ја нема на мапата и не е ново име на некоја од улиците што им ги сменија имињата.Некој да знае каде е улицата Даре Џамбаз у Велес? Каде се наога точно...?
уште ли гледаш огласи???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја нема на мапата и не е ново име на некоја од улиците што им ги сменија имињата.Некој да знае каде е улицата Даре Џамбаз у Велес? Каде се наога точно...?
Па не е обележана, индијците сега секоја промена ја одобруваат.јок бе, ја нема на мапа, ваљда некоја улица е прекрстена, сеа по ново крај не може да им се најде.
гледам уше шо да праам, нишо не ме бендисува. да ти ебам градот скапан, и да сакаш да купиш нема. и после ке ми кажуваат народ бегал од велес, како да не бега, ако бегаат ке има за продавање а не овака.а дека ке даам 60 000 - 70 000 евра за двособен стан мало сутра.[DOUBLEPOST=1430743095][/DOUBLEPOST]дури од шо ми скурчи се решив и плац да купам и да почнам сам да градам... човек, ни плацови има некој да продава нешто салаам ни бутур.[DOUBLEPOST=1430746257][/DOUBLEPOST]а и овие урбан проектинг ги гледам бааги недвижнини продаваат. кој се тие да не ги знае некој? мислам газда, канцеларии и сл...?
Ако сакаш да си на добивка од К-УРБАН ПРОЕКТИНГ избегавај со нив секаков контакт.. Дотичната сопственичка лаже ко грчка и на сите страни ја тужат... Искрен совет... Не си ставај здрава нога во трн.. Контактирај ме по ПП ако те интересира нешто повеќејок бе, ја нема на мапа, ваљда некоја улица е прекрстена, сеа по ново крај не може да им се најде.
гледам уше шо да праам, нишо не ме бендисува. да ти ебам градот скапан, и да сакаш да купиш нема. и после ке ми кажуваат народ бегал од велес, како да не бега, ако бегаат ке има за продавање а не овака.а дека ке даам 60 000 - 70 000 евра за двособен стан мало сутра.[DOUBLEPOST=1430743095][/DOUBLEPOST]дури од шо ми скурчи се решив и плац да купам и да почнам сам да градам... човек, ни плацови има некој да продава нешто салаам ни бутур.[DOUBLEPOST=1430746257][/DOUBLEPOST]а и овие урбан проектинг ги гледам бааги недвижнини продаваат. кој се тие да не ги знае некој? мислам газда, канцеларии и сл...?
Некој нешо да знае или да продава стан некој 80-90 квадрата? По можност зачуван или реновиран?
Али без огласи од пазар3, реклама5 и сл. секаде проверив се јавив видов и не ме бендиса, сите беа многу оштетени. Исто така не и во новите згради што се градат, и таму гледав и не ме бендиса ништо. Не знам кој им е проблем 80 квадрата стан што го прават со 2 соби само....?
Така да некој нешо ако знае споделете, плакам кеш.
Кој е неписмениов што ја составувал веста?Запалена палма во Велес
http://www.filozofirame.mk/ekskluzivno-zapalena-palma-vo-veles/