Докторот му препишал на Фата чепчиња, иди дома, ги отвара и се чуди прв пат гледа такво нешто, не знае како да ги користи, и го прашва Мујо .... А бе да не знаеш овие како се земаат?...., гледа Мујо и нему не му е јасно, и вели .... Јави му се на докторо и прашај го....., Се јавува Фата ....Извинете докторе срам не срам не ми е јасно како се замаат оние лекови... и докторт и вели .....Ректално ќе ги земаш... Фала вели Фата затвара телефон и го прашва Мујо ...А бе шо е то ректално??..... Не знам бе шо не праша !... е па ми беше страм... сега пак јави му се и прашај.... а бе незгодно е на секое да му се јавувам... јави се бе за лек прашуваш.... и пак се јавува Фата .. Докторе извинете пак јас... а шо е то ректално... па ректално тоа ти е анално, анално се земаат.... добро вели Фата затвара се врти кон Мујо и прашва .. Анално знаеш шо е?? ... Не знам, јави се пак и прашај... не бе ми е срам го пукнав чоеко од јавување... а бе јави се нек ти објасни... Се јавува пак Фата... Докторе пак јас, извините но што е тоа анално.... Па земи го тоа и стави си го во газот... Фата затвара телефонот, му се врти на Мујо и му вели... Ете ти сега виде? го изнервирав докторот со тоа твое ЈАВИ СЕ ЈАВИ СЕ ...