Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Alfa mazjak,hahahahha,samo vakov e lek za site starleti ,kurveti i drugi slicni stvorenja!
Alfa mazjak,hahahahha,samo vakov e lek za site starleti ,kurveti i drugi slicni stvorenja!![]()
Целиот е ваков човеков забеганBi trebalo da ne e ,izgleda imat kratok fitilj covekov!![]()
Сеа гледам (иако не гледам многу редовно) дека им дадоа некоја задача каде ги врзаа во парови како кученца со ланче (читај врка). Така да секс не ќе може да се деси оваа недела или колку и да се вака врзани, освен ако не имаат можност да се одврзат за време на спиење.Ставам 100 евра дека некој ќе ја опали оваа новата. Добра цица.
Прогнозирам на Луча , ќе и го даде у наредните 2 недели.
На Prva престанале наводно затоа што немало на тој канал гледаност шоуто.Снеже, кој ти дозволи да досаѓаш толку, земи нешто корисно напиши нека оди текстот горе, не дрдори нон-стоп.
Не знам зошто престанаа на Прва да даваат? Ги немам на аналогна ОБН, РТЛ и Б92, па мора да гледам стримови на SimpleTv а истите понекогаш кочат, сецкаат, а оваа навиенава кога ќе завергла по 5 минути зборува нема намера да заќути да се чуе нешто што зборат или водителите или станарите.
Зошто мора секогаш да преведуваме(ај да преведуваат нема да има замерка ама оваа си треска глупости, по нешто ќе прераскаже, по нешто ќе си даде свое мислење, па некои свои претпоставки што ќе се случи), зарем Дарко и сите останати учесници(македонци) во реалните шоуа се мутави па не разбираат?
Нема грешкаМртва е оваа новава бе.
Барбара е најјака пичка дефинитивно.
Овој Луча е цар мајке ми, најјак лик.