Велики Брат

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Од целово ова „шоу“ шо беше вечерва најмногу ме изненади Бокита коа рече дека работел на проекти на Европска Унија :eek:

И уај да фак у 1 ипол пишувате шо праел Андреа ?
Уај да фак при порничи на тв 1000 ги глеате овие уште шо прават ? :D

Ако влегол Карло како што пишувате е поголем сељак дефинитивно не можело да најде.
Што се однесува до хербалајзеров ќе видиме каков ама кога се пријавил тука вероватно исти памет има...

Има ли убави женски да гледаме, сега гледам една стара се вртка во кујната и уште 2-3 седнале пред телевизор ги гледаат

и слики од женските ако може, да знам дали до го уклучувам некој по некој пат телевизорот

Оваа со пирсовите не би ја слегнал од к*р. :D

А овој дебелиот рудар бил. :pos: Сигурно е у администрацијата на рудникот , ваква стомачина тешко да е од копање нешто.

Рударот е слика има тон нема.
Тој со тетоважите на рацете само мене ми личи на Роџер Федерер? :pos:

Овој дебелиов е изгубен у свемир.
Дај таа со напуНпаната уста нека излезе од вода да и ги видам цицињата преку белата маица и да идам на работа.

Овој со тетоважите, што му ја ромбасел на Берлускони жената има да ја истресе оваа со пирсовите, гарантирам.

А овој нашиов кој е бе, познат ми е од негде, има некој фб линк да ми прати да го видам поубаво?[DOUBLEPOST=1441452521][/DOUBLEPOST]Ухххххх цициња лајв!!! :цицки:

Ете ја, дефинитивно победува на wet shirts contest :pos:
Ама грда е малце со тоа устата, таа другата црната сестра и, е каде каде посексиљава. :D[DOUBLEPOST=1441452782][/DOUBLEPOST]Него, овој дебелиов е стегнат и изгубен сеа ама после коа ќе се опушти има да биде драми.. исто као оној Радашин со бркот што беше пред некоја година. :pos:

дајте да видиме понудам т.е што курви држви емисијава.

Дарко Петковски го имаше во спотот на Тајзи - Гласот на народот
https://youtu.be/0arxOLHzuxw?t=105
Од истата населба е како и Тајзи. Ми изгледа како ок лик.
Сега за сега јаки се Стефани и Барбара.
Карло можеби вечерва ќе влезе?
Каква е поентата со оние набљудувачи, нема ваљда и тие да влезат, бог да чува, па и тетовчанецот:yid:
Знам во претходната сезона така беа Милиќ, Сораја и Маја како набљудувачи и даваа задачи, па потоа влегоа.
За парови, малдиви и фарма, но комент, ептен ми се гади од такви глупости. Ова шоу го гледам негде од прва или втора сезона, и ми е интересно. Исто така ми недостасува Survivor, јако беше.

Свака им част на оние приватно што живеат со оваа со пирсовите, такво хиперактивно и невротично створение тешко се трпи.

Се пукнав од смеа кога овој транвеститот се појави со тие кломпите од 20 сантими за вежбање. :pos::pos:

Хаа го глеав ова порано, јако беше ко беа Ајс Нигрутин и ортакот негов Скај(овај сега шо е водител) такозвани Bad Copy :D. Многу глупости тресеа, ќе стам покасно клипчиња. :D

Сега видов, 2008 било. Која легенда е овај чоек

Последно уредено:
11954632_483717631802568_5873738378414285011_n.jpg

Секоја чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom