Велики Брат

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што имате против, емисијава ги спојува сите бивши југословенски републики, давајќи ни до знаење дека ние сме братски народ кој исти работи трпел и сеуште претрпува :)

Како обожавател на ова шоу, ќе го прокоментирам она што го видов вчера.

Прво не ни знаев дека вчера почнува, туку случајно видов на телевизија и навистина се израдував, зошто конечно по толку турски серии дојде редот на нешто балканско, каде има и Македонци учесници. Првите впечатоци не ми се нешто нај нај како што ми биле во минатите сезони. Водителот незнам дали се обидува да биде изрод или навистина е таков, а водителката е многу досадна. Маца и Маријана беа многу поинтересни и подобри водители.

Е сега што се однесува до кандидатите. Постарата жена Зорица, што била пејачка ми е типична постара српска жена која сака да го води редот во куќата. Сестрите и се убави, а и сега за сега добро се понашаат. Девојката со пирсови незнам од каде е, но толку тешко збори што дури мачно е за уши. Подебелиот (да не речам дебелиот) човек ни збори, ни ништо, Ервин и тој тетовираниот ич не се интересни. Другите не ги коментирам...

Што се однесува до нашите учесници..........., Дарко или како и да сам се нарече личи Ок и потсеќа на Лестер. Има некоја смисла за хумор и смирен е. Другиот е хаос. Од Стојан во Андреја. Значи Стојан:cautious:. Си вградил силикони и сега мисли дека личи на женско, дека добро изгледа и дека е интересен:sick:. Чисто ме занима што викаат неговите деца на тоа....

Циганското семејство ми се тотално одвратни. Стариот наликува на пејачот од битолскиот бенд - Експлозив бенд. Мајката е чудесии................., го следела мажот зошто знаела дека многу жени му се лепат, го сакала зошто и купувал папучи/сандали, тенџериња и зошто и ставил златни заби. Од него побарала кога ќе умре златните заби да не и ги извади:oleee:.

Меѓу другите шест деца имала и близнаци. Нив ги сакала најмногу, зошто биле родени во Германија и тоа значело дека се најкултурни:ROFLMAO:. Кога останала трудна и дознала дека има близнаци рекла дека само ако се родат бели и машки ќе ги задржи, ако бидат женски ќе ги оставела во дом за деца без родители. Се родиле бели машки и ги задржала. Сега машкиве незнам што се:unsure:.

Како и да е. Многу ќе го сакаат ова шоу, многу ќе го мразат, многу ќе го плукаат, но најважното од се е што сите ќе го гледаат.

Што се однесува до нашите учесници..........., Дарко или како и да сам се нарече личи Ок и потсеќа на Лестер.

Да брее , јас се чудам на кој ме потсеќа момакот. Лестер беше само низок и без брада , иначе во фаца се доста слични , дури и бојата на гласот му е сличен со на Лестер. Кул момак е сега за сега , нема ништо арогантно во него како тој другиот билдераш од Босна.

Требаше и едно младо дете од Куманово да влезе , Васко де гама некој. Ептен беше запален по фб за потоа да објави дека ќе влезе подоцна. Ќе видиме вечер шо ќе биде.

Погрди фаци немало досега во шоуво.

И Кај го одбрале овој Андреа бре а и да ти се згади кога го гледаш во фацата. Па барем Боки и Фифи се поубави од овој.

Иначе не планирам да гледам редовно шоуво, а ќе гледам понекад само ако го начекам додека вртам по каналите. Немам намера со глупостиве да се замарам премногу.

Да брее , јас се чудам на кој ме потсеќа момакот. Лестер беше само низок и без брада , иначе во фаца се доста слични , дури и бојата на гласот му е сличен со на Лестер. Кул момак е сега за сега , нема ништо арогантно во него како тој другиот билдераш од Босна.

Требаше и едно младо дете од Куманово да влезе , Васко де гама некој. Ептен беше запален по фб за потоа да објави дека ќе влезе подоцна. Ќе видиме вечер шо ќе биде.
Јас прво си помислив дека он е Лестер, само сега пуштил брада и долга коса. Иначе има ист глас, а и лик како Лестер.

Ние треба да ја пратиме Цеца од Струмица. Таа е врвот на будалштината. Ќе ги полуди сите внатре.

Карло шеф ќе биде од кај нас.
Интересно ќе биде што Виклер Скај ќе биде водител!
Чекам да почне да видиме што ќе се дешава. :)

Кога ќе ги видам овие синовиве како ќерки од циганското семејство почнува да ми се гади:sick:

Кога ќе ги видам овие синовиве како ќерки од циганското семејство почнува да ми се гади:sick:
Сеа знаеш како ми е коа ќе те видам у гурманско?

Како може да се радувате за емитување на нешто што е повеќе од очајно полно со к*рви, пропалици и тешки селјаци.
Сликата од србите нели ве погодува барем малце да размислите, а приметувам истиве ликови шо се палат на аца змијанац цеца и остала багра се ложат и на ова. :notworthy:

Како може да се радувате за емитување на нешто што е повеќе од очајно полно со к*рви, пропалици и тешки селјаци.
Сликата од србите нели ве погодува барем малце да размислите, а приметувам истиве ликови шо се палат на аца змијанац цеца и остала багра се ложат и на ова. :notworthy:

Нема врска брат интересно е да видиш одредени ликови како ќе функционираат во затворен простор и под толкав притисок.

Немој да се лажете дека е лесно.

Тоа каква музика слушаме со Рики пример нема потреба да го кажуваш ко да имаме сида.

Јас сум Србин заробен во телото на Македонец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom