I
Iblis
Гостин
Pics or it didn't happenЈа примети ли некој тепачката помеѓу нашава и таа другата за жалење се.
Pics or it didn't happenЈа примети ли некој тепачката помеѓу нашава и таа другата за жалење се.
Ќе гледаш утре дури и со видеоPics or it didn't happen
И во весниците пишуваше дека нашата кје се степа со Станија , и ова ни најмалку не ми личеше на борба бидејки како што кажа едната дека играта била логичка а можда и грешам али тој Владимир се шокира..^Мислиш нашата беше? Мене повеќе ми заличи на таа Ава од истото племе кај што е нашата. Башка нашата во депресија е падната, така да мислам дека не би се замарала да се тепа со некој.. и мислам дека племето на утрешната борба ќе ги исклучат неа и уште едно девојче (по моја претпоставка Алекс, бидејќи станија е пофизички спремна за таков вид на борба). Плус Ава мора да учествува на утрешната борба, зашто минатата борба која беше за имунитет она беше одбрана да не учествува (поради болки во желудникот). Така да повеќе ми иде да е тоа Ава, отколку нашата.
Според правилата од претходните изданија на Сурвајвр во ваквите игри се борат машко против машко, женско против женско колку шо се сеќавам, така да ќе треба и едно машко да паузира.^Мислиш нашата беше? Мене повеќе ми заличи на таа Ава од истото племе кај што е нашата. Башка нашата во депресија е падната, така да мислам дека не би се замарала да се тепа со некој.. и мислам дека племето на утрешната борба ќе ги исклучат неа и уште едно девојче (по моја претпоставка Алекс, бидејќи станија е пофизички спремна за таков вид на борба). Плус Ава мора да учествува на утрешната борба, зашто минатата борба која беше за имунитет она беше одбрана да не учествува (поради болки во желудникот). Така да повеќе ми иде да е тоа Ава, отколку нашата.
Весниците може да пишуваат било што, и да се степала нашата со Станија, нема да биде тоа на утрешната борба зашто се од исто племе. Ако се степале, се степале сигурно во кампот. А за второто Ава не кажа дека играта била логичка, туку она посакувала играта да биде логичка, ама мислам дека играта ќе биде физичка според тоа што можев да видам.И во весниците пишуваше дека нашата кје се степа со Станија , и ова ни најмалку не ми личеше на борба бидејки како што кажа едната дека играта била логичка а можда и грешам али тој Владимир се шокира..
Е за ова незнаев. Во тој случај може да е нашата една од тие што се тепа. Ма да како што кажав, мислам дека племете утре ќе ја изгласа неа да паузира (бидејќи веќе ги имаат изгласано Алекс и Ава да не се борат).Според правилата од претходните изданија на Сурвајвр во ваквите игри се борат машко против машко, женско против женско колку шо се сеќавам, така да ќе треба и едно машко да паузира.
Читам и по други форуми,и они го мислат истото дека било тепачка барем така наликуваше а можеби е сосема извадено од контекст ќе видиме утре.Весниците може да пишуваат било што, и да се степала нашата со Станија, нема да биде тоа на утрешната борба зашто се од исто племе. Ако се степале, се степале сигурно во кампот. А за второто Ава не кажа дека играта била логичка, туку она посакувала играта да биде логичка, ама мислам дека играта ќе биде физичка според тоа што можев да видам.
Е за ова незнаев. Во тој случај може да е нашата една од тие што се тепа. Ма да како што кажав, мислам дека племете утре ќе ја изгласа неа да паузира (бидејќи веќе ги имаат изгласано Алекс и Ава да не се борат).
Јелена? о.О
Јелена и Станија, се е ова дел од игра.
Според весниците минатата година Тони Зен требаше да го касне змија и да се откаже ама стигна во финале.И во весниците пишуваше дека нашата кје се степа со Станија , и ова ни најмалку не ми личеше на борба бидејки како што кажа едната дека играта била логичка а можда и грешам али тој Владимир се шокира..