Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Добро функционираа нашиве заедно браво ја донесоа победата според мене !

:)

Очекував поинаков Жаре, вака и не ми изгледа лошо само нека продолжи. Кога се фалеа кој колку придонел, ја спомна нашава.;)

image.jpg

Шо глуми оваа ?
Леле како ќе леташ тииииии.......на клоци ќе те исфрлат.

Интересно беше вечерва, интересна борба, неизвесна, има хумор кај на жаре племето.

лелее на Наташа Беквалац сестра и јакаааа, мн јако цице и гзе свака част. Ја сам се заљубио

Овој со брадата од на нашиве племето со гнасниот глас ми е одвратен што глумета господ знае. :tapp:

Никако не го можам Жаре Сељаков... !!! :facepalm:

Која е оваа?

Снежана и седумте џуџиња

Жаре ако не се избаци со некој сељачки коментар од страна не е жив, бил на Костарика или Антартик тоа му е во природата и не може да се смени, ама се трпи некако не е страшно, Александра според мене глуми некаква добра вила, ќе видиме во наредните епизоди...

Снежана и седумте џуџиња

Жаре ако не се избаци со некој сељачки коментар од страна не е жив, бил на Костарика или Антартик тоа му е во природата и не може да се смени, ама се трпи некако не е страшно, Александра според мене глуми некаква добра вила, ќе видиме во наредните епизоди...

Александра Накова мислам дека е изгубена во свемирот :D

Зашто не волите *нз како му беше името* у вашем племену ?
-Па није ме добро ударио по гузу на почетку..*поглаварот*
Жити се,вип личност,карактер-0,срам пред камери дека те глеам пола свет-0..после бил вип личност..бич плис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom