Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да знае каде е улицата Даре Џамбаз у Велес? Каде се наога точно...?
ја нема на мапата и не е ново име на некоја од улиците што им ги сменија имињата.
уште ли гледаш огласи???

јок бе, ја нема на мапа, ваљда некоја улица е прекрстена, сеа по ново крај не може да им се најде.

гледам уше шо да праам, нишо не ме бендисува. да ти ебам градот скапан, и да сакаш да купиш нема. и после ке ми кажуваат народ бегал од велес, како да не бега, ако бегаат ке има за продавање а не овака. :) а дека ке даам 60 000 - 70 000 евра за двособен стан мало сутра.[DOUBLEPOST=1430743095][/DOUBLEPOST]дури од шо ми скурчи се решив и плац да купам и да почнам сам да градам... човек, ни плацови има некој да продава нешто салаам ни бутур.[DOUBLEPOST=1430746257][/DOUBLEPOST]а и овие урбан проектинг ги гледам бааги недвижнини продаваат. кој се тие да не ги знае некој? мислам газда, канцеларии и сл...?

Последно уредено:
Gazdata siguren sum deka go znaes, duri i imas razgovarano so nego vp zivo :)

јок бе, ја нема на мапа, ваљда некоја улица е прекрстена, сеа по ново крај не може да им се најде.

гледам уше шо да праам, нишо не ме бендисува. да ти ебам градот скапан, и да сакаш да купиш нема. и после ке ми кажуваат народ бегал од велес, како да не бега, ако бегаат ке има за продавање а не овака. :) а дека ке даам 60 000 - 70 000 евра за двособен стан мало сутра.[DOUBLEPOST=1430743095][/DOUBLEPOST]дури од шо ми скурчи се решив и плац да купам и да почнам сам да градам... човек, ни плацови има некој да продава нешто салаам ни бутур.[DOUBLEPOST=1430746257][/DOUBLEPOST]а и овие урбан проектинг ги гледам бааги недвижнини продаваат. кој се тие да не ги знае некој? мислам газда, канцеларии и сл...?
Па не е обележана, индијците сега секоја промена ја одобруваат.
Пробај со сајтот на катастар.

Ако сакаш да си на добивка од К-УРБАН ПРОЕКТИНГ избегавај со нив секаков контакт.. Дотичната сопственичка лаже ко грчка и на сите страни ја тужат... Искрен совет... Не си ставај здрава нога во трн.. Контактирај ме по ПП ако те интересира нешто повеќе

Последно уредено:
Со која автобуска компанија е најповолно да извадам месечна за Скопје? (со Бабуна не ми одговара)

Некој ја купил куќата над болница и ја затворил оградата не се поминува повеќе.Да не знае некој кај беа точно германските гробишта таму.

Со ЖАС БУС ГОСТИВАР, како може да знае некој-а кој автобус од која автобуска компанија највеќе ти одговара...

Читај убаво бе, мислата ми е кој е најефтин и кој има почесто линија.

Некој нешо да знае или да продава стан некој 80-90 квадрата? По можност зачуван или реновиран?

Али без огласи од пазар3, реклама5 и сл. секаде проверив се јавив видов и не ме бендиса, сите беа многу оштетени. Исто така не и во новите згради што се градат, и таму гледав и не ме бендиса ништо. Не знам кој им е проблем 80 квадрата стан што го прават со 2 соби само....?

Така да некој нешо ако знае споделете, плакам кеш.

Од крај на асфалт (ако го знаеш тоа место, гарант си слушнал, Владимир Назор улица), тука имаше една голема куќа и Леов мислам ја сруши, изгради објект на 3-4 ката, не знам точно колку е, провери го, нова градба и со паркинг-влез, 40-50к мислам дека е, само не знам колку м2 е, али прашај, јави се, искрено повеќе би живеел во такво маало, отколку да се пикам по згради усвет по населбите.

Последно уредено:
Добро бе кој беше царов палмава у младински шо ја запалил? :pos: Не бе џабе е се ... топилница рулз :roker:

Луѓево беа исплашени како ќе преживеат палмиве во зимо, овие лето нема да дочекаат... :pos:

Кој е неписмениов што ја составувал веста?
Кој се има сајт и се нарекува новинар, дај нека направат еден закон што нема да дозволува Сашиња и останати битија да се глупираат по интермецов.
Пази ја реченицава:
Синоќа го добивме ова видео од читател за јавноста да се информира дека се уште шетаат луѓе кои се со печат од болниците за душевни болести и шетаат низ град и се однесуваат како хулигани и уништуваат се што ќе им се направи како декор и дизајн за разубавување на градот.

И после се навежбале и им ја скршиле кичмата, и така и... До бескрај.
Ебате глупиот народ. Уште па и филозофираме се вика сајтов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom