Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Pa kvota u kladilnica 1,25, eden drugar gi ugasi sport lajf gi stavi Kil 2ka za 30000.Od vcera mi zborese mu ebem budalataКаква тренерска клиника од Јиха. 
Овој Чави Пасквал е тешка лузерчина од тренер, и против Вардар не знаеа кај тераат играчите на Барса. Тренер без план Б, ако не му пројде првичната замисла ондак поздрав. ГИ УГАСИ КИЛ денес ко свеќи, матер им ебаа. Заслужена титула за Кил, ептен ми е драго за Јиха.
Ова некако како Вардар кога освои 2017, дури и истите тимови (Кил наместо Вардар). Супер изиграа, Ландин бранеше топ, Сагосен и Вајнхолд како топови пукаа. И заслужија да освојат и да го деградираат цело шпанско село сосе францускиот шљам. Па да не биде некоја сељачка екипа да победи. Пичлемето Де Варгас нека си се чуди сега, дедо Ентрериос исто, Доленец со глупата словенечка фризура, шљамот француски, а и изгубениот во простор и време - Де Сантос кој како и со Вардар си доби исклучување на крајот. 

Ама ЕХФ и се е можно! Ако ништо друго, барем гледавме убав и неизвесен ракомет овие 2 дена.
ама сепак овие двајца ми се нешто посебно.

Заслужена му е победата, Ландин искина, според мене тој е МВП, сигурно беше со преку 60% одбрани, опасен голман, Екберг мирна рака на пенали, без промашување, Сагосен топ.
Кај Барса мислам клучниот пенал го промаши Гомес на 22:19 мислам беше, ја погоди пречката, тука се кршеше резултатот да дојдеја на 2 разлика имаја шанси за се, после тој промашен пенал Кил имаше цело време предност од 4-5 разлика, недостижна за Барса.
тоа е тоа, а и таму се скрши буквално цела утакмица.