VIP Бункер

• Креатор на темата Креатор на темата wild dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
wild dolphin, вака нешо мислеше, ко шо вика Фантом? Пошо ваљда него поубо го разбрав... може напрајвме недоразбирање?

добро може и д ае сонце што вика но епак е бункер пдо земја но споерд товојот пост испаѓа дека слиакта е фејки дека бункерот е лага!

а и самиот знаеш какви сијалици се има денес посебно оние штедните како светат како ден! ништо тоа не мора д абиде релевантно кога немаш комплетна слика!

али сепак е бункер со одличен ентериер! :)

Океј, сонце свети ноќе ем два метра под земја, кромидот има сенка, ајт у пизду матер. :tv:

Океј, сонце свети ноќе ем два метра под земја, кромидот има сенка, ајт у пизду матер. :tv:

Ааа... значи така настанал Underworld? Епа нишо тогаш, се извинувам на незнајноста моја...

а и самиот знаеш какви сијалици се има денес посебно оние штедните како светат како ден!

Е да, тие штедливите светат силно. Тие не трошат многу струја, ама светат. Осрам има убави такви сијалици.

добро може и д ае сонце што вика но епак е бункер пдо земја но споерд товојот пост испаѓа дека слиакта е фејки дека бункерот е лага!

а и самиот знаеш какви сијалици се има денес посебно оние штедните како светат како ден! ништо тоа не мора д абиде релевантно кога немаш комплетна слика!

Токму така. Сликата не е фејк, далеку од тоа. Бункерот постои.

И точно, има секакви сијалици. Јас сакав за дома да си зеам од тие ко сонце шо светет ама мајка ми алергична е на сонце и зато не зедовме.

Градски стадион (или по ново Филип Втори) ако не се лажам го осветлуваат 1.400 лукса. На сликата гарант имат сонце вештачко од преку 500.000 лукса. Шо се пола миљон лукса за америчка влада молим ти се?

Подземно сонце е. Абе сите сте сонциња. И сите светите. :)

Толку ти е тешко да се помириш со фактот дека мотика излажирале вип бункер?
Мислам премини и згазни преку себе, фрли врз оган прав.... утре требит рано да станиш.

Толку ти е тешко да се помириш со фактот дека мотика излажирале вип бункер?
Мислам премини и згазни преку себе, фрли врз оган прав.... утре требит рано да станиш.

незнам дали излажирале или не но таму погоре има еден пост со слики дека сепак има вакви бунекри наменети за ВИП рајата така да нема зашто да мислам дека е излажирано!

што мислиш ти кога има светска војна каде се криајат великаните а? зарем у шупа или мирно седат во канцеларија, имаат тие своја резиденција звана бункер!!!

незнам дали излажирале или не но таму погоре има еден пост со слики дека сепак има вакви бунекри наменети за ВИП рајата така да нема зашто да мислам дека е излажирано!

што мислиш ти кога има светска војна каде се криајат великаните а? зарем у шупа или мирно седат во канцеларија, имаат тие своја резиденција звана бункер!!!

16iyz44.jpg

Знам дека имаат резиденции звани бункери со три извичници. Тој погоре е фејк.

Или ајде за да заспијаш мирно вечерва: Wow колку убави бункери, би сакал и јас да имам ваков при случај на војна. Најмногу ми се допадна тој со кромидите.:pipi:

АХААХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХХА Оооооо божееееееееееееее

16iyz44.jpg

Знам дека имаат резиденции звани бункери со три извичници. Тој погоре е фејк.

Или ајде за да заспијаш мирно вечерва: Wow колку убави бункери, би сакал и јас да имам ваков при случај на војна. Најмногу ми се допадна тој со кромидите.:pipi:

не се секирај ти за тоа мене ништо од ова не ме потресува тема ко тема мора да предизвика различни реакции и коментари, така да ништо ме нема вознемирено вечерва можеби тебе повќее ти треба нешто да се релаксираш!

не се секирај ти за тоа мене ништо од ова не ме потресува тема ко тема мора да предизвика различни реакции и коментари, така да ништо ме нема вознемирено вечерва можеби тебе повќее ти треба нешто да се релаксираш!
Пушти камера, не ти вервам.
Да не се вознемируваше не ќе реплицираше на секој пост на темава во кој очигледно само ти не ја сфаќаш иронијата. Имај добра ноќ, одам да јадам визитарски колачи.:)

Не, логоата на сликите се оптичка илузија.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
А што бара тој кромид долу?
Колку што знам јас ВИП фаците не јадат кромид.

И светлината не е дневна или од светилка, кујната гори ако не сте приметиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom