Верноста, некогаш - би издржале ли сега

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Ти прави некоја голема разлика еден обичен лист од хартија во конкретнава ситуација?

Не е листот. Кога земаш за жена според мене ја избираш онаа што ја вистински сакаш и што мислиш дека е вистиска и вредна да го поминеш животот. Девојка можеш да имаш и само заради забава. Тоа ми беше зборот.

А шо има да се издржува... ако ти е ОК ОК ако не шутни и почни ново.

Пројде возот за да се смени тоа. Затоа и песната погоре. Сакавме запад еве запад...
Западната култура ни е наметната,како тоа сакавме запад па ево ни го,па не бевме на референдум.

Западната култура ни е наметната,како тоа сакавме запад па ево ни го,па не бевме на референдум.
Да да поради западната култура нашите дедовци и татковци имаа швалерки. :) Не се занесувајте, неверноста постои од кога постои сексот. Разликата е што тогаш не се збореше толку јавно и пристапот на информации беше отежнат. Сега еден хејтер да те знае ќе напише на фб и сите ќе дознаат.

Da ,jas bi izdrzala ,kolku sto treba ,i bi go cekala .Znam i nekolku primeri na moi bliski ,kade devojkata go cekase tri godini po red ,deckoto dodeka i studirase Amerika i mu bese apsolutno vrna,decko cekase devojka godina ipol i i bese veren ect.Mislam deka toa zavisi kolku tie osobi se sakaat ,a pred se tuka igra ogromna uloga i karakterot i principite na taa osoba ,i na kraj ke kazam deka EDEN COVEK VREDI KOLKU STO VREDI NEGOVIOT ZBOR

А демек порано верни беа, па ова неверствово излезе во 90тите години, после Династија и со Беверли Хилс.

На времето, домаќинкиве не се праеа ршум со кој стигнат дур е снопот на параход. Не не, таман работа.

Јас би останал верен оти си имам принцип и чест,но проблемот дали и таа ќе остане верна хм хм не верувам зашто сите немаат исти принципи .

Да ви светев да знаеф шо сте праеле пред да пишите овде че ви кажеф колку сте верни , вака на празно си кажувате.:D

Да ви светев да знаеф шо сте праеле пред да пишите овде че ви кажеф колку сте верни , вака на празно си кажувате.:D
LoL зборовите е едно,а делата е друга работа и како ќе ни кажеш колку сме верни,туку треба да искусиш па ќе знаеш што ќе ни кажеш :D

Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD

Никој фала не ви вели :D сте го чекале поштени сте биле на никој не му е гајле за вашите принципи . :sneaky:
А и постарите нека не се прат многу - многу поштени , едниствено сега е олесната комуникацијата , и жените имаат повеќе слобода а луѓето од секогаш се исти покварени :D

Никој фала не ви вели :D сте го чекале поштени сте биле на никој не му е гајле за вашите принципи . :sneaky:
А и постарите нека не се прат многу - многу поштени , едниствено сега е олесната комуникацијата , и жените имаат повеќе слобода а луѓето од секогаш се исти покварени :D

Точно. Пример денес на нет можеш да се споиш со некој од друг град/држава и се да се случи а никој ништо да не знае. Факт е дека е многу многу полесно

Ако златна немаш принципи тогаш не си оформена личност и обратно барем по мои принципи.

Попрво ќе си ја мавнам ловната отколку да се погазам себеси.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 15:13 ---
Точно. Пример денес на нет можеш да се споиш со некој од друг град/држава и се да се случи а никој ништо да не знае. Факт е дека е многу многу полесно

Факт е и дека е така и се случува, но тука друго збориме.

Мое мислење е дека веќе верноста не е ИН.

Верните се забегани или дечковците ги вртат на мало прсте да не се забављат еби му матер.

Ќе си земам албанка боље отколку овие тролични јакоо исфрустрирани "домаќинки" т.е сега засега албанките имаат предност барем кај мене.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 15:13 ---

Факт е и дека е така и се случува, но тука друго збориме.

Мое мислење е дека веќе верноста не е ИН.

Верните се забегани или дечковците ги вртат на мало прсте да не се забављат еби му матер.

Ќе си земам албанка боље отколку овие тролични јакоо исфрустрирани "домаќинки" т.е сега засега албанките имаат предност барем кај мене.

Ако златна немаш принципи тогаш не си оформена личност и обратно барем по мои принципи.

Попрво ќе си ја мавнам ловната отколку да се погазам себеси.

Принципи? Ма немој да ме јебеш бре... Најсмешни ми се тие со принципите и гордоста. Слободно чувајте си ги за вас, ќе ви се најдат некогаш. :P

Веќе функционираат и тоа функционираат BVR (beyond your comprehension).

И што е финтава со чекањево не ми е јасно!? Демек нешто пофаци се чекачите а у...
Ти пак чекај си ама ако дој коса до рамена можи да се клецни ту и тамо за време на чекањето. Години се во прашање не е нормално да дркаш со години само а да не ебеш...:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom