Вицеви без наслов 2 дел

Дошла Смртта и тропнала на вратата на еден човек и човекот и отвара вратата и вели:
Човекот: Добровечер!
Смртта:Добровечер!Јас сум Смртта и дојдов по твојата душа!
Човекот ( се извикува повикувајќи ја неговата душа-неговата жена) : Душооо тебе те бараат!:pos2:

Некој Американец отишол на гости во Австралија кај некој пријател. Пријателов почнал да го шета по ранчот и да му покажува што сè има..одат така по ранчот и доаѓаат до стадо овци и Американецот прашува, што се овие? -Овци, му одговара домаќинот.
-Ова ли се овци, кај нас во Америка колкави овци има... продолжуваат понатаму и доаѓаат до коњите и Американецов пак прашува
-Што се овие? -Коњи, му одговара домаќинов, а Американецот со потсмев -Ова ли се коњи, кај нас во Америка колкави коњи има... и на типов му пукнал филмот, одат до кенгурите и Американецот прашува
-Што се овие?
-Скакулци се овие бе пи*ка ти матер!!!

Ром оди на доктор и му вика:
- Докторе ме касна змија, долу кај реката.
- Каде?
- Абе долу, кај реката.
И докторот гледа дека каде не е соодветен збор и му вика:
- А за што те касна?
И ромот одговара:
- За џабе бе, ништо не и направив.

Си бил еден поп и пошол во планина да крсти некое дете. Си го јавнал коњот и рано во зори си пошол. Кога го огреало сонце застанал кај некои куќи да се напие вода. Почнал да вика:
- Домаќинеее, домаќине!!! Од таму излегло некое девојче и рекло; Кажи дедо попе што сакаш нема никој дома јас сум сама останатите се во поле.
- Јас сум жеден ако може да ми дадеш една чаша вода, рекол попот. Може зошто да не, а ако сакаш можам и да ти дадам една лејка расолница. многу е убава и вкусна, рекло девојчето. Не е битно што ке ми дадеш само да се освежам, рекол попот. Девојчето му донело, попот се освежил и се заблагодарил и грижливо го прашал девојчето:
- А да не те кара некој што ми даде расолница, рекол попот. Аааа не и така беше за расипување скоро се удави еден глушец, сигурно нема да ме кара никој. Попот налутен ја фрлил лејката и ја скршил, девојчето кога ја видела лејката почнало толку силно да плаче што попот неможел да го смири. Откако ја смирил ја прашал зошто толку многу плачела а таа кутрата плачела за лејката што ја скршил попот. Е добро де за една лејка толку многу да плачеш!? Рекол попот. Девојчето расплакано и налутено му рекло: Сега баба ке ме убие oна секое сабајле си мочаше во а неа сега ќе нема во што да си моча.

Педер (A), пардон, геј си истетовирал тракор на пенисот. Пред секс, партнерот (B) го прашува:
B:- Зошто си истетовира ружен трактор на таква лепота?
A: - Па нема ваљда со мерцедес да возам у гомна!

Го прашува жената мажот:
- Драги знаеш дека утре ми е роденден ?
- Да драга знам.
- Па, ке добијам ли нешто ?
- Секако, имаш некоја желба ?
- Па би сакала нешто мало, плаво, металик и да иде од 0 до 100 за секунда.
Наредниот ден мажот и поклонува кутија на жената, а во неа вага. И таа го прашува:
- Па добро што е ова ?
- Драга како што посака мало, плаво, металик и иде од 0 до 100 за секунда !!!!!

Разговараат маж и жена:
- Абе мажу, тече вода во купатилото!
- Е што, јас на Перо водоинсталатерот ли ти личам?!
- Абе мажу, столовите нешто се заебани, дај поправи ги!
- Е што, јас на Ставре столарот ли ти личам?!
После некое време мажот излегува, оди на работа, се враќа дома, гледа све средено, не тече веќе вода, столовите здрави и ја прашува жената:
- Абе ти сама поправи све ова?
- Види сега вака, дојде мајсторот, поправи све и ми рече: „Сега прави ми една торта или натрти се да те опнам!“
- И ти, што направи?
- Па јас на Кате слаткарката ли ти личам?!

Воделе љубов маж и жена, и женава видно возбудена почнала да вика:
- Да.... така.. кажувај ми прљави работи!
Мажот:
- Кујна, купатило, спална....

Си била некоја французинка и досла во Македонија. Се запознала со некој кумановец и имале секс на плажа. И французинката цело време викала жуља, жуља кое што значело убаво.Тогаш кумановецот и рекол:
- Жуља, жуља кад ти го натрпа сас песак.

Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува:
"Бидејќи не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во врска со казната, а на Македонецот две."
Албанецот се спрема за казната и вика: "Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб." После 25 удари паднала перницата.
Гркот исто бара: "Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници." После 25 стапа и на него му паѓаат перниците.
Македонецот последен се спрема за казната и му вика на судијата: "Прва желба ми e 100 стапа наместо 50".
Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со задоволство казната. "А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!"

Се качува стара баба во автобус и нема место кај да седне, гледа едно дете и му вели:
- Ај синко стани да седнам ме болат нозете..
И детето и вели:
- Ај пуши ми го!
И го слуша полицаец и му вели:
- Ќе ти го испушам јас ако ти станам!

Влегува полицаец во бурекџилница и вели:
-Дајте ми бурек.
Продавачката му одговорила дека немаат бурек.
Полицаецот упорен пак:
-Дајте ми со месо!
Го гледа продавачката и вика:
А бе ти луд си или луд се правиш, ти реков нема бурек!
Полицаецот повторно упорен:
-Епа тогаш дајте ми со сирење!
Се изнервирала продавачката и отишла кај шефот на полицаецот и му кажала што се случило.
И тогаш шефот на продавачката и рекол:
-Е штом така ти правел, требало да го земеш бурекот и да му го удриш од глава!

Се шетаат двајца полицајци и здогледуваат поп. Го земале во раце, го качиле на некоја кула и го фрлиле..
Попот паднал и починал на лице место. Тогаш едниот полицаец му вели на другиот:
- Ти реков дека не е бетмен.

Разговараат две жени.
- Оној мојот е 100% импотентен.
- Биди среќна, оној мојот е 300% импотентен.
- Е како е можно 300%, да не си му жена на Амди.
- Не, бе, 100% е импотентен оти не му се дига, 100% зошто вчера си го шина средниот прст, и 100% зошто вчера си го гризна и јазикот.

Зашто на марс нема дискотеки?
-Зашто нема атмосфера.:smir:

Педер си истетовирал тракор на пенисот. Пред секс, партнерот го прашува:
- Зошто си истетовирал ружен трактор на таква лепота?
- Па нема ваљда со мерцедес да возам у гомна!

нема веќе два пати мери еднаш сечи, од сега два пати мери еднаш сестраи =]

Педер (A), пардон, геј си истетовирал тракор на пенисот. Пред секс, партнерот (B) го прашува:
B:- Зошто си истетовира ружен трактор на таква лепота?
A: - Па нема ваљда со мерцедес да возам у гомна!

Читав и видов дека го нема вицов па ај ќе го пишам. :back:

Млад тип оди да бара работа во еден голем маркет, кај што можеш да најдеш СЕ што ти треба, што се вика од игла до слон.
Менаџерот го прашува: Дали имаш претходно искуство во продажба?
Младичов одговара: Да, имам работено во едно мало дуќанче како продавач.
На менаџерот му се допаднал и одлучил да му ја даде работата. Му рекол, почнуваш утре, пред затварање ќе дојдам да видам како си поминал.

Првиот работен ден бил тежок, ама издржал некако. Откако затвориле маркетот, се симнал шефот и го прашал
- Колку продажби имаше денес?
- Една.
- Само една? Нашите продавачи просечно имаат помеѓу 20 и 30 продажби дневно. Колку чинеше продажбата?
- 101.237,65 евра
- 101.237,65??? Што ќр имаш продадено бе?
Младиов објаснува: Првин, му продадов мала јадица. После, му продадов средна јадица. После му продадов голема јадица. После му продадов нова трска. После го прашав каде ќе оди да рибари и ми кажа дека ќе оди на езеро, па му реков дека ќе му треба брод и се симнавме во одделот за бродови и му продадов Boston Whaler со два мотори. Тогаш ми кажа дека мисли дека неговата Хонда Сивик нема да може да го влече бродот, па му продадов и џип 4x4 Expedition.

Шефот: Чекај. Сакаш да ми кажеш дека некој дошол да купи јадица а ти си му продал БРОД и ЏИП?????
Младиов: Не бе, тој дојде да купи тампони за жена му, ама јас му реков "Друже, викендот ти е сјебан. Зошто не одиш да рибариш?"

===========

Некој маж и приоѓа на прекрасна жена во супермаркет и и вели:
- Ја загубив жена ми во супермаркетов. Дали може да разговараме некое време?

Оваа го погледнала, му се насмевнала и го прашала:
- А зошто би разговарале?

Тој:
- Затоашто секогаш кога разговарам со жена со убави цицки како твоите, жена ми од никаде се појавува.

стар добар виц:

На час учителката го прашува малиот Трпе колку се 2+2.
-пет!
Трпе колку се 2+2 ???
-пет!
2+2?
-Пет да ти ебам глувата!

Си разговарале двајца лажговци и едниот му рекол на другиот:
-Абе ти си слушнал за Атлански Океан?
-Да
-Епа јас го препливав.
Другиот тогаш му рекол:-А ти си слушнал за Мртво Море?
-Да
-Епа јас го убив.

Си биле Американец, Албанец и Македонец и оделе по пат и сретнале џин! Џинот им рекол: Дајте ми една задача која неможам да ја извршам! - Американецот: Прескокни една планина! Џинот прескокнал, се вратил и го убил Американецот. - Албанецот: Прескокни... 10 планини! Џинот прескокнал 10 планини, се вратил и го убил Албанецот. - Македонецот плукнал и му рекол на џинот: Ај сега нуркај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom