Вицеви без наслов 2 дел

- Види, Трпе, колку мојот син личи на мене!
- Нема врска, битно е да е здрав!
Македонец, Германец и Италијанец требало да поминат голема провалија со кола. Иде Италијанецот со најново ферари, пред дупката кочи и вика нема шанса јас да ја скокнам провалијата. Иде Германецот со најново Порше и исто така пред дупката кочи и вика неможам јас да ја поминам. Иде македонецов со фиќо, се залетува ја прерипува дупката и овие му нудат награда. Овој одговара, не ми треба ништо само направете ми ја кочницата од колата.
- Дека сум храбар војник!
- Така треба рекол Цезар и продолжил. Понатаму гледа еден со уво како падобран. Ја извади сабјата и му го пресекол.
- Те боли?
- Не!
- Зошто?
- Дека сум храбар војник.
- Така треба пак рекол гордо Цезар. Оди така пак Цезар и понатаму гледа еден со огромен кур, ја вади сабјата и му го пресекол.
- Те боли?
- Не!
- Зошто?
- Оти е на овај зад мене!
- Еј да бе! - и паднала.
Паднал Цветко со авион на остров со домордци и немал шо да прави па решил дневник да води и пишувал:
- Прв ден: убав ден, се изгуби жената на главатарот сите ја бараме низ џунглата, кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме.
- Втор ден: уште поубав ден, се изгуби ќерката на главатарот и кога ќе ја најдеме сите ќе ја ебаме.
- Трет ден: Лош ден! Јас се изгубив...
Директорот во една конфекција им вели на работничките,ако до 14 часот не завршите со зададената работа ке ве ебам сите со ред и се јавува една работничка и му вели на директорот, директоре може јас прва да бидам зошто може автобусот да ми замине.
Некоја баба се возела во авион, арно ама во авионот имало терористи. Терористите на патниците им рекле да се соблекуваат од пола нагоре тогаш бабата прашала:
- Мора сите? -Да бабо мора сите. И бабата се соблекла, потоа терористите им рекле да се соблечат од пола надоле да се натртат за да ги ебат. Тогаш некоја плавуша прашала:
-Мора сите? и бабата и рекла: Ќути мори и прави како што ти викаат!
- Ти забранувам 3 месеци да не водиш љубов!
Влегува некоја друга жена.
- Попе, јас 10 пати го мамев маж ми.
После кратко пресметување.
- Ти забранувам 1 месец да не водиш љубов!
Влегува друга жена.
- Попе, јас 10 ипол пати го мамев маж ми.
Пресметува попов, смета и вика:
- Ај оди доработи се, тешко ми одат дропки!
- Извинете учителке, препотентен се пишува со два кура или со три?

Ученикот Курти задоцинл на час по математика. Така, морал да влезе на часот низ прозорецот. Едно дете и рекол на учителката:- Учителке, Курти влезе ! ! :pos2:

Вицот е малкугнасен ама нема везе...

Двајца хомосексуалци си живеат во заедница... али со тек на време, некако спласн жарта не е како што беше... ги фати некоја монотонија.. али не сакаат да ја завршат врската па се обидуваат да пронајдат нешто, да внесат некоја измена што повторно би ги “запалила“. И така еден ден му вели едниот... а да пробаме нешто екстремно ... нешто несекојдневно.... На што мислиш - со надеж прашува другиот... па да се искењаме еден друг в уста - како на ОНОЈ филм ..... Што знам вели другиот не сум сигурен дека тоа ... А бе да пробаме можеби тоа тлее во нас можеби тоа повторно ќе не зближи, ќе ја распали љубовта наша.... еве ако сакаш ти биди прв. Па добро , се согласи овој вториот, и се наместија, си ги турна гаќите, чучна ... и почна да кења. Лежи оној првио под него , мласка со устата, се топи од милина падна во екстаза , човекот свршва од задоволство. Дојде ред да се сменат. Сега првиот чучна турна гаќите и почна да сери. Оној долу се мршти прави фаци... не му оди... и едно време рипна и почна да повраќа. А овој шо кењаше го гледа, тажно... и со солзи во очите му вели Ти... не ме сакаш повеќе!

Женоооооооо, добив на лото! Пакувај ги куферите!
- Леле, леле, кај ќе ме носиш, на море или на планина?
- Море кај сакаш само излагај од дома!!!

Професорката го прашува Мујо: Што научи ти за денес ? Mујо одговара Багер.. Професорката се чуди и вика а друго освен тоа Мујо пак Багер ! Професорката го однела Мујо кај директорката и го прашуваат: Мујо кај е мајкати ?
Мујо : Умре !
- Како умре ? што и се деси ?
Мујо : Ја згази багер !!!
- А татко ти ?
Мујо: Го згази багер !!!
- Епа добро, Баба ти Дедо ти ?
Мујо: Ги згази багер !!!
- Епа добро што правиш ти дома !?
Мујо: Возам Багер !!!:pos2:

Селанец фатил златна риба
Таа му рекла:
-Добри мој селанецу, јас сум златната рибка, пушти ме и ќе ти исполнам три желби.
Селанецот ја фрлил на земја и почнал да ја гази и да вика:
-Ти на кого му викаш селанец, ма, рибо проста!

Партизаните и Германците се бореле во една шума,се бореле се бореле и на крај знаете што се случило??
-Дошол шумарот и ги избркал

Си биле две желки и оделе по пустина. И наеднаш дошле до една палма со вода. И сега ако првата испиела тогаш ќе немало вода за другата а ако втората пиела ќе немало вода за првата. А се гаделе заедно да пијат. И на првата желка и текнало да појде да земе цевки. И отишла првава по цевки и вторава ја чекала 100-150 години... била многу жедна и таман да почне да пие од водата, првата излегува од зад палмата и вели:
- Ако вака правиш поарно да не тргнувам.

Штрумфета останала бремена. Веле-штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал:
-Кој и го штрумфна на Штрумфета безштрумфно гумче?
Штрумфот што мрази рекол:
-Мразам штрумфни гумчиња.

Си биле син и мајка и синот добил 1 на училиште. Кога си отишол дома мајка му го искрсила од котек. Другиот пат пак добил кец и решил да се самоубие, и си рекол:
- Што сака нека биде јас ке се фрлам зад воз.

Се враќа маж дома, мртов уморен после работа, седнува на каучот пред телевизорот и и вика на жена си:
- Жено, ај ако сакаш едно пиво додека не почнало.
Жената веднаш му носи пиво. По 15 минути, мажот пак:
- Жено, уште едно, додека не почнало.
Жената без коментар му носи уште едно пиво. По 10 минути мажот повторно:
- Жено, ај ако сакаш уште едно пиво, само што не почнало.
Жената носи пиво и почнува на цел глас:
- Добро бе, ова ли ќе правиш цел ден, ќе седиш пред телевизор, ќе пиеш пиво. Ти не си ништо повеќе од пијаница, мрзлив, никаков....... а мажот коментира:
- Ете, почна...

Тројца лудаци затворени во лудница се прашуваат како да избегаат. Едниот од нив дава предлог да бегаат низ клучалката од вратата. Вториот се нафаќа и му вика на првиот: Ај пробај ти па ќе пробам и јас. Првиот се залетува и се треснува во вратата и паѓа во несвест. Вториот го повторува истото и тој завршува како него. А третиот најпаметниот, ги гледа испотепани двајцата и им вика: Добро бе глупаци нели гледате дека ви ставиле клуч од надвор? Е, па како сакате да избегате!

Се венчале маж и жена, и мажот побарал да има своја фиока која жената никогаш нема да ја допре. Таа се согласила. По 30 години брак, таа ја нашла фиоката отворена, и внатре забележала 3 топчиња за голф и 1000 евра.
Таа го прашала, од каде се тие? Мажот и одговорил:
-Секогаш кога бев неверен со тебе, купував по едно топче за голф.
Жената мисли дека 3 пати во 30 години не е ништо лошо, па го прашува за 1000 евра. Маожот одговара :
-Секогаш кога ќе имав десеттина топчиња, ги продавав.

Две плавуши полагале испит. После завршувањето на испитот едната плвуша ја прашува другата: - Еј, како помина, напиша ли нешто?
- Не, ништо не напишав.
- И јас ништо не напишав.
- Лелеее, сега може да си помисли дека сме препишувале. :tv:

Влегува швалер во автобус и таму забележува една симпатична калуѓерка. Седнува до неа и ја прашува:" Сакаш ли да се сексаш со мене?"

-"Не, јас сум мажена за Господ", му одговорила калуѓерката и се симнала на наредната станица.

Арно ама разговоров го слушнал возачот на автобусот и се понудил да му помогне на швалеров. -"Јас знам како можеш да ја легнеш калуѓеркава!"

-"Стварно? Како?"

-"Секој петок точно на полноќ таа оди на гробиштата да се моли. Ти облечи некој долг мантил со капа, залепи брада на лицето и речи и дека си Господ."

На швалеров му се допаднала идејата и направил како што му рекол возачот и во петок на полноќ отишол на гробиштата каде веднаш ја забележал калуѓерката.

-"Тоа сум јас, Господ! Дај да те сексам!"

Калуѓеркава одма се согласила, но го замолила да се задоволи само со анален секс затоа што никако не смее да ја изгуби невиноста. И така и би. Откако свршил работа, швалеров ја тргнал капата и почнал задоволно да се перчи.

-"Ха, ха, ха! Тоа сум јас, се сеќаваш кога ме откачи во автобусот?"

-"Ха, ха, ха!", му враќа калуѓерката. "Тоа сум јас, возачот на автобусот!"

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom