Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Zare so seljackoto ponasane ke si odi prv od tamu a onna barbikata nasa i da si odi megu prvite ke i se javi nekoj i ke ja sobere so Bently i ke si ziveat srekno do krajot na zivotot

Познати македонски певач Жарко Бербер:cautious:Па да ги обожавам неговите песни посебно онаа Лепша он ночи:oops:
Иначе мојот бербер планира да почне кариера нормално певачка за повеќе информации на сител.ком.мк:гомце:

4. Neven Ciganović
Najpoznatiji hrvatski modni stilista koji oblači mnoge hrvatske i strane javne ličnosti. Pored toga, poznat je i kao neko ko je preterao u broju plastičnih operacija koje je imao na svom licu i telu.

Уф, колку сакам овој да биде ROFLSTOMPED, угх коа му ја видов сликана еј, ЌЕ СКРШЕВ НЕШТО :sick::mad:

После 10- вековно ропство од турско-косовско-тибетски серии, конечно нешто интересно на нашиве „телевизи“.
Ќе се гледа, иако првата ВИП сезона беше ужасна, се надевам на подобра втора.

Ја ако знам некој од познативе цел форум да ме... сред ч***.

ajde site zaedno IZLEZI ZARE PRAVO NA TERASA I POZDRAVIJA ......... pojako be da ve cujam site

Абе не зезај лани барем познати беа......овие годинава трагедија у боја. Ената сестра на беквалац, другата сестра на Беговиќ. Сите имаат во фамилија некој познат.

Да го видиме Жаре сељак што направил, може ќе бидме изненадени од неговите способности ( сарказам).

Не гледам ова јас на овој канал да беше на друг ќе гледав и тоа со мерак вака :notworthy:

Не гледам ова јас на овој канал да беше на друг ќе гледав и тоа со мерак вака :notworthy:

E што има врска каналот, да речеш вести на Сител не глеам ајде, ама ова што има везе кој канал е..

E што има врска каналот, да речеш вести на Сител не глеам ајде, ама ова што има везе кој канал е..
Од рекламите ми е ќе го направат со реклами и наместо 1 час ќе излезе плус 30 мин што навистина е досадно да нема реклами е подобро или да има ама 2-3 реклами да се а не цели 6 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom