Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Некое добро кафанче во Велес ?

Илинден,Боем

Само Чади-Баба може да ти одговори на ова прашање, пошто со него имале неколку состаноци...
ПС...Дали се знае кој е газдата кој треба да искешира скоро 250000 евра за плац у касарнава за градба на 7 катна зграда...локалец ли е или е од страна... Бидејќи ми е сумливо некој од велешкиве феудалци да има толкава пара да даде за земјиште...
Сигурно некој врзан добро со власта....А кај нас од феудалците веруј дека пичкин дим се 250 иљадарки за тоа.Тоа е инвестиција од неколку милионо а ги имаат лоповите.Пари се прават и се правеле исклучиво преку политика и преку државен криминал........Поштено со пот не познавам некој да направи пари,а и не ти дозволуваат да мрднеш а камоли да штанцаш...

Само Чади-Баба може да ти одговори на ова прашање, пошто со него имале неколку состаноци...
ПС...Дали се знае кој е газдата кој треба да искешира скоро 250000 евра за плац у касарнава за градба на 7 катна зграда...локалец ли е или е од страна... Бидејќи ми е сумливо некој од велешкиве феудалци да има толкава пара да даде за земјиште...
а зошто мислиш дека не би дале велешките тајкунчиња толку пари, па тие брат дадоа може и повеќе пари од овие за згради во центарот, кај автобуска, над блаже коневски па и на трговски кајавона на тие да речам прдеж места

зборот ми е не само згради да се прават ни една од овие нема обезбедено паркинг а велес наш и така е игла нема кај да оставиш а не кола баш ке биде интересно на трговски за неколку години :)

а зошто мислиш дека не би дале велешките тајкунчиња толку пари, па тие брат дадоа може и повеќе пари од овие за згради во центарот, кај автобуска, над блаже коневски па и на трговски кајавона на тие да речам прдеж места

зборот ми е не само згради да се прават ни една од овие нема обезбедено паркинг а велес наш и така е игла нема кај да оставиш а не кола баш ке биде интересно на трговски за неколку години :)
Се соменввам дека освен Кочо Анѓушев, останатите ми се некако сумливи. Зградиве спрема авона ги прават скоро 5 години и сеуште се ненаправени...Мое милсење е дека е некој од Скопје. со волкава количина на пари да ги даде....

Последно уредено:

тоа е катастрофа што се е набутано на едно место, место на пример кај авона или било каде да направеа паркинг и на уште некое место а зградите да се понастрана овака се на едно место :D
за кај касарната празниот простор веќе некое време се зборуваше за згради и така е огромен простор бар нека го искористат :D

Се соменввам дека освен Кочо Анѓушев, останатите ми се некако сумливи. Зградиве спрема авона ги прават скоро 5 години и сеуште се ненаправени...Мое милсење е дека е некој од Скопје. со волкава количина на пари да ги даде....
8 000 000 evra investicija e toa.....33 000 m2 stanben prostor treba da ima.Mislis deka samo vo Veles on ima pari???Vo sekoj slucaj pak e nekoj od drug grad vmesan

Корка немој те моалм со ребуси да збориш...Кажи на го алудираш со име и презиме па да видиме дали вреди да полемизираме понатаму...Вака ........

Корка немој те моалм со ребуси да збориш...Кажи на го алудираш со име и презиме па да видиме дали вреди да полемизираме понатаму...Вака ........
Kogo go velicam jas.Ti vikam ne e samo koco so pari kaj nas.Tocno deka e najjak finansiski a nikoj ne go znae
A me boli uvo koj ima pari ili koj ke investira jas sum gola voda za niv a i oni za mene

This company is making Romanian people in Sibiu slaves, bad money( some people don't know how to live and they accept this). It is pure exploitation ! They offered me a job, only if I signed not to leave for 2 years, they did this on the promise that I would get training worth of 2000 euros(which for me is a pretty big sum). I signed, because otherwise I wouldn't have been employed ,and I realize that those trainings were for nothing, no certification, no money spent on those, just some people in the company thinking that they are teachers, I actually didn't learn much from those, as I already knew some things already (had 3 years experience before I was hired in the company). So this being said I left and I have now to pay almost 2000 euros. This is a bad company, allowing this to happen to hard working people.

а за што, за скај јакни ли е фирмава на која што и дужи 2000 евра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom