Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бре што има една милфица кај мене во мало малееееее. Има накај 45 год, висока е околу 185 на штикла е секогаш, значи 195, стално става црвен кармин,темен тен на кожа а светли очи плаво зелени, деколте, стегнат деловен минич нога метро ипол, плавуша... а бе што да ви расправам. Дефинитивносе буди другарчето кога ке поминам покрај неа.

Абе ајде бегај, too good to be true. :place:

Абе ајде бегај, too good to be true. :place:
Аеее, ти не си нормален бе што збориш. Сите во неа гледаат кога ке помине на улица. Јас замалку додека возев кола ке ја чукнев колата пред мене, кога подзакочи додека јас си кршев врат од гледање.

Аеее, ти не си нормален бе што збориш. Сите во неа гледаат кога ке помине на улица. Јас замалку додека возев кола ке ја чукнев колата пред мене, кога подзакочи додека јас си кршев врат од гледање.

Pics or GTFO! :D

Кежуал афера е најлесно да имаш со постара жена. Младоста е волшебничко жезло и без него, таа неможе да фрла магии.

Зошто постарите жени ги ПРЕЗИРААТ убавите млади жени? Затоа што тие имаат потенцијал да бидат многу богати. Постарите жени никад не ги презираат младите грди жени или омажените убави жени (омажени за просечни петко станко сопрузи).

Море.... ко Бил Клинтон blow job реденка би им напраил...

Ja чекам Јулија да се соблече за Плејбој, она сигурно би ама на овие не им текнува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom