Вицеви без наслов 2 дел

Се враќаат мечокот, мечката и мечето дома. Гледа мечокот во празната чинија на масата и вели:
-Чинијата ми е празна, некој ми јадел од храната!
И мечето гледа, и тоа вели:
-И мене ми е празна чинијата, и мене некој ми јадел од храната!
Мечката гледа и вика:
-Aj не драпајте многу, уште не сум ни ви турила!

:D

- Ај речи Кока-Кола?
= Кока-Кола
- Мајка ти е гола хехехе
= Да закачиш ебола!

Македонец објаснува дека има глушец во хотелска соба...
- „Халооо, рецепцион...
- Јес.
- До ју ноу Том енд Џери....
- Јес
-Епаааа Џери ин рум....

:pos::pos::pos::pos::pos:

Бија си цајкан и дошја дома од работу и његоф блесаф син му вика тато тато поздрави те Столе.
Кој Столе?
Овј доле:ROFLMAO: и почнаја да бега по собе, татко му љут пцуваја га
Иде цајкан на работу и си мисли како да га поебе он сина му, прашуе колегу и тј му вика абе глупчо, па ке му каеш абе сине познаваш ли гу Мицу, он ке праша коју Мицу, ти ке му каеш да ти га туру у гузицу : D
И цајкан иде дома радосан ке га поебе сина му
Сине сине, познаваш ли гу Мицу?
Мицу ли на Столета? прашуе син му
Кој Столе?
Овј доле hahah

Винарија дава оглас за вработуење на дегустатор, се јавуе една пијаница на огласот, и директорот месле како да го откаче.....
Му дава чаша вино да проба, и виа вика:
---Шардоне, стар четири години, на суво одгледуван, чуван у метално буре, среден квалитет ама че изоде......
Диреткорот вика:
---Точно, ама дајте му уште една чаша да проба.....
Му дават, пробуе виа, и вика;
---Каберне, старо девет години, гледано на странка на југ завртена, дабово буре, зреен на 8 степени, уште три години зреење и че биде прекрасен.....
Директорот воодушевен, вика да му дадат и трета чаша, виа вика;
---Бел шампањски пинот, екстремно висок квалитет....
Диреткорот останал без зборови, ама да го откаче, оде и шепнуе нешто на секретарката.....
Оде ваа у другата соба, се враќа после 2-3 минути, му а дава чашата на пијаницата п'на со мочка, виа пробуе и вика:
---Плавуша 28 години, трудна виќе трети месец, и ако не ми а дјате ваа работа, че кажам кој е таткото...

Шеташ со девојка... Поминува згодна девојка и срам И страв ти е да ја зјапаш па и викаш на девојка ти, "Види ја сељанкава " и заедно ја гледате[DOUBLEPOST=1408965803][/DOUBLEPOST]Ако не те сака, звони и нон стоп, да ја зрачи телефонот!

Оди дедо во аптека и бара пакетче виагра. Младата аптекарка, во минич се поткачува да го дофати пакетчето, а дедото на тоа:
--Добро е, добро е, до бабата било.......

Трпе фатил женска и ја поканил вечерта дома.Утредента другарите го прашуваат:
- Како помина бе Трпе.
-Абе лудница, што да ви кажам.
-Колку пати сврши, а?
-Па да ви кажам едно десет пати сигурно!
-Браво бе Трпе, а таа колку пати сврши?
-Е таа, не дојде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom