Вицеви без наслов 2 дел

Ова од фб го украдов... :pos:

Умира Мара и после погребот роднините и пријателите се собираат и одеднаш почнува да светка да грми да трешти ... И Мирче вика - еве ја моја Мара Стигна Горе .....!!

Вицов ми го пушти симпатијата, морам да го споделам со вас:

Во сала д-р го прашува пациентот:

- Cакате анестезија што ја покрива фондот или сами да платите?!

- Oд фондот!

- Нани нани бебе, во шарено ќебе...

ДЕВОЈКАТА ГО НОСИ МОМАКОТ ДОМА, ОДАТ ВО СПАЛНАТА И ТАА МУ ПРЕДЛАГА ДА ПРОБААТ 69.

- 69? КОЈ КУРАЦ Е ТОА? ПРАШУВА ЗАЧУДЕНО ДЕЧКОТО. ДЕВОЈКАТА СФАЌА ДЕКА ДЕЧКОТО НЕ Е ДОВОЛНО ИСКУСЕН ВО СЕСКОТ ПА МУ ВИКА:

- ЈАС ЌЕ ЈА СТАВАМ ГЛАВАТА МЕЃУ ТВОИТЕ НОЗЕ А ТИ ЌЕ ЈА СТАВИШ ТВОЈАТА МЕЃУ МОИТЕ НОЗЕ. ВАЖИ?

МОМАКОТ СЕУШТЕ НЕИСКУСЕН СЕ СОГЛАСУВА САМО ДА НЕ ГО РАСИПЕ МОМЕНТОТ. ТАМАН СЕ НАМЕСТИЛЕ, ДЕВОЈКАТА СОСЕМА НЕОЧЕКУВАНО ИСПУШТА ЕДЕН ГЛАСЕН ПРДЕЖ.

ДЕЧКОТО СЕ ГАЗИ ОД СМЕЕЊЕ, СЕ ТРГА НА СТРАНА И ПРОБУВА ДА РАСТУМАЧИ ЗА ШТО СТАНУВА ЗБОР.

ДЕВОЈКАТА ЗАСРАМЕНА МУ ВИКА ДА ПРОБААТ ПАК. ..ТАКА, ПАК СЕ НАМЕСТИЛЕ ИСТО...

ДЕВОЈКАТА ПАК ИСПУШТА СИЛЕН ПРДЕЖ.

ДЕЧКОТО ЦЕЛИОТ ИСПЛАШЕН И ЗАЧУДЕН, СТАНУВА ОД КРЕВЕТОТ. ГИ ЗИМА АЛИШТАТА И ПОЧНУВА ДА СЕ ОБЛЕКУВА.

-ШТО Е? ЗОШТО СИ ОДИШ? – ГО ПРАШАЛА ДЕВОЈКАТА.

-АБЕ ТИ НЕ СИ НОРМАЛНА АКО МИСЛИШ ДЕКА ЌЕ ОСТАНАМ ЗА ДРУГИТЕ 67!

Доваѓа си дома муж тапа пијан. Жена му плесне едн шамар и му вика: - Ќе пиеш ли још?
Муж ќути. Жена па му плесне едн шамар и му вика: - Ќе пиеш ли још?
Муж па ќути. И по треќи пут па му плесне едн шамар и му вика: - Ќе пиеш ли још?
- Добро, ајде стави ми још едну чашку чим толко навалуеш ...

Камионџија не бил вратен дома многу долго. После долга вожња, застанува во една кафана покрај патот и вика:
- Еве 500 евра, сакам најдебелата, најгрдата, најпокварената жена што ја имате, да ми ја донесете и сакам да ми донесе макарони три дена стари подгреани.
- Зашто бе чоек?
- Па да осетам малку домашна атмосфера бе да му ебам :)

жената му вика на мажот “Сега ли се иди дома, 7 сабајле е кај беше цела ноќ!!“
мажот одговара “Па нели знаеш Перо се жени и не викна на ергенска вечер...“
пак жената “Ха, ергенска вечер сигурно имаше и некоја пијана дроља со која имавте сите секс на најразлични начини цела ноќ!!“
“Аман бе жено не беше така од каде таква идеја..“ а жената “Не туку ме мафкај мислиш немам јас одено по ергенски вечери!“

Се собрале докторите од цел свет и решиле да проверат дали русокосите се навистина глупави како што ги прикажуваат во сите вицови. И како ќе го направат тоа? Поставиле оглас за која сака да се пријави доброволно за операција на мозокот, колку само да видат што-како има во главата и пак ќе ја сошијат. Се пријавила само една русокоса. Отишла на операцијата и и ја отвориле главата. Кога внатре, што да видат. Внатре немала ништо, црна темница, освен една жица попреку од едниот крај до другиот. Сакале да откријат за што служи таа жица и ја пресекле. И што се случило?
- И паднале ушите.

Трпе си ја скршил ногата и му доаѓа Трајче во посета.
- Како си Трпе, што правиш?
- Еј Трајче убаво што дојде ај ако сакаш качи се на горниот спрат и донеси ми ги влечките!
- Се качил Трајче горе и ги начекал двете ќерки на Трпе, кои биле многу убави.
- Трпе ме прати и ми кажа да ми дадете по еднаш!
- Нема шанси татко ни да ти го кажал тоа!
- Е ај слушајте сега. Трпеееееее! И дветееееее?!
- Па нормално, и двете!

Се случува грабеж на авион.Киднаперите бараат од патниците да им го предадат накитот и парите. Една стара баба му вика на киднаперот:

„Синко и јас ли? “
„Ќути не ги лути“ вика патничката до неа.“
Сега киднаперите бараат сите патници да се соблечат голи, да не сокриле нешто во облеката.
„И јас ли синко?“- пак прашала бабата.
„Абе, бабо, соблекувај се и не ги лути!“-веќе лутито и вика патничката до неа.
„О,овде имало и згодни женски сега ќе ве сексаме“- рекол еден од киднаперите.
„Па, зар и бабата?“- рекла жената до бабата.
„ЌУТИ НЕ ГИ ЛУТИ“ - луто и викнала бабата.

Odat od Disrtibucija u Negotino, da postvat struja kaj eden covek, i go prasuat:
---Kakva struja, sakas da stavime so visok, ili so nizok napon?
---So moze povisok, da ne cepkat decata......

:pos:

Dve Negotinki, u Skopje pred voa spomenicite ce slikat, i ednata vika:
---Aj Trajance, namesti se da te slikam..
---Cekaj samo malku, da se namerisam de...

Си оди Ристо по патот, и го гледа на Блажо како го тепа малиот:
- Море комши, зошто го тепаш синчето ?
- Абе, утре ќе му ѓи дават оценките, а јас сум на пат... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom