Вицеви без наслов 2 дел

Била снаата на Трпана на помен на гробишта Бутел, си доаѓа дома, влегува во дневна соба, ја гледа Трпана како плете и и` вика:
- Шо праиш мори мамо?
- Еве, си плетам ќерко.
- Плети, само ти плети, ама сите убави места на гробишта ги зафатија.

Се договориле животните да направат голема журка .Сите дошле, само стоногалката фали.Дури на полноќ зајакот ја здогледува стоногалката пред врата и ја прашува :
- Па добро, кај си ти досега ?
- Koј напишал 'бриши нозе'?!

не е за овде изгледа ама еден другар ми рече да ви го поставам ова прашање(досаден беше па морав)

ојте на гугл транслејт и пишејте на македонски одмор одмор кога одмор и нека го преведит на албански.

не е за овде изгледа ама еден другар ми рече да ви го поставам ова прашање(досаден беше па морав)

ојте на гугл транслејт и пишејте на македонски одмор одмор кога одмор и нека го преведит на албански.
:pos2::pos2: јако

Млада жена учи да вози кола и возела многу расеано и не застанала на знакот Стоп. Тогаш инструкторот и кажал:
- Жено, дали вашиот маж ви кажал дека имате многу убави зелени очи?
- Ми кажал, зошто? - Збунето одговорила жената.
- Па зошто не ги користите?!

ahahahahhahahhahhahaah jako :)

Koga Gospod resil da sozdava
Prviot den go sozdal svetot pa morinjata, rekite, planinite, ezerata, rastenijata, zivotnite i eden Maz za da mu pravi drustvo. Seto toa za sest dena pa sedmiot den Gospod i Mazot zaedno se odmarale.....
No koga ja sozdal Zenata ni Gospod ni Mazot ne videle odmor............

--- надополнето ---

Koga gospod go sozdaval svetot,napravil se da bide vo ramnoteza.
Doaga sveti petar kaj gospod,a gospod mu vika:
-da vidis kakva drzava napraviv:reki,planini,potoci,ezera... Abe ubavini so da ti kazam.
-sveti petar mu vika:gospode,neli se dogovorivme da ima ramnoteza.
-a gospod mu veli:CEKAJ DA VIDIS KAKVI SOSEDI IM NAPRAVIV!!

Еден ден мали Џокица не отишол на школо, другиот ден учителката го прашува каде бил, зошто отсуствуал и мали Џокица вика: па бев на погреб
- Кој умре?
-Баба ми
-Е како умре?
- епа вака, се качила на чатија и се затетеравила и почнала да паѓа, се фатила за герамидите, сите ги срушила, за олукот после и олукот партали, па го скршила пенџерето, па се фатила за терасата и терасата ја откорнала.....

Учителката цела во паника -И И И И ПОСЛЕ?????

-Што и? Да не ја отепал дедо со пушката цела куќа ќе ни ојдеше!!!

Се вратил еден ден малиот Игорче од школо со порака од учителката до мајка му. На ливчето пишувало: "Ве молам, научете го Игорче која е
разликата меѓу машко и женско". Мајка му го однела во соба и му рекла:
Игорче соблечи ја мојата блуза, ај сега соблечи ја мојата сукња, соблечи го и прслукот и соблечи ги гаќичките и уште еднаш да не сум те видела да носиш мои алишта во школо.

не е виц ама не знам кај да го напишам,па ај овде.

Од сабајлево нешто точакот го поправав во дворот и едни луѓе си идат од шума од по печурки и ги слушам едниот му викат на другиот.Бо 11 кила спаднав од 96 кила сега 86 кила,сега тамам сум.Се збуна малку во бројките :)

Седи Цветко во автобус, но спроти него седи некоја кинескиња. Долго се гледале но никој не прозборел. И тогаш кинескињата за да се запознаат рекла: Јапичекојама. На тоа Цветко помислил дека таа се шегува и ја прашал: Како? Јапичекојама. Цветко мислел дека се шегува и рекол: Јакуркосалама.

--- надополнето ---

Перо имал запек. Cедел два саати на шоља и стенкал. Наеднаш снемало струја.- Лелеее, Петроооо, помагаааај! Ете ја Петрана дотрчува. -Добро бре штоси се раздрал толку како мало дете, снема струја и одма врескаш !Снемало струја!?...Уф ...јас помислив дека ми испаднаа очите.

--- надополнето ---

Играле двајца педери криенка. Едниот му рекол на другиот:- Еј ако ме најдеш ќе ти го пушам, ако не ме најдеш да знаеш дека во плакарот се кријам!

--- надополнето ---

Се јавува некој пијан човек во полиција и вели: "Добра вечер, сакам да
пријавам кражба. Некој ми го украл радиото, воланот, педалите и дури и
менувачот."
Но уште пред да тргнат дежурните полицајци телефон ѕвони повторно и истиот глас е на линија велејќи:
"Дечки уживајте ,хик, по грешка сум седнал ,хик, на задното седиште."

--- надополнето ---

Шетаат татко и син :
- Ова е театар, ова е библиотека...
- А оваа куќа што е тато ?
- Оваа...хм...ова е слатка куќа.
Попладнето малиот кој отишол сам во куќата со натпис “ Јавна куќа “ за да види што има тука толку слатко :
- Дојдов да ми дадете што имате слатко !
Девојката која била таму прво се збунила, па потоа му намачкала три кришки со еурокрем. Малиот се вратил дома да се пофали на таткото :
- Тато, бев во слатката куќа која ми ја покажа !
- Иии, и ?!
- Па побарав да ми дадат нешто слатко и бапнав две, ама третата не можев и само ја излижав.

--- надополнето ---

Три деца се натпреваруваат кој има поголемо памтење.

Првото: Еее, јас памтам кога го изговорив првиот збор...

Второто:
Јас памтам кога се редов и кога ми ја пресекоа папучната врска...

Третото:
Вие двајца врска немате, јас памтам кога отидов со татко ми во кафиќ, a се вратив дома со мајка ми!

Седат садист, мазохист, сериски убица, некрофил, зоофил и пироман и се досадуваат кога одеднаш зоофилот вика:
-Ајде да фатиме една мачка.
На тоа садистот одговара:
Ајде да фатиме една мачка па да ја мачиме.
Додава серискиот убица: Ајде да фатиме една мачка па да ја мачиме, па после да ја убиеме.
Некрофилот додава: Ајде да фатиме една мачка па да ја мачиме, па да ја убиеме, па после да ја е*еме.
Додава пироманот: Ајде да фатиме една мачка па да ја мачиме, да ја убиеме, да ја е*еме, па после да ја запалиме.
Сега сите гледаат во мазохистот што ќе каже... тој се дига од клупата ги гледа сите и вика МЈАААУ.:pos2:

SLADOLEDGIJA
Биле на крстарење Американец, Русин и Македонец. Но, бродот го зафатила
бура и почнал да тоне, а тројцата испливале до некој остров. Ама, за
беља, островот бил на Амазонки кои ги заробиле. Прекрасната Амазонка
веднаш почнала да им ја образложува ситуацијата:

- На нашиот остров смеат да живеат само жени. Според тоа, можете да
одберете: дали сакате веднаш да ве убиеме или да ви го отсечеме?

Тројцата се погледнале. Пенис е пенис, но живот е живот, па сложно викнале "Сечете!".

И така, Амазонката прво го однела Американецот во шаторот за
"егзекуција". Се чул страшен крик. Потоа, во шаторот го однеле и
Русинот, кој се дерел 15 минути. И така, Амазонката дошла до
Македонецот кој ја прашал:

- Чекај малку, објасни ми зошто Американецот беше веднаш готов, а Русинот толку долго рикаше?

- "Знаеш, ние го сечеме според професијата. Американецот бил месар, па
му го отсековме со сатар, а Русинот бил дрвосечач па употребувавме
пила".

Македонецот на ова воодушевено почнал да се смее:

- Епа мила моја, значи мене ќе ми го лижеш додека не се растопи.

- Дедо Попе дојдов да се исповедам,многу грешев.
- Ајде кажи ги гревовите ќе ти прости Господ.
- Абе Попе ја дома муабет, муабет, изеба жената, па муабет, муабет изеба балдзата, па муабет, муабет и зето го изеба, па муабет, муабет и комшиката ја изеба па дојдов накај црквата муабет, муабет и другарот го изебав...
- Доста, доста бе полека, полека излевај од тука и мене ли сакаш да ме муабетеш.

Отишла Некоја Женска На Одмор..
И Уште Првиот Ден Веднаш Се Фрлила во Вода..
И Си Пливала Си Пливала Подалеку Од Плажата ..
.И Ја Фатило Грч..и Почнала Да Викаа ...ПОМОШШ!!!
!Се Давам... И Некој Дечко Од Плажа Извикал..За Колку ??
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom