Вицеви без наслов 2 дел

Го најавуваа Мајк Тајсон фоф ринго... гулема борба, јак противник, арно ама противнико не се појавува на борбата. И са да не пропадне фештата, спикеро најавува:
- Ајде, има ле кандидат од публиката кој иска да се тепа против Тајсон?
.. опаа ја еден Македонец, од Берово. Одат му судиите до него и му викаа:
- Слуше са човече, ако издржиш прва рунда, автоматски добиваш 500 000 евра.
Почнува борбата, тепаа го беровецо, нема мака издржува... завршува рундата и судиите му викаа:
- Ако издржиш и втора рунда добиваш 1 000 000 евра.
Беровецо издржува, сите вчудоневидени судиите му викаа:
- Баче ако издржиш и последната рунда даваме ти 3 000 000 евра... на това беровецо вика:
- EEEEE ВЕЧЕ НЕМОА ДА ИЗДРЖА..... СА МУ ЕБАХ МАЧАТА.. СА ЧЕ ГО РАЗБИЈА!
:pos:

- Мамо, тато, одлучив да живеам сам!
- Па тоа е одлично, сине.
- Да, куферите ви се пред врата!

Доаѓа некој тип во банка, нервозен и се приближува до шалтерот: - Добар ден господине, Што можам да направам за Вас? - Сакам да отворам е*ана сметка. - Молам? Мислам дека не ве разбрав добро. - Што има овде да се разбере, еб*те глупата! Сакам да отворам еб*на сметка во оваа посер*на банка! - Извинете али стварно не смеете така да зборувате со мене.. - Слушај мала, кога ќе сакам да зборувам со тебе, ќе ти кажам како да се наместиш. Сега сакам само да ја отворам таа смрдлива сметка и немој да се заеб*ваш повеќе со мене! - ДОСТА БЕШЕ, одам до директорот. Службеничката оди до некој залижан тип, тој ја сослушува и намигнува на уште две горила како него и сите тројца одат кон необичниот муштерија: - Добар ден, господине. Во што е проблемот? - Ма немам никаков проблем !!! Добив 60 милиони евра на еб*но лото и сега сакам да отворам посер*на сметка во вашата банка, а.... - ААААА, значи така! И оваа глупа ку*ветина на Вас ве зае*ава! :pos:

Се сретнуваат двајца другари:
-Кај си бе? Што има ново?
-Еве бе, отидов до лотарија, купив грепка и нема да веруваш ја изгребав колата.
-Стварно?
-Да бе, од бандерата кога излегував од паркингот.

Бабата му раскажува на внукот за спомените од втората светска војна.
- И јас внучко одам одам кога пред мене германци. И незнаев што да правам... Иии се посрав.
- Тии бабо колку германци биле што си се исплашила толку.
- Не внучко, тогаш избегав. Сега се посрав..

Учителката им рекла на учениците да и кажат реченица со зборот "очигледно".
Се јавил малиот Аце:
- Учителке, тато вози БМВ, мама вози Мерцедес, дада вози џип - очигледно ние сме богати.
Потоа се јавила Марија:
- Учителке, татко ми свири на гитара, мајка ми на пиано, дедо ми на виолина - очигледно ние сме музичка фамилија.
Учителката: Одлично сте го разбрале зборот. Друг некој да каже?
Се јавува Трпе:
Учителке, секое сабајле дедо ми оди накај планината во едната рака држи весник на англиски, во другата на германски а бидејќи дедо ми незнае ни А да каже на англиски и германски - очигледно оди да сере. :pos:

Брат како заврши кавга он'ј вечер сс жену ти
- Што како заврши бе... на колена дојде до мене...
И што ти вика?
-Искачај од под кревет пичка ти мајчина...

Учителот прашува “Петре што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?“
Петре вели “Сакам да бидам милионер, ќе појдам во некој ексклузивен ноќен клуб ќе си одберам најјаката дроља, ќе и купам скапа гардероба и накит и после со моето ферари ќе одиме во апартманот во Монако каде ќе се сексаме 3 пати на ден“
Учителот шокиран и згрозен реши да го игнорира одговорот и продолжува понатаму... “Марија, ти што сакаш да бидеш ко ќе пораснеш?“ а таа вели “Дрољата на Петре“

Стар ама добар:

Јавља се кумановац у радио и вика:
- Ја најде новчаник!
- Добро и што најде у њега?
- Па имаше 1500 евра, 150 000 ден. и лична карта на име Зоран.
- И добро, што сакаш с`г?
Па, ако може една песна за Зокитаааа!!!

На мажот му било роденден и жената го прашува што сака за поклон и мажот на тоа:
- Пушка !
- Не никако пушка ! - му рекла жената.
- Aма јас сакам пушка!
- Ти реков пушка НЕ !
- Сакам пушка !
- Послушај ме и избери нешто друго !
- Во секој случај сакам пушка...
- Ти реков пушка не може, па не се разбираш.. кој одлучува тука, а ? ? - жената изнервирана прашува..
- ТИ, ама ако имав пушка... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom