М
Мартин`
Гостин
Дајте линк од видеата од финалето цело ? Инаку Ава колку антипатична е, се глупира ко кловн е .. мисли којзнае која е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви VIP фаци беа учеснициве нема да ме чуди да е некој тишлер па да си ги исчукал ноктите со чекичЗаслужено двајцата најдобри натпреварувачи имаа по 5 гласа. Иако бев повеќе за Милан воопшто не ми е криво што Влада победи.
Алекс вечевра беше бомба, многу е јака.
Иначе што е со ноктите на Огњен? Лакирани му беа во црно, и тоа не е првпат и пред некоја недела кога го даваа на Бекстеџ му беа црни.![]()
Во врска со Јелена, ништо лошо не и направиле, во филм си е жената дека таа е најдобра и дека другите не и се дораснати.Еј а зошто таа Јелена толку ги испонавреди овие кога гласаше? Што и направиле лошо?
И како тоа, барем пола од тие што гласаа за Милан, гласаа бидејќи му требале пари, а тој нешто збори како за него Survivor е завршен кога излеггол од островот и доста му било што влегол во финале?
Него се сеќавате на последната борба за Финале кога победи Никола, овие кокошките Мартина и Кристина му рекоа дека од нив ќе има по еден глас во финалето
И само мене ли вчера Мартина ми личеше на Боки 13?
Себастијан се уби од мелење кој и како заслужува да биде во финале, а он па дека влезе ја накрши. Може Алекс да влезеше ќе имаше некој глас.
За тоа Милан беше во право. Рече дека Срвајвр за него е завршен со влегувањето во финале и дека би било добро да победи т.е дека сака да победи но ТОА НЕ ЗАВИСИ ВЕЌЕ ОД НЕГО!! Затоа рече дека е завршено за него, пошто тука реално не зависеше од него ништо повеќе. Тој си ја заврши својата работа со влез во финале така да........Еј а зошто таа Јелена толку ги испонавреди овие кога гласаше? Што и направиле лошо?
И како тоа, барем пола од тие што гласаа за Милан, гласаа бидејќи му требале пари, а тој нешто збори како за него Survivor е завршен кога излеггол од островот и доста му било што влегол во финале?
Абе шо е финтава со Себастијан никој шо не му даде глас ?