Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто приметувам по ФБ па велешки ќе си напишам во темава...
Мене ми се чини, или многу Велешани имаат забегано по протестантско/евангелистички/адвентистички срања?
И тоа се се тука некаде од 1985 генерации, па наваму.
И ги чачкам луѓево ги отворам да видам кои се, стварно да видам колку ги има, велешкото во мене ме тера. :sneaky:
а?
Или јалнаш сум?:unsure:
Она гомноно Игор започна со таа практика му даваа пари од црква и после кај нас а намирисаат пари одма и сестра му наркоманката стана новопечен верник,па и оној лудакот сто се иживува врз кучиња и мачки од дворови марјан е со нив имаш еден куп такви забеготини тоше темелков на пример му најдоа и жена американка,во зградана до полиција таа без лифтот се собираат негде на средина тој ќелавиот водач им е пардон пастор :popce::drk:[DOUBLEPOST=1446849709][/DOUBLEPOST]
Знам пеер какви личности бираат, запрепастена сум колку фини дечки се завлезени во тие води.
И не само без мозок, бираат и луѓе кои се во состојба суштински да навлезат во тоа, и потоа им го перат мозокот, јасно ми е и многу добро знам.
Знам и кога и од кои личности почна да се шири ова, кога доживеа кулминација, ама сега сум запрепастена кога гледам по фејсбукот, нон стоп налетувам на нив, претерано ги има.[/Za sekoj nov clen dobivaat pari kaj nas samo toa e plateno,se razbira posle aktivnostite od stab,da ne se cudis a ima i takvi sto idat u stab zuta kuca a i tezgarat u sekta na rabota imam pacient u kancelarija sto cita biblija gideon dobar samarjanin nema sto :D:pos:inaku 24 godisen e:popce:
[DOUBLEPOST=1446849908][/DOUBLEPOST]
И зад Авона кај што беше Нико ресторанот се збираат.
Таа кај саатот е Адвентистичка. Таа одамна постои на истото место.
А најјако од се ми е Огнена Планина:pos::pos: Таа е блиску кај Дос у таа бараката пред распаѓање:pos::pos:
Vo Niko sw evangelistie Majka mu na Toshe Temelkov e ubedlivo najzabegana od tie tamu koga ke podne da rika J C i love youuuuu zatoa gi izbaci Dragi Karov od kukata prethodno kaj nego se sobiraa hahahah i na tarabuka lupaa lele kolku smrdea samo[DOUBLEPOST=1446850194][/DOUBLEPOST]
Еден ме викна да сме се виделе, сум тргнала по многу лош пат. :pos:
Vistina e imas trgnato so toa sto ne trebase ti da se vrakas po velesov site sto sme tuka sme se zaebale naveliko :facepalm:

Последно уредено:
Протестантите како и католиците се наши христијански браќа и треба сите да се залагаме да се обединиме во една мајка црква ко што сме биле обединети до 11 век.[DOUBLEPOST=1446916076][/DOUBLEPOST]
Зошто бе?
Јас колку што знам работниците таму добиваа нормални плати?
А што, Леов веќе не постои?[DOUBLEPOST=1446723124][/DOUBLEPOST]Туку, а ова? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

:masa::masa:

Да не сте љубоморни на успешните девојки ко Деси?

Ами Дејан Фанки со црковниот рап :popce:
Дејан Фанки му е другарче на овој Филип Иванов од исто место ги финансираат инаку спомнавте брадосани :D и овој е Филип Иванов сега брадосан шета ко испустено говедо по велесов пред два месеца оставаше dvd од филмот Courageous по сандучиња во велес во украсни ќеси заедно со нов завет,Дејан Фанки ја украде идејата за црковен рап од оној волон од којник,никад не ја преболев братуцедка му :drk: и тој пропали рапер,му ветуваа американциве ќе му снимат албум јеби га тие рапери и во газ ке се е... за албум праќајте го лекторчето џабе ја шеташе таа денес :pos:[DOUBLEPOST=1446917416][/DOUBLEPOST]http://republika.mk/?p=342511[DOUBLEPOST=1446919342][/DOUBLEPOST]http://tirekovmirece.com/Novost/Велешанецот-раперот,-Lector-Lectorius-издаде-ЦД[DOUBLEPOST=1446919707][/DOUBLEPOST]Првата трака е посветена на спонзорот Daj mi Majk :dudlac:

Последно уредено:
Протестантите како и католиците се наши христијански браќа и треба сите да се залагаме да се обединиме во една мајка црква ко што сме биле обединети до 11 век.[DOUBLEPOST=1446916076][/DOUBLEPOST]

Да не сте љубоморни на успешните девојки ко Деси?
Е шо ти не си ли љубоморен?

Ами Дејан Фанки со црковниот рап :popce:
Овој Дејан Фанки беше оној кој сними албум со пејачката во обид Нона, кој беше со квалитет на презерватив....За една употреба....или можеби грешам??

Лектор Лекториус:pos:, абе јас од кај вој секое сабајле пишии си купувам, он рапер да ти бил, па и ЦД издал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom