Вицеви без наслов 2 дел

Си бил некој човек од село и си имал ќерка единица. Ќеркава завршила школо, се вработила, добра плата, стан купила, кола, се на место што би се рекло. Арно ама кога доаѓала да ги посети родителиве на село се сама била а веќе префрлила 30-ка години. Еден ден татково решил да оди да ја посети во градот. Отишол и видел станот среден, ќеркава дотерана топ...си рекол ај да почекам може ќе го донесе дечкото. Дошла ќеркава од работа пак сама и така 3-4 дена. Веќе загрижен татково почнал да и врти муабети ќерко вака така маж некој нели имаш ти во животов?? Сакам зет да видам па и внуци да ме радуваат! Абе татко почнала ќеркава...види вака јас сум современа девојка мене маж не ми треба. Е како мори ќерко...а срам не срам ќе те прашам коќе ти дојде за онаа работа што правиш??? Абе тато лесна работа си имам вибратор ќе си завршам работа и готово, не ми треба маж мене и обврски. Вибратор??? Се чуди татково, што е тоа мори ќерко ??? И ќеркава ни едно ни две му го покажала. Татково се јадосал, се чудел ама испуштил едно добро ќерко. Утредента отишла ќеркава на работа и кога се вратила гледа седи татково на маса со вибраторот и две чаши ракија. ШТО ПРАВИШ БЕ ТАТО???, Спискала збунета. ЕВЕ ЌЕРКО, ДА СЕ НАПИЈАМ ЕДНА РАКИЈА СО ЗЕТОВ

1978841_360890677411425_6166399930217021901_n.jpg

Решил Петaр I да отвори во Британија постојан Руски конзулат , и испратил таму петмина добри дворјани — Логинов, Строгинов, Путјатин, Фокин и Неверов.
Долго ли, кратко ли —сепак некако тие стасале до Лондон и се јавиле во Бакингемскиот дворец, да го предадат писмото на Нејзиното Величество
По некое време во големата сала влегува слугата и исплашено соопштува :
— Your Majesty! There're five outlandish gentlemen inquiring for your audience. They say that they are Long–enough, Strong–enough, Put–it–in, Fucking and Never–off!..

Жена се дере на продавачката :
- Ова е безобразие! донесете ми ја книгата за жалби !
- Кој том?

Трајче заминал Германија на гурбет и еве го се враќа после 6 месеци на викенд а на улица го пречекува син му со нов скап точак. Го гледа Трајче не може да му се изнарадува се гушкаат и го прашува добро бе сине од кај ти е точаков?? Од шетање бе тато. Како бе сине од шетање??? Така бе тато додека те немаше тебе комшијата Трпе доаѓаше кај мама а мене ми даваше по 10 марки и ми викаше копиљ ај иди шетај

Се вратил Трифун во Скопје по 20 годишна печалба во Австралија. Штом слегол на аеродромот, толку му станало мило што згазнал на македонска земја, ги оставил куферите, ги кренал двете раце кон небото и рекол:
– Ех, Македонијо, мила Македонијо, ти ли си?
Кога посегнал да си ги земе куферите, со изненадување сфатил дека веќе ги нема.
– Ти си, ти си, да одиш во ПМ!!!...

Гледам бабичка на пазар со пегла шета.
- Бабе, шо правиш со пеглата на пазар?
- Синко, дур ја мислам ја, дал сум ја исклучила или не, си ја земав.

Се запознав на интернет со паметно, убаво девојче, а кога се сретнавме испадна дека е ќелав, дебел маж. Може затоа и сексот не беше којзнае колку добар.

Дечко пишува на девојка:
- Здраво, многу си убава!
* (seen)
- Што правиш вечер?
* (seen)
- Сакаш да го видиш мојот пенис?
* (seen)
- Е кога си го видела ма?

Се пораѓа Прилепчанка .Мажот пред врата ја чека веста.
Излегува докторов и мажот го прашува. -Докторе ,машко или женско е ?
Докторов вика - Е од кај знам,од пичка на пенџере,од пенџере на гранка отиде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom