TheMessenger
Кодош
- Член од
- 18 февруари 2012
- Мислења
- 371
- Поени од реакции
- 473
Како бе во касарната ќе гради зграда?...Дали се знае кој е газдата кој треба да искешира скоро 250000 евра за плац у касарнава за градба на 7 катна зграда...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе во касарната ќе гради зграда?...Дали се знае кој е газдата кој треба да искешира скоро 250000 евра за плац у касарнава за градба на 7 катна зграда...
Па прво копа со булдужер темели, бетонира стубови носачи и плочи ѕида со цигла, фасада итн...Како бе во касарната ќе гради зграда?![]()
ŠkorpionНекое добро кафанче во Велес ?
Сигурно некој врзан добро со власта....А кај нас од феудалците веруј дека пичкин дим се 250 иљадарки за тоа.Тоа е инвестиција од неколку милионо а ги имаат лоповите.Пари се прават и се правеле исклучиво преку политика и преку државен криминал........Поштено со пот не познавам некој да направи пари,а и не ти дозволуваат да мрднеш а камоли да штанцаш...Само Чади-Баба може да ти одговори на ова прашање, пошто со него имале неколку состаноци...
ПС...Дали се знае кој е газдата кој треба да искешира скоро 250000 евра за плац у касарнава за градба на 7 катна зграда...локалец ли е или е од страна... Бидејќи ми е сумливо некој од велешкиве феудалци да има толкава пара да даде за земјиште...
а зошто мислиш дека не би дале велешките тајкунчиња толку пари, па тие брат дадоа може и повеќе пари од овие за згради во центарот, кај автобуска, над блаже коневски па и на трговски кајавона на тие да речам прдеж местаСамо Чади-Баба може да ти одговори на ова прашање, пошто со него имале неколку состаноци...
ПС...Дали се знае кој е газдата кој треба да искешира скоро 250000 евра за плац у касарнава за градба на 7 катна зграда...локалец ли е или е од страна... Бидејќи ми е сумливо некој од велешкиве феудалци да има толкава пара да даде за земјиште...
Се соменввам дека освен Кочо Анѓушев, останатите ми се некако сумливи. Зградиве спрема авона ги прават скоро 5 години и сеуште се ненаправени...Мое милсење е дека е некој од Скопје. со волкава количина на пари да ги даде....а зошто мислиш дека не би дале велешките тајкунчиња толку пари, па тие брат дадоа може и повеќе пари од овие за згради во центарот, кај автобуска, над блаже коневски па и на трговски кајавона на тие да речам прдеж места
зборот ми е не само згради да се прават ни една од овие нема обезбедено паркинг а велес наш и така е игла нема кај да оставиш а не кола баш ке биде интересно на трговски за неколку години![]()
а зошто мислиш дека не би дале велешките тајкунчиња толку пари, па тие брат дадоа може и повеќе пари од овие за згради во центарот, кај автобуска, над блаже коневски па и на трговски кајавона на тие да речам прдеж места
зборот ми е не само згради да се прават ни една од овие нема обезбедено паркинг а велес наш и така е игла нема кај да оставиш а не кола баш ке биде интересно на трговски за неколку години![]()
8 000 000 evra investicija e toa.....33 000 m2 stanben prostor treba da ima.Mislis deka samo vo Veles on ima pari???Vo sekoj slucaj pak e nekoj od drug grad vmesanСе соменввам дека освен Кочо Анѓушев, останатите ми се некако сумливи. Зградиве спрема авона ги прават скоро 5 години и сеуште се ненаправени...Мое милсење е дека е некој од Скопје. со волкава количина на пари да ги даде....
Kogo go velicam jas.Ti vikam ne e samo koco so pari kaj nas.Tocno deka e najjak finansiski a nikoj ne go znaeКорка немој те моалм со ребуси да збориш...Кажи на го алудираш со име и презиме па да видиме дали вреди да полемизираме понатаму...Вака ........
И да знаеш имаш право...Кој ги шиша...Kogo go velicam jas.Ti vikam ne e samo koco so pari kaj nas.Tocno deka e najjak finansiski a nikoj ne go znae
A me boli uvo koj ima pari ili koj ke investira jas sum gola voda za niv a i oni za mene