Вицеви без наслов 2 дел

Разговараат тројца пациенти во психијатриска чекална:
Првиот:
-Јааас сум Исус Христос и мене Бог ме прати да го спасам светов!
Вториот:
-Не е вистина! Јас сум Христос и мене Бог ме испрати за истото!
И третиот: - Момци, немојте да лажете, знам добро јас кого испратив. Вас двајцата сигурно не!

Циган и циганка на Титаник. По некое време Tитаник почнал да се распаѓа и за кратко циганот и циганката останале сами. Циганот тогаш почнал да плаче на цел глас. Циганката го прашала: Зошто плачеш? Циганот: Гледај колку железо отиде во вода.

Седат двајца пензионери на клупа и разговараат:
- Колку пати можеш да имаш секс?
- Два пати.
- А кој пат е подобар, првиот или вториот?
- Оној во пролет, дефинитивно.

Циган и циганка на Титаник. По некое време Tитаник почнал да се распаѓа и за кратко циганот и циганката останале сами. Циганот тогаш почнал да плаче на цел глас. Циганката го прашала: Зошто плачеш? Циганот: Гледај колку железо отиде во вода.

Има посебна тема за цигани ... таму го има вицот :)

Se gledaat Nadal i federer vo diskoteka i nadal mu vika na Federer: Abe sto pravis ti tuka?; i ovoj Nisto-40

Си бил мајмунот и си пушел јоинт на дрво. И ете ти го гуштерот од одоздоле:
- Шо праиш бе мајмун?
- Еве си пушам јоинт
- Може да ми дадеш и на мене?
- Нема шанси бе многу си мал.
- Абе ае те молам сакам и ја.
- Епа ае чим си запнал ке ти дадам. Се качил горе гуштерот и му вика:
- Шо треба сеа да правам.
- Ќе земеш ке се напуниш и ќе влезеш под вода и коа ке искочиш ќе го пуштиш димот. Земал гуштерот се напунил и влегол под вода. Арно ама мајмунот заспал. Гуштерчево си пливало и ете ти го од таму алигаторот:
- Шо ти е на очите бе?
- Мајмунот ми даде да пушам јоинт и затоа ми се такви
- А значи така а?Отишол алигаторот под дрвото и му вика на мајмунот:
- абе мајмууннннн?
И се буди мајмунот го гледа алигаторот и поцнал да вика:
- Пушти го димот бе глуп пушти го!

- Мамо, мамо, учителката денес ме праша дали имам браќа и сестри кои треба да почнат со училиште наскоро.
- Убаво од неа што прашала. Што ти кажа кога и одговори дека си единец.
- Имало господ!

На една плажа охриѓанец продава сладолед. Доаѓа женска сосема гола и му нарачува сладолед во корнет. Но охриѓанецот се загледал во неа, па не трепка:
-Што е, што зјапаш? – го прашала подналутено женската.
-Ма не те гледам јас тебе, туку гледам од каде ќе ги извадиш парите за да ми платиш.

Се натпреварувале Американец, Италијанец и Македонец чија е жена подобра. Американецот рекол:
-Мојата е вистинска лавица!
-Мојата е вистинска тигрица рекол Италијанецот!
На тоа македонецот рекол:
-И мојата не личи на човек…:pos2::pos2::pos2:

Млада девојка отишла на лекар: -Докторе, имам проблем поради големи гради…
-Немојте да се грижите, проблемот веднаш ќе го земам во свои раце

Некој маж со жена му секоја година посетувале саем на летала, и секогаш мажот велел "Колку би сакал да се повозам на хеликоптерон..."

Жена му, како и секогаш, му одговарала "Знам дека сакаш, ама возење на хеликоптерот чини 100 евра, а 100 евра си се 100 евра".

После многу години, како и порано, го посетувале саемот, и мажот рекол "Види, имам 85 години. Ако не се повозам сега на хеликоптерот, веројатно нема да имам повторно шанса за да се повозам..."

Жена му, пак со истиот одговор "Знам, ама возење на хеликоптерот чини 100 евра, а 100 евра си се 100 евра".

Пилотот го слушнал разговорот и им рекол "Слушајте, можам да ви понудам нешто. Ќе ве повозам и двајцата на хеликоптерот. Доколку ќутите за цело време на летот, нема да ви наплатам ништо. Ама, ако било кој каже макар еден збор, летот ќе ве чини редовни 100 евра".

Се согласиле и се качиле на хеликоптерот. Пилотот ги пробал сите финти што ги знаел за да ги натера да прозборат. Вртел, правел нагли потези... џабе, ни збор.

Штом го спуштил хеликоптерот, уште не гледал позади кога рекол "Побогу, ги направив сите финти што ги знам и ни збор не кажавте. Секоја чест!"

Се слушнал гласот на мажот позади него "Брат, да ти кажам искрено, за малку ќе речев нешто кога падна жена ми од хеликоптерот, ама знаеш, 100 евра си се 100 евра."

-------

Тестираат тројца за придружување во таена државна агенција. Последниот тест бил да се провери дали можат да убијат без емоција. Им биле дадени пиштоли и им рекле дека треба да ја убијат личноста во другата соба. Во другите соби биле нивните жени и не им кажале дека во пиштолите ставиле ќорци.

Првиот влегува во собата за него, ја гледа жена му и излегува. Им вика "не можам да ја убијам жена ми свесно."

Влегува вториот, ја гледа жена му, и после неколку минути се слуша истрел и излегува од собата.

Третиот влегува во собата, се слуша истрел, и после 5 минути излегува и се дере "абе идете у курац, сте ми ставиле ќорци во пиштолот па морав со раце да ја убијам!"

-------

Ај уште овој и легнувам да спијам :)

Се враќа жената порано од работа и го фаќа мажот и во спална како води љубов со многу привлечна помлада жена.

- Свињо ниедна! Како се осмелуваш да ми го направиш ова на мене - твојата верна жена, мајката на твоите деца! Те напуштам. Сакам развод веднаш!

Мажот и и рекол тивко: Може ли барем да ти објаснам што се случи те молам?

- Во ред, кажи ми, ама да знаеш дека тоа ќе ти се последните зборови што ќе ми ги кажеш!

- Вака... се качував во кола од работа кога оваа млада дама ме замоли да ја префрлам. Изгледаше толку тажна, осамена и нежна, па ми падна жал и ја качив во кола. Забележав дека е многу слаба, во валкана облека.
По пат ми кажа дека не јадела цели три дена! Бидејќи ми стана ептен жал, ја донесов дома и ја стоплив пицата што ти ја направив синоќа а ти не сакаше да ја изедеш за да не се здебелиш. Кутрата, за 2 минути ја изеде цела. Бидејќи беше многу валкана, и понудив и да се истушира. Додека се тушираше, забележав дека облеката и е многу стара, валкана и полна со дупки па и ја фрлив.
Бидејќи и требаше облека, и ги дадов твоите фармерки, оние што со години не ги носиш дека ти биле премногу тесни. Исто така и ја дадов долната облека што ти ја купив како подарок за годишнина, а не ја носиш затоашто не сум имал вкус за долна облека. Ја најдов и блузата што ти ја подари сестра ми за Божиќ а ти не ја носиш само за да ја нервираш. И ги дадов и твоите чизми што ги купи во оној скапион бутик а не ги носиш затоашто некоја твоја колешка од работа носела исти такви...
Зима длабока воздишка мажот и продолжува: Беше толку среќна и благодарна, само да можеше да ја видиш... додека се облекуваше а јас стоев на врата, со солзи во очите ми рече:
- Те молам господине, дали имаш уште нешто што жена ти одамна го нема користено??? :(

Циган и циганка на Титаник. По некое време Tитаник почнал да се распаѓа и за кратко циганот и циганката останале сами. Циганот тогаш почнал да плаче на цел глас. Циганката го прашала: Зошто плачеш? Циганот: Гледај колку железо отиде во вода.:pos2:

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката: - Тето, дај ми тафе.
- Што сакаш?
- Тафе бе тето, тафеаво.
- Што е тоа тафе, не те разбирам.
- Како ма тето не ме разбираш, тафе, тафеаво, за пиење.
- Абе ти реков не знам што е тоа, ај гитла дома!
- Е тулето да ми го јадеш!
- Што рече, мангуп ниеден?
- А туле знаеш што е, тафе не знаеш???

Седи човек во кафеана, кога му приоѓа виолинистот:
- Дали вие ја порачавте " Пара берит киселец"?
- Ма не, тоа е некоја грешка, јас порачав плескавица!

Како човекојадците ги нарекуваат атлетичарите ?

Fast Food:pos2:

Една госпога дошла во аптека и бара од аптекарот арсеник. Тој и вели - бидејки се работи за силен отров морам да ве прашам за што ви треба?
-Сакам да го отрујам мажот. - Жал ми е ама во тој случај не можам да ви го дадам!
По тој одговор госпогата ја отвора торбичката и од неа вади една фотографја на која јасно се гледа како нејзиниот маж води љубов со жената на аптекарот. А тој - простете госпого , незнаев дека имате рецепт.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

На Дракула му се родиле 3 вампирчиња. Кога малку подпораснале решил да ги научи да летаат и да цицаат крв. После обуката го праќа првото да види што научило. Се враќа тоа целото со крв околу устата. Што направи бе сине го прашува Дракула? Е го гледаш тоа селото што гори а? Абе лом сум направил таму. Сега го праќа второто,тоа пак се враќа со крв по рацете и лицето.И него исто го прашува ,а ова му вика : Е го гледаш тој градот што е во пламен а? Маме му ебав ,пустош направив.И сега Дракула горд го праќа и третото. Се враќа ова цело во крв,а Дракула со гордост го прашува и него што направил. Ова му вика: Ене онаму ја гледаш таа бандерата ? Да бе сине вика Дракула. Е тато јас не ја видов!!!

Обама, Путин и Прванов од една соба со комарци (само еден машки, а другите женски) требало да извлечат 3 комарци, ама едниот да биде машкиот. Влегува Обама и извлекува 3 женски, влегува Путин и извлекува 3 женски, а на крај влегува Прванов и вади 2 женски и еден машки. Овие го прашуваат како ли го извлекол него, а тој вели: - Па влегов внатре и викам. Јас сум Георгије Прванов и сум претседател на Република Бугарија, а еден комарец од таму вика:
-Кур ме боли!:pos2:

Си било мало детенце и кога му се мочало викало по цела куќа.Еден ден му се примочало и почнал да вреска и сите дома знаеле што му е на детево.Мајка му одма му рекла: Ајде синко јас ќе те носам на мочање.Детево не сакало.Таткото исто така му рекол епа ајде јас ќе те носам на мочање.Детево пак не сакало.И незнаеле што е работата и му рекле: Па добро ако не сакаш јас или татко ти да те носиме,кој тогаш.И детево одговорило: Сакам баба да ме носи.Е зашто баш баба ти."Зашто на баба и се тресат рацете".:pos2:

Некое девојче имало излез надвор до 9 саат, и татко и никогаш не ја оставал да седи повеќе. Еден ден девојчето го моли татко и да ја оствави до 12 саат, бидејки другарка и имала роденден. Татко и се согласил и ја пуштил.
Поминало 12, ќерката уште ја немало, поминало и 1, 2, 3, 4 и уште ја немало да се врати, и кога накај 5 сабајле еве ја таа си доаѓа.
Таткото: Кај си мори ти до сега?
Ќерката: Ама чекај да ти кажам...
Таткото: Што ќе ми кажеш те нема цела вечер!
Ќерката: Ама, тато ме силуваа...
Таткото: (се дере)Немој ти мене ме силуваа, силувањето е 5 минути работа, што се стори до сега.

Црвенкапа му вели на волкот :

- Значи згреши само една буква! Повторно!, Само една буква. Требаше да ме изеДеш а не да ме ИзеБеш!!!

некој чоек ошол на лов. излегла некоја мечка. овај пукнал ама ја промашил и оваја го фатила и му рекла:
мечката:„ да те е*ам или да те јадам?“
ловецот:„е*и ме!!!“
и така неколку пати. после извесно време пак ошол на лов и мечкава пак го фатила и му рекла:
мечката:„ да те е*ам или да те јадам?“
ловецот:„е*и ме!!!“
мечката:„добро бе чоек ти на лов си дојден или на е*ање?!?“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom