Вицеви без наслов 2 дел

Отишол Цветко на доктор, и видел дека на вратата пишува: „За услуги првпат се наплаќа 1000 денари, за вторпат - 500 денари“.
Цветкo влегол и рекол:
- Добар ден докторе. Еве, јас пак дојдов...

:ROFLMAO:

-Ставот на католичката ЦРКВА е јасен: Интимен однос помеѓу двајца мажи е неприроден ......освен ако е еден малолетен, а другиот свештеник!

Поларно мече ја прашува мајка си:
- Мамо, ја сум поларно мече?
- Да бе сине!
- Ама баш она вистинско бело поларно мече?
- Да бе сине!
- А тато исто е поларна мечка?
- Да бе сине... што се распрашуваш толку?
- А бе се смрзнав, у пизду матер!!

Разговараат двајца педери:
првиот вика абе да ме ебеш не можам да се сетам упм! А вториов му вика а да ме ебеш ти мене па да пробаш да се сетиш??

Разговараат двајца и едниот му вика на другиот:
- Знаеш ли ти бе, дека постои живот надвор од нетот?
- Лажеш, дај линк ! ...

Полицаец запира кола и о, чудо!
Колата ја вози еден змеј.
Полицаецот исплашено прашува:
- Ајде дувни...
Змејот:
- Абе, ти да не си пиел???

Прашале девојка
-Што повеќе сакаш, кога ти влегува или кога излегува?
-Најмногу ми се допаѓа кога се двоуми- рекла таа

Умрел Бил Гејтс. И отишол горе кај Господ на увид да види за каде е. Го гледа Господ и му вика ти чедо имаш многу направено за човештвото, ама напати си бил и лош, во црква не си одел ич...ама сепак ќе ти дадам да бираш каде сакаш да одиш во рајот или во пеколот. Ај сега оди кај Св. Петар па тој ќе те одведе кај што сакаш. И еве го Бил кај Св. Петар и му вели: Свети Петре мене Господ ме прати да бирам. Знам чедо, одговорил Св. Петар. Еве повели имаш 2 компјутера, на првиот можеш да го видиш рајот а на вториот пеколот. Гледа Бил во рајот пасат овци, се е мирно, повеќето старци, ништо интересно. Седнува на вториот компјутер гледа топлес женски, алкохол, трева, музика, журки, лудило...и му вика на Св. Петар јас сум за во пеколот. Овој го фаќа отвара вратите од пеколот и го фрла таму и затвара вратите. Гледа Бил огин насекаде, печат луѓе, ѓаволите малтретираат секого и почнува да лупа на вратата отварааај Свети Петреее се дере. А Св. Петар од зад врата му вика што е бе Бил што се случи, сам бараше таму, што сакаш сега??? Абе кај се женските, трева, журки, уживанција...нели така беше на комјутерот??? А Св. Петар му одговара еее скрин сејвер чедо скрин сејвер беше тоа

Срце, што ќе јадеме?
- Јапонски специјалитет ТО-ШО-ИМА!

Извини, не ти е ладно така без душа?

Ако некој некогаш ви каже дека мачкате премногу ајвар на лебот - избегнувајте контакти со таа личност. Не ви треба таква негативна личност во животот.

-Aj da se videme..
-Imam decko
-Ne go zimaj nego..

~Цρвенκапа на гости у Тетово κај баба и,ѕвони на вρата отваρа волκот:
-Баба ми κј е?
Ааа баба ти...баба ти ГО ПΡОДАВАЛ κуќата!!!~

- Докторе, имам пролив..
- Не се вика пролив, се вика ретка столица.
- Докторе, имам ретка столица.
- Добро, колку ретка?
- Со лажица да сркаш.:) :) :)

Последно уредено:
Лежи Црногорец на нудистичка плажа, го ставил шеширот на половиот орган, а врз шеширот лист:
„Гледање 5 евра.“
Поминале две секси моми, ставиле 5 евра, го подигнале шеширот и погледнале.
А една од момите се напалила и го прашала:
„А колку ќе кошта малку да поработи?“
Црногорецот мртов ладен одговора:
„Ајде бегај од тука, моме…да сакаше тој да работи немаше да проси!“

Купил Мујо питбул, а Хасо волчјак. Се здавиле кучињата и питбулот го изел волчјакот. Отишол Хасо и купил дога. Пак се степале кучињата и пак питбулот победил. Хасо отишол по третпат и купил шарпланинец, но питбулот и него го победил. Ептен налутен Хасо отишол по ново куче и после два дена се вратил со пекинезер. Мујо се згазил од смеење кога го видел пекинезерот. Отишле кучињата позади една грмушка да се тепаат. После некое време се вратил пекинезерот носејќи ја главата на питбулот. Мујо кога видел што се случило почнал да плаче:
- Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој питбул?
- А ти знаеш ли јас колку платив пластична операција за ова крокодолов да ми го направат пекинезер?

Ретардирано дете оди во пекара и вика: -Дајте ми кифла
Продавачката: Со што сакаш?
Детето: Со шо и да било, и онака ќе ми падне.

:icon_mrgr:

Ова од лично искуство?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Не. Тебе те видов вчера во пекара, па ме инспирираше да го напишам вицов:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom