- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 9.316
Не знам што имате против, емисијава ги спојува сите бивши југословенски републики, давајќи ни до знаење дека ние сме братски народ кој исти работи трпел и сеуште претрпува![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што имате против, емисијава ги спојува сите бивши југословенски републики, давајќи ни до знаење дека ние сме братски народ кој исти работи трпел и сеуште претрпува![]()
Што се однесува до нашите учесници..........., Дарко или како и да сам се нарече личи Ок и потсеќа на Лестер.
Јас прво си помислив дека он е Лестер, само сега пуштил брада и долга коса. Иначе има ист глас, а и лик како Лестер.Да брее , јас се чудам на кој ме потсеќа момакот. Лестер беше само низок и без брада , иначе во фаца се доста слични , дури и бојата на гласот му е сличен со на Лестер. Кул момак е сега за сега , нема ништо арогантно во него како тој другиот билдераш од Босна.
Требаше и едно младо дете од Куманово да влезе , Васко де гама некој. Ептен беше запален по фб за потоа да објави дека ќе влезе подоцна. Ќе видиме вечер шо ќе биде.
Изглеа само мене ми е грда таа со пирсовите![]()
Сеа знаеш како ми е коа ќе те видам у гурманско?Кога ќе ги видам овие синовиве како ќерки од циганското семејство почнува да ми се гади![]()
Како може да се радувате за емитување на нешто што е повеќе од очајно полно со к*рви, пропалици и тешки селјаци.
Сликата од србите нели ве погодува барем малце да размислите, а приметувам истиве ликови шо се палат на аца змијанац цеца и остала багра се ложат и на ова.![]()
Јас сум Србин заробен во телото на Македонец.Како може да се радувате за емитување на нешто што е повеќе од очајно полно со к*рви, пропалици и тешки селјаци.
Сликата од србите нели ве погодува барем малце да размислите, а приметувам истиве ликови шо се палат на аца змијанац цеца и остала багра се ложат и на ова.![]()