Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Пијам доста пијалоци со кофеин. Најмногу си го сакам Македонското (Турското) и тоа од секаде направено (не ми пречи локацијата). Али коа нема такво пијам најчесто макијато и тоа претерано благо и зачинето со 6,7 цигари.

јас немам никаков проблем со пиењето кафе, можам денот да испијам 5 или да не испијам ниту, едно исто ми се фаќа
Не ми влијае кафето ни на сонот, сега да испијам кафе, можам да заспијам за 5 минути.
Инаку пијам кафе во друштво, само за себе ретко си варам

Нескафе обавезно секој ден :) И топло и ладно зависи до расположение а најслатко хммм кога ми е жешко летото и ладно нес да пијам можам цел ден ммммм :)

п.с Одам да пијам сега :)

Па турско кафе првото од сабјле, без шеќер и не функционирам додека не се напијам барем 2 голтки, а после ручек ми иде исто така и најслатко ми легнува.Несот ми е убав само коа немам турско во моментот и кога имам пиено повеќе турски па ова за промена:helou:

Doma najcesto pijam tursko ili nes ,obicno posle rucek ...

Nautro ovoshje i kafe i posle rucek nekade kaj 17h od prilika uste edno i dosta mi e

пијам многу кафе по 5-6 дневно инстант со млеко најубаво ми јакобс и макијато и нес кога сум искочена

Ретко пијам кафе.Најмногу едно до две дневно,а има денови и кога воопшто не пијам кафе.:toe:

Најчесто Нескафе, еднаш или двапати во денот. Добро решение за луѓе ко мене што не можат да заспијат преку ден а им се спие.

Слабо по кафето, али најчесто нес безразлика дали е топло или ладно.
Не бирам време секогаш кога пијам пијам затоа што сакам и секогаш ми е слатко :helou:

Само во кризни ситуации, пред испити, и стоа строго навечер. Вака сам дома да сварам кафе нема шанса, а единствено може кога сум излезен да "шмркнам" едно еспресо (долго или ладно со мраз), со запалена цигара. Ммммм.... :)

Единствената моја зависност :icon_excl Турско не пијам, ама Nescafe frape...:helou: Обично го пијам дупло и така некои 6, 7 дози во денот. Зависна сум...реков!:pipi:

Кафе пијам по потреба. Кога сум уморен, а имам за работа и во случај притисокот да ми се намали. Инаку не го преферирам многу.

јас и кафето сме најверни пријатели секогаш и во секое време сме заедно и искам да кажам оти сум голем зависник од кафе :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom