- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.649
од сигурни извори ти тврдам дека има за "џихадист завршено"
be afraid кога ќе одиш на пазар, be very afraid!![]()
Оџата треба да се плаши, не јас.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од сигурни извори ти тврдам дека има за "џихадист завршено"
be afraid кога ќе одиш на пазар, be very afraid!![]()
Она гомноно Игор започна со таа практика му даваа пари од црква и после кај нас а намирисаат пари одма и сестра му наркоманката стана новопечен верник,па и оној лудакот сто се иживува врз кучиња и мачки од дворови марјан е со нив имаш еден куп такви забеготини тоше темелков на пример му најдоа и жена американка,во зградана до полиција таа без лифтот се собираат негде на средина тој ќелавиот водач им е пардон пасторНешто приметувам по ФБ па велешки ќе си напишам во темава...
Мене ми се чини, или многу Велешани имаат забегано по протестантско/евангелистички/адвентистички срања?
И тоа се се тука некаде од 1985 генерации, па наваму.
И ги чачкам луѓево ги отворам да видам кои се, стварно да видам колку ги има, велешкото во мене ме тера.
а?
Или јалнаш сум?![]()
[DOUBLEPOST=1446849908][/DOUBLEPOST]Знам пеер какви личности бираат, запрепастена сум колку фини дечки се завлезени во тие води.
И не само без мозок, бираат и луѓе кои се во состојба суштински да навлезат во тоа, и потоа им го перат мозокот, јасно ми е и многу добро знам.
Знам и кога и од кои личности почна да се шири ова, кога доживеа кулминација, ама сега сум запрепастена кога гледам по фејсбукот, нон стоп налетувам на нив, претерано ги има.[/Za sekoj nov clen dobivaat pari kaj nas samo toa e plateno,se razbira posle aktivnostite od stab,da ne se cudis a ima i takvi sto idat u stab zuta kuca a i tezgarat u sekta na rabota imam pacient u kancelarija sto cita biblija gideon dobar samarjanin nema stoinaku 24 godisen e
![]()
Vo Niko sw evangelistie Majka mu na Toshe Temelkov e ubedlivo najzabegana od tie tamu koga ke podne da rika J C i love youuuuu zatoa gi izbaci Dragi Karov od kukata prethodno kaj nego se sobiraa hahahah i na tarabuka lupaa lele kolku smrdea samo[DOUBLEPOST=1446850194][/DOUBLEPOST]И зад Авона кај што беше Нико ресторанот се збираат.
Таа кај саатот е Адвентистичка. Таа одамна постои на истото место.
А најјако од се ми е Огнена ПланинаТаа е блиску кај Дос у таа бараката пред распаѓање
![]()
Vistina e imas trgnato so toa sto ne trebase ti da se vrakas po velesov site sto sme tuka sme se zaebale navelikoЕден ме викна да сме се виделе, сум тргнала по многу лош пат.![]()
Брат му Игрето школски ми бешеАми Дејан Фанки со црковниот рап![]()
Игорче ОКОТОБрат му Игрето школски ми беше![]()
Зошто бе?
Јас колку што знам работниците таму добиваа нормални плати?
А што, Леов веќе не постои?[DOUBLEPOST=1446723124][/DOUBLEPOST]Туку, а ова?
![]()
Дејан Фанки му е другарче на овој Филип Иванов од исто место ги финансираат инаку спомнавте брадосаниАми Дејан Фанки со црковниот рап![]()
Е шо ти не си ли љубоморен?Протестантите како и католиците се наши христијански браќа и треба сите да се залагаме да се обединиме во една мајка црква ко што сме биле обединети до 11 век.[DOUBLEPOST=1446916076][/DOUBLEPOST]
Да не сте љубоморни на успешните девојки ко Деси?
Овој Дејан Фанки беше оној кој сними албум со пејачката во обид Нона, кој беше со квалитет на презерватив....За една употреба....или можеби грешам??Ами Дејан Фанки со црковниот рап![]()
Лектор Лекториус, абе јас од кај вој секое сабајле пишии си купувам, он рапер да ти бил, па и ЦД издал.
Daaamn! и спот имал, како бе до сега го немав гледано ова, ме интересира црнциве од кај ги нашол.1:53 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G5gahPU2YM0#!
А од секјурити момак голем како сумо купуваш ли патлиџан ?![]()
Daaamn! и спот имал, како бе до сега го немав гледано ова, ме интересира црнциве од кај ги нашол.![]()
Не беа овие мигранти,Инаку ајде официјално десет години откако постои темава и градов е сеуште истата мувла како и тогашОд првата пратка мигранти