Верноста, некогаш - би издржале ли сега

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Ти прави некоја голема разлика еден обичен лист од хартија во конкретнава ситуација?
Не е листот. Кога земаш за жена според мене ја избираш онаа што ја вистински сакаш и што мислиш дека е вистиска и вредна да го поминеш животот. Девојка можеш да имаш и само заради забава. Тоа ми беше зборот.

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
А шо има да се издржува... ако ти е ОК ОК ако не шутни и почни ново.

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Пројде возот за да се смени тоа. Затоа и песната погоре. Сакавме запад еве запад...
Западната култура ни е наметната,како тоа сакавме запад па ево ни го,па не бевме на референдум.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Западната култура ни е наметната,како тоа сакавме запад па ево ни го,па не бевме на референдум.
Да да поради западната култура нашите дедовци и татковци имаа швалерки. :) Не се занесувајте, неверноста постои од кога постои сексот. Разликата е што тогаш не се збореше толку јавно и пристапот на информации беше отежнат. Сега еден хејтер да те знае ќе напише на фб и сите ќе дознаат.

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Da ,jas bi izdrzala ,kolku sto treba ,i bi go cekala .Znam i nekolku primeri na moi bliski ,kade devojkata go cekase tri godini po red ,deckoto dodeka i studirase Amerika i mu bese apsolutno vrna,decko cekase devojka godina ipol i i bese veren ect.Mislam deka toa zavisi kolku tie osobi se sakaat ,a pred se tuka igra ogromna uloga i karakterot i principite na taa osoba ,i na kraj ke kazam deka EDEN COVEK VREDI KOLKU STO VREDI NEGOVIOT ZBOR

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А демек порано верни беа, па ова неверствово излезе во 90тите години, после Династија и со Беверли Хилс.

На времето, домаќинкиве не се праеа ршум со кој стигнат дур е снопот на параход. Не не, таман работа.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Јас би останал верен оти си имам принцип и чест,но проблемот дали и таа ќе остане верна хм хм не верувам зашто сите немаат исти принципи .

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Да ви светев да знаеф шо сте праеле пред да пишите овде че ви кажеф колку сте верни , вака на празно си кажувате.:D

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Да ви светев да знаеф шо сте праеле пред да пишите овде че ви кажеф колку сте верни , вака на празно си кажувате.:D
LoL зборовите е едно,а делата е друга работа и како ќе ни кажеш колку сме верни,туку треба да искусиш па ќе знаеш што ќе ни кажеш :D

Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD

T

Tamora

Гостин
Никој фала не ви вели :D сте го чекале поштени сте биле на никој не му е гајле за вашите принципи . :sneaky:
А и постарите нека не се прат многу - многу поштени , едниствено сега е олесната комуникацијата , и жените имаат повеќе слобода а луѓето од секогаш се исти покварени :D

F

FARANG

Гостин
Никој фала не ви вели :D сте го чекале поштени сте биле на никој не му е гајле за вашите принципи . :sneaky:
А и постарите нека не се прат многу - многу поштени , едниствено сега е олесната комуникацијата , и жените имаат повеќе слобода а луѓето од секогаш се исти покварени :D

Точно. Пример денес на нет можеш да се споиш со некој од друг град/држава и се да се случи а никој ништо да не знае. Факт е дека е многу многу полесно

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Ако златна немаш принципи тогаш не си оформена личност и обратно барем по мои принципи.

Попрво ќе си ја мавнам ловната отколку да се погазам себеси.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 15:13 ---
Точно. Пример денес на нет можеш да се споиш со некој од друг град/држава и се да се случи а никој ништо да не знае. Факт е дека е многу многу полесно
Факт е и дека е така и се случува, но тука друго збориме.

Мое мислење е дека веќе верноста не е ИН.

Верните се забегани или дечковците ги вртат на мало прсте да не се забављат еби му матер.

Ќе си земам албанка боље отколку овие тролични јакоо исфрустрирани "домаќинки" т.е сега засега албанките имаат предност барем кај мене.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 15:13 ---
Факт е и дека е така и се случува, но тука друго збориме.

Мое мислење е дека веќе верноста не е ИН.

Верните се забегани или дечковците ги вртат на мало прсте да не се забављат еби му матер.

Ќе си земам албанка боље отколку овие тролични јакоо исфрустрирани "домаќинки" т.е сега засега албанките имаат предност барем кај мене.

F

FARANG

Гостин
Ако златна немаш принципи тогаш не си оформена личност и обратно барем по мои принципи.

Попрво ќе си ја мавнам ловната отколку да се погазам себеси.

Принципи? Ма немој да ме јебеш бре... Најсмешни ми се тие со принципите и гордоста. Слободно чувајте си ги за вас, ќе ви се најдат некогаш. :P

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Веќе функционираат и тоа функционираат BVR (beyond your comprehension).

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.515
И што е финтава со чекањево не ми е јасно!? Демек нешто пофаци се чекачите а у...
Ти пак чекај си ама ако дој коса до рамена можи да се клецни ту и тамо за време на чекањето. Години се во прашање не е нормално да дркаш со години само а да не ебеш...:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom