Вицеви без наслов 2 дел

Одат истражувачи во Америка и наоѓат дневник на Индијанци... и читат :
Прв ден многу убав ден, сончев ден, се загина ќерката на главатарот, нагрдата беше ако ја најдиме да му се изнаредиме, ја најдовме и сите му се изнаредивме.
Втор ден уште по убав ден, сонце пука, пак се загина ќерката на главатарот, ја најдовме и пак му се изнаредивме.
Трет ден многу лош ден, врни, облаци... ужас... Кај се загинав кај си .......
:pos2:

Синот влегува во пубертет и еден ден го прашува таткото како од сите девојки што ги имал кога бил ерген, се одлучил баш мајка му да ја земе за жена.
Таткото: Имав сине многу девојки и сите си имаа свои квалитети. Една беше многу паметна, па стана професор и доктор на науки. Друга беше исклучителна домаќинка. Имав една што беше мис и многу убава...
И така таткото се присеќа какви се квалитети имале некои од неговите девојки во тоа време синот:
- Епа како бе тато од сите тие се одлучи баш за мама?
- Мајка ти имаше најголеми цицки.:baeh:

Лавот на џунглата рекол да не се ебат мртвите животни.

Така еден ден го сретнал зајакот како ебе мртва слоница

Налутен му рекол: -Абе зајко ти не ги почитуваш моите правила! -Не е така лаву! Јас ги почитувам вашите правила ама слоницава на к*р ми умре....

Се шетал некој мајмун по џунглата и видел лав, се уплашил и веднаш се качил на најблиското дрво.
Лавот: Што се палшиш бе, мајмун еден!
Мајмунот: Е како бре што се плашам, ќе ме изедеш.
Лавот:Таман работа, ај слези.
Мајмунот: Врзи ја муцката па ќе слезам. Овој ја врзал.
Мајмунот: Ај сега врзи ги рацете и нозете. Овој ги врзал.
Почнал мајмунот многу внимателно да слегува, а на тоа лавот промрморел со врзаната уста:
- Е што се палшиш сега?
- А бе да бидам искрен, многу имам трема, ова ќе ми биде прв пат да сексам лав!

Чекаат шумските животни во шумата на ред во дуќанче, да си купат млеко. И голема редица, долга, а последен во редот Зајко наш. После некое време чекање, сите нервозни, туку ете ти ја Мечката иде, ги турка сите и вика на продавачката „Дај млеко, ај побрзо“ Зајко, нервозен, од крајот на редот довикува „Како бе така Мецо преку ред??“ Мечката се врти и прашува на глас „Кој прашува камо да видам?“
Од редот штама... сите молчат, Зајко се прави луд.
После некое време истата шема со Волчко. И пак Зајко од позади вика „Ало, како бе така преку ред??!!“
Се врти Волчко и прашува „Кој праша тоа одма да се јави, јас да го видам тој јунак??!!“
И повторно молк. Зајко гледа во небото...
После уште неколку вакви истапи, и после чекање од 3 часа, доаѓа Зајко на ред и бара млеко ама продавачката му вели дека нема повеќе млеко.
Зајко збунет прашува: „Како бе нема, па што има??!!“
"Има пиво“ – одговара продавачката.
Зајко се мисли некое време па прифаќа да пие пиво наместо млеко. Седнува пред дуќанчето и после неколку испиени пива, се загледува, се исилува и викнува на глас:
„Јас прашвам бе, јас прашвам, па шо ! ! ! “

Исус и сб. Петар ностат мртов човек во рајот.
И стасуваат кај една река и прв ја поминува Исус, и по него и св.Петар, и умрениов се чуди како успеваат да ја поминат газејки така, и ги прашува.
И Исус му вика: Ако имаш направено добри дела ќе ја поминиш како нас. И човеков пробува еднаш,пробува двапати, трипати и никако да ја помине рекава. И им вика: Абе имам направено многу добри дела како тоа да не ја поминам рекава?
И Исус му вика: Ако стварно си направил добри дела ќе ја поминеш реката.
И човеков пробува така еден саат, и св.Петар му вика на Исус: абе Исус не го малтретирај човеков,дај кажи му кај се камењата.

Си бил дедо боже и си рекол дај да се симнам на земјата да видам дали има добри луѓе.И се симнал преправен во дедо и од куќа во куќа сите го избркале.
И си одел така исретнал еден џанкер кај шо пуши и да види дали е добар го прашал: Дај синко една и мене.
И џанкеров: Дедо да ти кажам пред да почниш многу е јака мојава.
Господ: Ако ако дај една.
И откако го испушил џоинтот му вика на џанкерот: Абе синко јас сум дедо Господ, се претворив во старец и дојдов на земјава да видам дали има добри луѓе.
И џанкеров му вика: Абе дедо бе, ти реков дека е јака.

Си бил некој каубоец и отишол во некој град и го врзал коњот пред една кафана и влегол внатре.По два три саата пиење излева надвор и шо ќе види коњот му го нема. И сев враќа во кафаната и налутен ин вика:Ако за 10 минути не му го донесете коњот пред кафаната ќе се случи нешто што се случи пред две години.
И сете исплашени се гледаат меѓу себе и еден похрабар го прашува каубоецот:А што се случи пред две години?
И каубоецов вика: Па си одев дома пеш!

Дошле зајакот и син му дома. Синот цел помочан, а таткото покакан.
Мајката зајчица ги прашува:
- Сине, побогу, што ви се случило?
А синот одговара:
- Ма остај, се помочав од страв додека мечката си го бришеше г'зот со тато.

Си била црвенкапа и тргнала накај баба и со точакот да и однесе колачи, арно ама и се скршило седиштето. Се симнала од точакот и земала да бере цвекињааа. Ете ти го од таму волчко со чопер. Застанал и и вика на црвенкапа:
- Шо праис црвенкапа?
- Еве идам кај баба ми.Волчко и рекол вака:
- Сакаш ли ти на мене да ми го дадеш точаков, а ја на тебе да ти го дадам чоперот.
Црвенкапа се согласила и му го дала точакот. Волчко фатил скратени патчиња стигнал пред црвенкапа ја изел баба и и легнал во креветот. Дошла црвенкапа и прашала:
- Бабо бабо засто ти е толку голема устата?
- За да можам поубаво да те бакнам.
- Бабо бабо а засто ти е толкав носот?
- За да ги мирисам поубаво твоите цвекиња.
- Бабо бабо а засто ти се толкави очите?
- Па пичка ти мајчина и ти 2 саати на шипка да седиш и тебе ке ти бидат толкави

- Тато, да не спиеш?
- Не! Кажи што сакаш.
- Дај ми 200 денари за во град,
- Остај ме бе, нели гледаш дека СПИЈАМ!

Седи некое бате(љубител на добра капка) во кафана на маса и си тегни мастика.ко шо бил наѕзекан ја превртил чашата,2/3 капки од мастиката му паднало на глувчето право во уста и се напрајло шпица пијан.И коа тргнало батево да си оди,глушецов по него тргнал,по пат пееј дали пеј типчево и еден од зградите му вика:чути будало една луѓе спијат.Типчево како што е напраено шпица му вика
-брату ако имаш нешто против ела слези долу да тибам све..!и се слуша ова глувчево осоколено,наѕвекано вика...
-брату..хиииик и мачката нека слези..хиик...!

си идел трпе со колата накај дома касно навечер по аутопут и слушнал на радио
луѓе пазете се пријавено е дека има марсовци... ако ги сретнете почнете да им зборувате и да комуницирате... и трпе застанал да моча у некоја шумичка и иде подлабоко...
и таму глеа некое мало човече ниско и му доаѓа и му вика...
јас сум трпе... сеа сеам, па ке орам па ке жнејам...
никаква реакција... и си вика ај пак да пробам да му праам муабет за да се здружиме... и пак
пак нема реакција... ај си вика уше еднаш.. да пробам онака...

и од таму се слуша
ја сум шумарот... сеа серам а после КЕ ТЕ ЕБАМ ! ! ! :vozbud::vozbud:

Некој арамија си фатил нова женска и решил да ја прошета низ чаршија.
Излегле вечерта и шетале, шетале и женскава му вели:
Драги види колку убав фустан, сакам да ми го купиш.
Вечерта овај отишол и со цигла го скршил стаклото и го зел фустано.
Другиот ден и го дал фустанот и излегле пак в чаршија, а женскава пак му вели:
Драги види колку убави чевли, сакам да ми ги купиш.
Вечерта овај пак отишол и со цигла го скршил стаклото и ги зел чевлите.
Неколку дена со ред женската му барала секој ден по нешто.
Еден ден шетале и женскава му вели:
Леле драги колку убава огрлица, сакам да ми ја купиш.
А овај изнервиран и вели:
Ти мори да не си несалам, ти мислиш цигливе на дрво растат? :pos:

Две баби муабетат:
- Магдо мори, шо праиш?
- Мори, шо да праам?
- Е, шо ќе праиш

Иванов отишол во посета кај Медведев и видел лимузина и го прашал:
- Леле ама е убава твоја е?
- Моја е вика Медведев. Сакаш ваква?
- Сакам, вика Иванов.
- Пишете лимузина за Иванов.
И напишале. Потоа Медведев му вика на Иванов дека ќе го вози на брод, а тоа било јахта:
- Леле ама е убава твоја е?
- Моја е вика Медведев. Сакаш ваква?
- Сакам, вика Иванов.
- Бришете лимузина пишете јахта за Иванов.
И напишале. Потоа му рекол дека ќе го вози во хелихоптер:
- Леле ама е убав твој е?
- Мој е вика Медведев. Сакаш ваков?
- Сакам вика Иванов.
- Бришете јахта пишете хелихоптер за Иванов.
И напишале. Вечерта отишле во диско и сега Медведев го прашува Иванов:
- Леле ама е убава, твоја е? -Наша е вика Иванов.
- Сакаш ваква? - му вика Медведев.
Иванов се мисли и си вика во себе "Да изгубам хелихоптер за една женска" и вика:
- Немам таков к*р за ваква п**ка.
- Бришете хелихоптер пишете к*р за Иванов.
Рекол Медведев и го испратил Иванов на аеродром со к*р во рака.

Доага Џејмс Бонд во Скопје и се запознава со еден стајлист...
--Бонд--Џејмс Бонд
--Геј--Сергеј…

Лекарот го прашува Влавот:

- Ви помогна ли лекот?
- Да, да, реумата веднаш ја снема; жена ми повеќе не
. .кашла, а со остатокот ги изми чиниите!

Си било едно дете и многу сакало да учи за вошката. Еден ден наставникот да го испрашува за оценка и му рекол ај кажи ми што има кравата и он почнал:
- Па кравата има месо, коски, влакна, а на влакното има вошка, и почнал да кажува: вошката е инсект...
Наставникот рекол ај да го прашам за коњот и го прашал и овој почнал пак
- Па коњот има месо, коски, влакна, а на влакната има вошки и пак почнал да кажува за вошката.
Па наставникот што да прави и му текнало дека рибата нема влакна па нема да може да збори за вошки и го прашал и овој му рекол:
- Епа рибата има месо, коски, нема влакна ама да имаше ќе имаше и вошки, а вошката е инсект...

Две деца навалени над автомобилски мотор под подигната хауба коментираат:
- Јас ги знам сите делови на моторот затоа што секогаш му помагам на тато кога го поправа нашиот "стоеден"!
- А кои делови ги знаеш?
- Еве тоа таму е ебаниот акомулатор, ова е педерска полуосовина, а она онаму се курви од свеќички.

Човекот бил во странство некаде и се јавува дома...
Жено децата да ми гледаш куќата......
Жената:-Што што...... што велиш....
-Да гледаш куќата, децата........!!!
-Што што ...... не се слуша
- Ај еби се ма
-аааааа... добро добро
:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom