Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде интересно со берберов, научени сме да го гледаме во кошулчиња, сако и чевли, сеа нема да се снајде таму :)
Тогаш го прикриваше по малце селското во него.Сеа ќе биде апла сељак.

cZ7Tt.jpg

Ќе паднат дупења и тоа јаки, и меѓу маж и жена, а богами и меѓу маж со маж, двајца педери ставиле :facepalm:. Жаре измислен е за овие :P

хахахаха SASUKE кажи кој ти е фаворит ако имаш па да почнат препирките на темава како лани ТОНИ vs АНДРЕЈ :D
Немам фаворит,тешко и дека ќе имам затоа што од нашиве не очекувам ништо посебно,ако гледам ќе гледам само заради рекреација,и онака наш нема шанси да победи.

П.С. Тони > сите нивни победници во сите нивни реални шоуа,во секој смисол и како човек и како фраер,други муабети се непотребни. :D

Штета што не ставиле некој како Тони Михајловски, имаше да биде топ ќе паѓаа далги, иначе вака ќе навивам за Жаре :)

Штета што не ставиле некој како Тони Михајловски, имаше да биде топ ќе паѓаа далги, иначе вака ќе навивам за Жаре :)

е зашто не отишиол тони? и џамбазов би бил екстра :D

Игор и Тони не се физички спремни за вакви натпреварувања.. Двајцата се измислени за шоуа како BIG BROTHER и 24/7 правење глупости :ROFLMAO::ROFLMAO:

Игор и Тони не се физички спремни за вакви натпреварувања.. Двајцата се измислени за шоуа како BIG BROTHER и 24/7 правење глупости :ROFLMAO::ROFLMAO:

А па тие другите се физички спремни, од лани само спремни беа Тони зен и Марко другите тапа беа.

кај ги најде баш овие две :icon_lol:едната во домашен притвор,другата има кузнае колку години :D Барем да беа приближно познати како тие лани...од оние наведенине ја лично ама баш за никој не сум слушнал..освен за берберон и александра плејбој :eek: накова

Не е веќе во домашен притвор, пуштена е :)

monkey-ass-weird-animal-pictures.jpg

Feel the difference ... :icon_lol:

Имам осечај дека едниственото шоу што го гледам на Сител (Survivor) .. ке го усере Жаки Макарена... па добро бе пизда ли му... можевте да пратите некој поантипатичен?

сеќаам дека Жаре ќе ги манијачи жените таму...тоа му е во крвта :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom