Goddess of Chaos
Nixe Nox
абе почнавте и обични секојдневни случки да раскажувате...дајте уште некоја хорор приказна....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mad Maxx напиша:Aj dur ne me ima fateno mrza za pisuvanje da vi raskazam slucka so mu se ima deseno na eden drugar...
Coekov vozi uste pred da proodi,profesionalen sofer e so ogromno iskustvo.Kupuva 101,u odlicna sostojba...
Nema den,da se kaci u nego da go vozi a da ne go izgrebe ili cukne negde...Eden den go mava malce pojako,go pravi i go farba crn(ni sam neznae zosto,a ne e boja sto ja saka).U toa vreme ima devojka od Usje(skopjani znaat),ja nosi doma i 101 gasi i neke za ziva glava da pali.Vika slep sluzba,go siminja u dvor,sednuva u kola i pali cakmak.Ova se desava poveke pati,u Usje gasi,nadvor od Usje pali bez problem.
U krivina so ja znae cel zivot,bez nekoja posebna pricina,izletuva,se tumba,ama za sreka ne e povreden.Mu puka film i go rastura 101 do strafce i go frla u dol
Po nekoe vreme go sretnuva coekot od koj sto go kupil...ovoj go prasuva, kade e kolata?Drugarov mu vika-Napraiv soobrakajka i ja frliv.
Ima poginati?
Ne,dobar sum,nisto ne mi bese.
Sinko,so taa kola pogina sin mi...Pred nego uste trojca poginaa...Ne sakav da vi ja prodadam ama vie zapnavte da ja zemete...Sreka sto i ti ne otide...
Aj posle neka bide coek pameten i neka kaze deka celoto ova bilo slucajnost.Drugarov,po toa,so drug 101 vleguvase u taa krivina so 100 na saat edno 10 pati po red i nisto ne se desi.
A za moite dopiri so nadprirodnoto ke pisuvam koga ke si dojdam doma(ima dovolno i od toa sto go citav pogore ima i slicnosti).

i si pustiv pesni za da mozam polesno da zaspijam i tamam so si legnav odma od pozadi mene nekoj mi go vika imeto ama ko da e vo soba vnatre.
skokam od krevetot i odma dolu celiot se tresam gi budam roditelite a oni pak mi vikaat deka od muzikata nesto jas pak celiot za nikade im vikam abe 17 godini sum ne si pram filmcina sam.
ama pak malce se plasam ............sigurno ke pominit 
) sea si legnuvam so happy misli
)) i nikak da se razbudam full naspijana...objasnenie za voa?