BusHav
Е ајде де.....можеш и така
- Член од
- 5 декември 2005
- Мислења
- 4.343
- Поени од реакции
- 81
KoNtEjNeR напиша:abe malce si go zgresil....
Епа и ти сеа,една буква,не биди ситничар до толку:mist:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KoNtEjNeR напиша:abe malce si go zgresil....

Следниот ден првиов доаѓа и му вика:Бев пак и сеа ја вратија на 20000км.

!!

abe ne e do bukva... poentata ne e toa... na kraj treba.. da bide...BusHav напиша:Епа и ти сеа,една буква,не биди ситничар до толку:mist:
))
tsekogas sum sakal da odam na Havai no mnogu mi e bilo strav da letam so avion ili da plovam so brod,pa ako moze da napravis most da bi otisol so mojot avtomobil.Abe ovoj vic e vaka so Albanec i policaec ama na kumanovski e!BusHav напиша:Се сретнувале секој ден Крали Марко и Црна Арапина на едно исто место.Еден ден Црна Арапина го прашал Марко:
-Абе,колку се 1+1?
-2!
-Да те ебам ја!!!
Крале Марко се изнервирал малку ама ај истрпил.Следниот ден пак кога се сретнале Црна Арапина го прашал Марко:
-Абе,а 1+2 колку се?
-3!
-Под кур ми се скри!!!
Крале Марко се изнервирал ептен и си рекол во себе-е утре ќе го заебам и јас некако па што сака нека е.Утредента се сретнале пак на истото место и Крале Марко онака,гордо:
-Абе,колку се 1+7?
Црна Арапина-8!
-Да ти ебам мајката у пичка!!!
a te e*u cel dn!Jutre vika Albanec kazi dva!Policajac vika dva a Albanec vika da te e*u ja a treti dn policajac misli kako da ga zezne siptara i mu vika kazi 3!3!Da me e*es ti!Имаш тема за глупи вицеви...Emma напиша:pazete glup vic, ej!!!
sto e pobrzo: ili pajak???