Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тетки од 35 ти се супер бре.

Имам слушнато една песна баш за тие тетки во триесетите ако ја најдам покасно ќе ја пишам. :)

На постари и од 45 ми се дига и тоа како, ако е добро стегната и средена :drk:

w_CatherineBell15.jpg

catherine_bell.jpg

Релативна работа... како што старееме 35кава ни ближи и ито како е нормално да ни се дига (иако пред тоа ич или сосема ретко) на тетки постари од 35 (ама не повеќе од 40), инаку, во зависност од моделот на тетката, одржаноста итн.

Топ комбинација спој на младост и искуство ,како што може една од 39 да изработи тоа е speechless........

Бре што има една милфица кај мене во мало малееееее. Има накај 45 год, висока е околу 185 на штикла е секогаш, значи 195, стално става црвен кармин,темен тен на кожа а светли очи плаво зелени, деколте, стегнат деловен минич нога метро ипол, плавуша... а бе што да ви расправам. Дефинитивносе буди другарчето кога ке поминам покрај неа.

Бре што има една милфица кај мене во мало малееееее. Има накај 45 год, висока е околу 185 на штикла е секогаш, значи 195, стално става црвен кармин,темен тен на кожа а светли очи плаво зелени, деколте, стегнат деловен минич нога метро ипол, плавуша... а бе што да ви расправам. Дефинитивносе буди другарчето кога ке поминам покрај неа.
imgLISA%20ANN2.jpg

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom