Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некои над 35 години шо се глеа дека се добро сочувани....мх мх.

Не ми се дига на тетки постари од 35 години.
Мислењево е од 2009та али ајде:)
Е добро бате,еве поминуваш на улица,тетка 38 год,стегната се наведнува да земе ноФчаникот и паднал и сеа тебе нема да ти се дигне дека е 38? од кај ке знаеш? или го тепаш ако се дигне?

Ама е тапа - муабетов - годините немаат врска - ти дете изгледа не си видел како изгледаат жените на 35 а како мажите ????

Nekoi zeni koga ke gi vidam stvarno poslovicata stanuva realna Sto Stare To Bolje.

Мислам дека појќе би одговарал изразот: Боле старо да ме учи, него младо да ме мучи. :)
Да, би се дигал. Сум имал партнерка и од 37-38 години, и воопшто не ми претставуваше проблем, не ја шетав во јавност.

не дај боже да и падниш в рака на тетка на таа возраст-има да станиш цеден лимон:kesa:

На кого не му се дига е педер :) невозможно е да не те палат згодни милфици, ма кои јадни млади...милфица си е милфица на место намбр 1 :)

На кого не му се дига е педер :) невозможно е да не те палат згодни милфици, ма кои јадни млади...милфица си е милфица на место намбр 1 :)
то шо викаш-или си педер или автоматиката се дига до максимум:pos2:

milf-spirit.jpg

Дали ми се дига на теткици постари од 35? Ама прашање,па како не,кој не е имал секс со таква тетка ништо не знае.Па овие милфици се најдобри за секс,се наоѓаат во доба кога имаат импресивно искуство и можат они да те поебат а не ти нив.Има да стенкаш кога ќе те јава,повеќе и од неа.Така да,ова е излишно прашање и тема,се разбира дека кај 95% од машката популација одговорот би бил позитивен освен ако не се тотално стрејт или теглат накај геј без и да знаат дека имаат проблем со сексуалната ориентација.А да,да не заборавам,да знаат помладите и понеискусните овде на форумов,најлесно ќе принудиш на секс токму ваква теткица.ПОЗДРАВ :smir:

Мислењево е од 2009та али ајде:)
Е добро бате,еве поминуваш на улица,тетка 38 год,стегната се наведнува да земе ноФчаникот и паднал и сеа тебе нема да ти се дигне дека е 38? од кај ке знаеш? или го тепаш ако се дигне?
Истрениран му е :)
Кои 95 % ,ептен се ретки на тие што не се палат на милфици !

А да,да не заборавам,да знаат помладите и понеискусните овде на форумов,најлесно ќе принудиш на секс токму ваква теткица.ПОЗДРАВ :smir:

Да,најлесна комбинација за добар помин :)
Исто како што е лесно да собереш маж над 40 :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom