Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ovoj marko tolku pi*ka be aman odma se mu e krivo....inaku sea dadoa najava za utre
Katerina e pobedila
taka da milo mi e sto goca ne e.....Toni kolku e fer odma mu cestita ama ok iskreno i se iznenadiv koga Andrej na intervjuto kaza deka zasluzeno pobedil Toni vcera :)

Србин е мислам,иначе Кача е 3 финалист сеа дадоа во најавата на крај приметив дека е она.

abe inaku mene epten mi bese milo koga Toni vo ngovoto obrakanje si ja spomna Makedonija...zalniot palacinki sladoledi so li nemu se vrti vo glava tamu haha

Тони Робинзон Крусо Зен :pos::pos:
Инаку Андреј заслужено е вториот финалист во Survivor :)

Izvor Blizak Pressu kaže da se kao potencijalni pobednici pominju Goca Tržan i Andrej Maričić.
Kako se šuška među bivšim robinzonima najmanje šansi za pobedu ima Toni Zen jer je na ostrvu bio prilično zatvoren i izolovan od ostalih vipovaca, dok se Goca i Andrej pominju kao dva potencijalna pobednika - zaključuje naš izvor.

Za zal :(

Тони Робинзон Крусо Зен :pos::pos:
Инаку Андреј заслужено е вториот финалист во Survivor :)

Се слагам со тебе...заслужи Андреј да е финалист, а големи му се шамсите и да победи.

А еве го Тони Робинзон Kрусо Зен:
Survivor VIP 39Е - 6 дел: Тони Зен и се обраќа на Македонија
http://mesto.com.mk/video/RHU9MY2G4433/Survivor-VIP-39Е--6-дел-Тони-Зен-и-се-обраќа-на-Македонија

Survivor VIP 39Е - 7 дел: Тони Зен пиштол гол!
http://mesto.com.mk/video/8W6UUX7NW5KO/Survivor-VIP-39Е--7-дел-Тони-Зен-пиштол-гол

Значи многу ми е мака што Марко не победи,исто и тој ми беше фаворит ама заради мала грешка(кога му се лизна раката го дискфалификуваа)чудни правила,ај сега баш да видеме реакцијата на Велико Вече кога ке слушнат дека Андреј е вториот финалист,ке снесат од срека :icon_lol:.
Toни?Колку надимаци ке има?Генерал Максимус?Тони Робинзон Крусо Зен од Филипини?:pos:

за тони супер е што е финалист нема збор дека заслужи ама тешко ќе победи ама сепак финалист е финалист...
андреј дефинитивно заслужи, беше фер до крај не учесвуваше во никакво пазарење и искреноста се му се исплати...
сеа би сакал Јелена да е 3 финалист бидејќи и таа е супер девојка која не правеше никакви комбинаторики кој кого ќе гласа...
Баш тие 3: марко, гоца и катерина ќе бидат казнети на крај да му ебам се у пичку, тие праве комбинаторики, мрморења, којо што прави како ќе гласа и на крај со овој мојот на рака ќе останата особено марко и гоца на нерви ми одааат...
леле гоца кога кажа не контролирано дека би бил добро да ве исврливме сите мажи уф целулитот негов да му ја сечам, ѓубре...

Честито нека му е и на Андреј, заслужено...

За денешната епизода не ми е јасно колку време ќе трае?? Оти во најавата и го дадоа племенскиот, па најверојатно ќе имаме 2 епизоди сврзани во една.. (едната за четврток, денес и другата за утре..)

ej a ne vi se slosi od Goca koga kaza deka zasluzila da pobedi? deka bi sakala vo finale pa i da pobedi ZENA a ona jadna nemoze 10 min da e vo igra....kako sto kaza Andrej: fizicki ne se ama za zborenje se spremni....spored mene zasluzeno Toni Andrej Katerina a i iako nema da pobedi Toni barem dzipot da go lapne poveke ne mu treba i onaka site dobija pari na nedela plateni sto i sam si prizna vo "koj te shisha"

ej a ne vi se slosi od Goca koga kaza deka zasluzila da pobedi? deka bi sakala vo finale pa i da pobedi ZENA a ona jadna nemoze 10 min da e vo igra....kako sto kaza Andrej: fizicki ne se ama za zborenje se spremni....spored mene zasluzeno Toni Andrej Katerina a i iako nema da pobedi Toni barem dzipot da go lapne poveke ne mu treba i onaka site dobija pari na nedela plateni sto i sam si prizna vo "koj te shisha"
Па и ти да си метро и џилет ,нема да издржиш повеќе,таа едвај го дофаќаше тотемот,а не да издржи еден саат и свесна за тоа си се откажа на време.Но сепак мислам дека и двете последни игри можеа да бидат малку поинтересни,некако ми беа преглупи,а истовремено претешки.Така беше и минатата година со една од игрите кога победи онаа Весна,бидејќи беше најситна и со тоа беше во предност во однос на останатите и можеше да седи така два дена.Сепак мислам дека за финале требаше да има некоја вистинска игра во која ќе дојдеше до израз и брзината и издржливоста,а и мозокот малку да го вклучеа како што беше првата борба минатата година,да дојде до израз најснаодливиот,а не вака клечи со саати.

Но како и да е сосем коректно си победија Тони и Андреј,и ми е драго што Марко испадна вака,премногу се лути за глупости,а и не победил и што сеа ќе се лути,можеше тоа свое незадоволство да го задржи за себе премногу глупо изгледаше на телевизија,се лутеше ко некое мало дете.

Па и ти да си метро и џилет ,нема да издржиш повеќе,таа едвај го дофаќаше тотемот,а не да издржи еден саат и свесна за тоа си се откажа на време.Но сепак мислам дека и двете последни игри можеа да бидат малку поинтересни,некако ми беа преглупи,а истовремено претешки.Така беше и минатата година со една од игрите кога победи онаа Весна,бидејќи беше најситна и со тоа беше во предност во однос на останатите и можеше да седи така два дена.Сепак мислам дека за финале требаше да има некоја вистинска игра во која ќе дојдеше до израз и брзината и издржливоста,а и мозокот малку да го вклучеа како што беше првата борба минатата година,да дојде до израз најснаодливиот,а не вака клечи со саати.

Но како и да е сосем коректно си победија Тони и Андреј,и ми е драго што Марко испадна вака,премногу се лути за глупости,а и не победил и што сеа ќе се лути,можеше тоа свое незадоволство да го задржи за себе премногу глупо изгледаше на телевизија,се лутеше ко некое мало дете.

izvini se navredi za toa za Goca? i ne bese samo vo vcerasnata nego skoro vo site borbi ne e se pokazala a iskreno mene boli me uvo za nea i onaka mi se losi samo glas koga ke i cujam (a veruvaj 80% od sekoja epizoda e toa )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom