Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кака прво ЈАС СУМ СРБИН И СЕ ГОРДЕАМ СО ТОА,така да мене лично ме навреди со твоите малограѓански постови.Како второ vip survivor е Српска продукција,нели? Гледај го и навивај за кого сакаш,ама воопшто немаш право да вреѓаш на национална основа. А администраторите првин со тебе треба да се позанимаваат,ако не беше твојот пост ни ја немаше да реагирам така.

1. Не треба да се гордееш.
2. Ми го навредија јазикот и идентитетот така да можат сите по ред да ми го исп**ат македонскиов полов орган!

Како мислиш не е завршено не те разбирам ?

Текстот што е во спојлер ставен не е цел. Има отворено наводници, а нема затворено. Реченицата не е цела.

Абе какви шпекулации крушат околу финалистиве, победникот?

Се шпекулира дека во финале покрај Тони се влезени Гоца,Андреј и Катерина а победникот ќе се избере на 05.01.2011 (така разбрав).Ќе гласа публиката и најверојатно ќе победи некој од Србите ...

Приметив вчера на сител кога идеше. Баш сеа сакав да видам дали убаво сум видел. xD Оваа Катерина сега слободно може за playboy да се слика и онака нема што да крие xD

--- надополнето ---

Еве ти скриншот :P
53328789.png

--- надополнето ---

Излезе и видео бе за Катерина во борбата со стубот :drk:
Со кого ли се замислуваше Катарина од Survivor?
http://mesto.com.mk/video/3RA1RSSY7YMA/Со-кого-ли-се-замислуваше-Катарина-од-Survivor

Кача кога му рече на Тони а да испаднеше шмекер и да ме пуштеше мене во финале ти можеше и во другите борби хаха се здрви чоекот.Стварно супер е Кача и се надевам заслужено влегла во финале а Гоца не знам ни како влегла со онаа спремност што ја има,за 2 мин се откажува.Жалам за Марко но тоа е,немаше баш среќа денеска,но и Андреј заслужи да влезе.А Тонка баш беше супер со рекордингот,само така Македонче.

Како што разбрав 3-ца ќе бидат во финалето ... незнам од кај ви се информациите дека 4-ца се во финале :)

Ако глеаме реално после Тони највеќе во финале заслужуваат да влезат Андреј и Катерина. Гоца во никоја игра не се покажа ништо посебно исто и Јелена а Марко се гледа се труди он се ама и он немаше некаков си посебен успех во борбиве барем.

Како што разбрав 3-ца ќе бидат во финалето ... незнам од кај ви се информациите дека 4-ца се во финале :)

Колку што ја разбрав Кача рече: "преостали су нам још две борбе". Ваљда оваа и уште две или уште оваа и уште една :toe:

Марко ако утре се отаже во борба под наводници дека не сака со жени да се натпреварува е само доказ дека се плаши да не изгуби од жена и тоа ќе биде пораз што нема да може да го преболи и затоа измислува некој витешки фори. се гледа дека и денес во борбата потешко од сите поднесува пораз.

Андреј 2 финалист,мислам дека и има најголеми шанси за победа од Советот гласови и од публика нели пошо е Србин али ќе видиме.

Нема среќа пусти Марко.Или нога или некоја рака ке му откаже едноставно кад не иде не иде :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom