Ви се случила некоја натприродна работа?

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
кога ќе видам за календаров, нејќам да знам кога ќе умрам дека се плашам ако ми каже еве на пример за 1 година

prv pat majka mi koga go videla ovoj kalendar bukvite i stranicite bile pozolteni.Vlada od sto bil mnogu star...

ако некој најде нешто во врска со ова со календаров на интернет нека остави линк или слично да прочитаме :)

jas imam eden takov kalendar toa se gleda spored dzvezdite i spored datumot i vremeto na ragjanje ali toj jas sto go imam e star okolu 20-30 godini i na mene mi pisuva deka ako preziveam 28 i 32 ke ziveam minimum do 70 god

jas imam eden takov kalendar toa se gleda spored dzvezdite i spored datumot i vremeto na ragjanje ali toj jas sto go imam e star okolu 20-30 godini i na mene mi pisuva deka ako preziveam 28 i 32 ke ziveam minimum do 70 god
Значи тоа 28 и 32 му иди нешто како просек за умирачка.. паметни луѓе бе... тие што го направиле.

стварно е интересно ова со овој календар а кај да го најдам баш сакам да знам кога ке одам во вечниот дом.Да се вратам на тоа дали ми се случило некоја чудна работа да ми се случило и ми се случува се што ке помислам се дешава денес зборувам на моб.со една другарка и си викам пази да не те згази кола во себе и кога и спуштив за 1 минута пак ми се јави и ми вика леле за малку кола ке ме згазеше и јас се здрвив незнаев што да и одговорам

:icon_eek: Zar postoelo i takov kalendar?!:nesvest:

Па ништо чудно и да постои, али дека кажува точно кога ќе умреш па и не верувам. Иначе и на мене ми имаат кажано т.е на мајка ми да се пазам ко ќе имам 28 години затоа што предходно сум избегнала смрт па као тогаш ќе ме гонела. Глупости :lud:

Ми се нема случено некаква чудна работа...при здрава свест де...
А многу сакам да ми се случиии,ама некако духовиве ме одбегнуат.Изглеа мислат дека сум грд или нешо...неам поима.

Ми се нема случено некаква чудна работа...при здрава свест де...
А многу сакам да ми се случиии,ама некако духовиве ме одбегнуат.Изглеа мислат дека сум грд или нешо...неам поима.

Мене ми се има случено стварно многу чудна работа на која се потсекам, и ме вознемирува до ден денеска иако ми се случи пред едно 10 години.....
Па, вака...беше веќе 10 саатот навечер, и со тато отидовме до амблулантата каде шо работеше порано, да земе некои лабораториски резултати кои ги заборавил, и додека он ги пребаруваше во неговата канцеларија, ја отидов во другата соба во која се наоѓаше нешто како дрвено прозорче кое служеше како шалтер за прием на пациентите, и работеше на лизгање....се доближив до прозочето и кога го потргнав од другата страна на ходникот веднаш до прозочето срипа едно бело куче кое почна да лае, и ја веднаш само извикав преплашено и почнав плачејќи да трчам накај тато во неговата соба....не можев да се смирам подолго време, а он цело време ме тешеше, викајќи дека сите врати се затворени и дека нема ништо и дека надвор пред главната врата има чувар кој сигурно не е глувонем да не забележи куче....

Како и да е, коа ќе помислам на воа ме лазат морници, иако поминаа 10 години:ija:

А, инаку оттогаш ми се нема случено некаква абнормална работа или па нешто чудно, како шо кажа Fabullous при здрав разум и свест...

Inaku za temava :

Mi se ima sluceno slednovo , jas sum od Stip , ziveam kaj bolnicata i taa e opkruzena od star zid . E sega kako mal , edna nok , malku pokasno bese , se vrakav od grad i pominav pokraj zidot , vo nego ima dupki , a vo dupkata imase dva para oci koi gledaa vo mene ... Prvo si pomisliv deka e glisec , staorec , mu svetea ocite kako na macka ( nokno vreme ) , se dodeka ne slusnav zborovi koi ne mozev da gi razberam , znaev deka bolnicata e izgradena na turski grobista , i vo toj moment si pomisliv da ne e ova nekoj duh . Oci koi postojano gledaa vo mene , ne trepkaa , cudni zborovi ... Licno ne veruvam vo natprirodnoto , ali sepak ne mozam celosno da si go objasnam ova ...

Ок, шала на страна.. Чекав да се врати муабетов во нормала, ми беше интересно али .. да се вратам и јас малку на земја..

Во секој случај.. и мене ми се има случено нешто чудно.. и тоа повеќе пати... поврзано е со сонови, можеби треба да се обратам на рубриката за сонови. но сепак сметам дека овде е подобро....

Често ми се случувало да сонувам некоја случка, да ги видам некои настани, луѓето околу тие настани. местото, поставеноста на предметите... а сето тоа навистина да се случи. Обично разликата од сонот до настанот е месец ипол до 4 месеци...
Зошто е ова така?

I na mene mi se ima sluceno istoto! Bev vljubena vo narkoman i go sonuvav sekoja vecer! Mnogu sonovi se ostvarija za kratok period! No eden son mi ostavi silen vpecatok! Sonuvam kako sum kaj nego doma! Ne znam zosto no 7 meseci go pamtev stanot i rasporedot na mebelot od toj son! Koga konecno posle mnogu vreme si fativ decko, odam kaj nego i sto gledam? Istiot stan od mojot son, istiot mebel,isti zavezi,prekrivaci se!!! Po 3 meseci vrska doznavam deka se komsii...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom