Kvendolin
чупе од бурдите
- Член од
- 24 март 2007
- Мислења
- 1.003
- Поени од реакции
- 75
Фази се во прашање како што рече Јове кој бај д веј излеа е во фаза на непосетување на форумот ама ќе му мине (поздрав до Јове). Еехее сум се нервирала на почеток, сум размислувала уште долго по Лог Аут-тот.
, сум се воодушевувала на интелектот и талентот на рандом форумџии, сум се смеела сум посакала да се запознаам со добар дел од форумџиите (antisocial as i am) сум запознала few...
Форумот ме поттикнал на читање на книги на пример (една конкретна позитивна работа), активност која малку ја бев подзаборавила претежно вадејќи се со задолжителната стручна литература (класичен изговор)... Сум дошла до сознанија дека за многу работи уствари сум и тапа... и корективно сум поднаучила по нешто... И така натаму. Нема ден да не го отворам. Сепак ми фали некаква енергија, некаква свежина што ја чувствував на самиот почеток по зачленувањето, затоа и сите тагуваме по кајгана back then меѓутоа да ги потпрашаме новите форумџии и ќе видиме дека ја почувсвувале истата ексклузивност при зачленувањето, додека по извесно време и нивната воодушевеност ќе стивне. Значи како што кажа и Еко, ние се менуваме или времето поминува, не и форумот или ние ја правиме содржината на форумот сеедно да не теоретизирам.
, сум се воодушевувала на интелектот и талентот на рандом форумџии, сум се смеела сум посакала да се запознаам со добар дел од форумџиите (antisocial as i am) сум запознала few... Форумот ме поттикнал на читање на книги на пример (една конкретна позитивна работа), активност која малку ја бев подзаборавила претежно вадејќи се со задолжителната стручна литература (класичен изговор)... Сум дошла до сознанија дека за многу работи уствари сум и тапа... и корективно сум поднаучила по нешто... И така натаму. Нема ден да не го отворам. Сепак ми фали некаква енергија, некаква свежина што ја чувствував на самиот почеток по зачленувањето, затоа и сите тагуваме по кајгана back then меѓутоа да ги потпрашаме новите форумџии и ќе видиме дека ја почувсвувале истата ексклузивност при зачленувањето, додека по извесно време и нивната воодушевеност ќе стивне. Значи како што кажа и Еко, ние се менуваме или времето поминува, не и форумот или ние ја правиме содржината на форумот сеедно да не теоретизирам.

Тука сум за забава, да дадам на некого совет ако му е потребен (секако ако мпжам),да искоментирам на некои теми. А ако сум повредила некого со мој пост или тема Се Извинувам:smir: