Велики Брат

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Netachen e toj skroz, a i so ocekuvaat posle tolku droga i geng beng zivoten stil pesni da im pee, jas go imam gledno vo ona dokumentarecot demek za srpski mafii Vidi mo se u chitulji, hiljadu sklekova, hiljadu trbushnjaka :pos:

Ај некој нека отвори за него тема . Глупо е да се меша ова во несоодветна тема.

Ставам 100 евра дека некој ќе ја опали оваа новата. Добра цица. :drk:

Прогнозирам на Луча , ќе и го даде у наредните 2 недели.

Ставам 100 евра дека некој ќе ја опали оваа новата. Добра цица. :drk:

Прогнозирам на Луча , ќе и го даде у наредните 2 недели.
Сеа гледам (иако не гледам многу редовно) дека им дадоа некоја задача каде ги врзаа во парови како кученца со ланче (читај врка). Така да секс не ќе може да се деси оваа недела или колку и да се вака врзани, освен ако не имаат можност да се одврзат за време на спиење.

Тотално ги третираат како експериментални глувци.:tapp:

Снеже, кој ти дозволи да досаѓаш толку, земи нешто корисно напиши нека оди текстот горе, не дрдори нон-стоп.:yid:
Не знам зошто престанаа на Прва да даваат? Ги немам на аналогна ОБН, РТЛ и Б92, па мора да гледам стримови на SimpleTv а истите понекогаш кочат, сецкаат, а оваа навиенава кога ќе завергла по 5 минути зборува нема намера да заќути да се чуе нешто што зборат или водителите или станарите.
Зошто мора секогаш да преведуваме(ај да преведуваат нема да има замерка ама оваа си треска глупости, по нешто ќе прераскаже, по нешто ќе си даде свое мислење, па некои свои претпоставки што ќе се случи), зарем Дарко и сите останати учесници(македонци) во реалните шоуа се мутави па не разбираат?

Последно уредено:
Кога го тргнаа нашиот трансџендер бе?

Ја заслушав Стефани кога кажа зашо се затрескала во Босанецов. Имал испакнати вени и јаки квадрицепси. Перела зубе кога го загледала овој гол кога се туширал. :pos:
Е да, за два дена поише од тоа и не ни можеш да дознаеш, јбг.

Снеже, кој ти дозволи да досаѓаш толку, земи нешто корисно напиши нека оди текстот горе, не дрдори нон-стоп.:yid:
Не знам зошто престанаа на Прва да даваат? Ги немам на аналогна ОБН, РТЛ и Б92, па мора да гледам стримови на SimpleTv а истите понекогаш кочат, сецкаат, а оваа навиенава кога ќе завергла по 5 минути зборува нема намера да заќути да се чуе нешто што зборат или водителите или станарите.
Зошто мора секогаш да преведуваме(ај да преведуваат нема да има замерка ама оваа си треска глупости, по нешто ќе прераскаже, по нешто ќе си даде свое мислење, па некои свои претпоставки што ќе се случи), зарем Дарко и сите останати учесници(македонци) во реалните шоуа се мутави па не разбираат?
На Prva престанале наводно затоа што немало на тој канал гледаност шоуто.

И околу преводот мора се што е во живо од друга држава што се пренесува кај нас да се преведува со коментатор, подруго не може а учесниците не ја слушаат Снежа , тоа е само за гледачите на Сител. Ни мене Снежа не ми се свиѓа уопште ама тоа е работи во Сител и во шоуа ќе мора да ја слушаме. Среќа па ја не го пратам многу редовно шоуво.

Приметив денес пошо денес го гледав ,кога пуштаа преглед на дента во сред емиеијава во живо Снеже си преведуваше се што кажува нараторот (што пренесуваше што се дешавало целиот ден по часови) српски или хрватски кој и да беше

12065759_164815050526206_6007808014756257638_n.jpg

Врвот!

Мртва е оваа новава бе.
Барбара е најјака пичка дефинитивно.

Овој Луча е цар мајке ми, најјак лик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom