В
Вори
Гостин
Андреј 2 финалист,мислам дека и има најголеми шанси за победа од Советот гласови и од публика нели пошо е Србин али ќе видиме.
Не е хрват Андреј?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Андреј 2 финалист,мислам дека и има најголеми шанси за победа од Советот гласови и од публика нели пошо е Србин али ќе видиме.
да да глупа најава од сител се виде дека она се радувашеСрбин е мислам,иначе Кача е 3 финалист сеа дадоа во најавата на крај приметив дека е она.
Тони Робинзон Крусо Зен
Инаку Андреј заслужено е вториот финалист во Survivor![]()
Па и ти да си метро и џилет ,нема да издржиш повеќе,таа едвај го дофаќаше тотемот,а не да издржи еден саат и свесна за тоа си се откажа на време.Но сепак мислам дека и двете последни игри можеа да бидат малку поинтересни,некако ми беа преглупи,а истовремено претешки.Така беше и минатата година со една од игрите кога победи онаа Весна,бидејќи беше најситна и со тоа беше во предност во однос на останатите и можеше да седи така два дена.Сепак мислам дека за финале требаше да има некоја вистинска игра во која ќе дојдеше до израз и брзината и издржливоста,а и мозокот малку да го вклучеа како што беше првата борба минатата година,да дојде до израз најснаодливиот,а не вака клечи со саати.ej a ne vi se slosi od Goca koga kaza deka zasluzila da pobedi? deka bi sakala vo finale pa i da pobedi ZENA a ona jadna nemoze 10 min da e vo igra....kako sto kaza Andrej: fizicki ne se ama za zborenje se spremni....spored mene zasluzeno Toni Andrej Katerina a i iako nema da pobedi Toni barem dzipot da go lapne poveke ne mu treba i onaka site dobija pari na nedela plateni sto i sam si prizna vo "koj te shisha"
Па и ти да си метро и џилет ,нема да издржиш повеќе,таа едвај го дофаќаше тотемот,а не да издржи еден саат и свесна за тоа си се откажа на време.Но сепак мислам дека и двете последни игри можеа да бидат малку поинтересни,некако ми беа преглупи,а истовремено претешки.Така беше и минатата година со една од игрите кога победи онаа Весна,бидејќи беше најситна и со тоа беше во предност во однос на останатите и можеше да седи така два дена.Сепак мислам дека за финале требаше да има некоја вистинска игра во која ќе дојдеше до израз и брзината и издржливоста,а и мозокот малку да го вклучеа како што беше првата борба минатата година,да дојде до израз најснаодливиот,а не вака клечи со саати.
Но како и да е сосем коректно си победија Тони и Андреј,и ми е драго што Марко испадна вака,премногу се лути за глупости,а и не победил и што сеа ќе се лути,можеше тоа свое незадоволство да го задржи за себе премногу глупо изгледаше на телевизија,се лутеше ко некое мало дете.