој зајачицата Накова, била навредена и ја иритирале коментарите на српската старлета. По вербалната пресметка почнале да се удираат пред камерите.

Овие две биле дисквалификувани поради тоа што се степале пред камерите на Survivor.

Неименуван извор тврди дека овие две биле дисквалификувани од шоуто бидејќи го прекршиле договорот кој пред тоа го потпишале. :tapp: :гомце::facepalm:

Мислев да не го глеам ова, али некако почињем да се предомислувам после ова што го глеам сеа на сител :pos: :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom