Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li vistina deka se najavuva otvoranje na Neptun vo Veles?

Велешани ќе ве замолам за помош..да не знаете каде се продаваат фаерки (палта,јакни)..Фала однапред..
fajerka-crna_1_2.jpg

Велешани ќе ве замолам за помош..да не знаете каде се продаваат фаерки (палта,јакни)..Фала однапред..

Во Велес тешко дека ќе најдеш ваква ама имаш во Скопје во Импакт шоп. Барај на фејсбук Impact Shop Skopje ќе видиш низ албумите модели и цени..

Во Велес тешко дека ќе најдеш ваква ама имаш во Скопје во Импакт шоп. Барај на фејсбук Impact Shop Skopje ќе видиш низ албумите модели и цени..
Видов дека има но не ми е згодно од таму ,далеку ми е од св.николе сум..

Иначе мрсулкото шо ја предизвика сообраќајката кај поштата го видов вчета се шеташе низ чаршија :гомце:

и во што е проблемот оти си го видел дека се шета ?
се додека не заврши судската постапка и не се изречи од кога и колку ке лежи (ако воопшто лежи) ќе го гледаш да се шета

Видов дека има но не ми е згодно од таму ,далеку ми е од св.николе сум..

можеш од таму да порачаш над 1.500 ако ти е, доставата до дома ти е бесплатна така да..

Вистина е за Нептун, Леов им го дал дуќанот во Чешелот за 3000 евра месечно. А мрсулкото си вози сега BMW5

Кога ќе се врати од шетање по бел свет , како и сечење на црвени ленти , Чади Баба нека го прочита ова !

limeni-garazi-kav1401892956_thumb_medium490_0.jpg

limeni-garazi-3140189303014018929891401892956_thumb_medium490_0.jpg

Стагнацијата на решавање во сверата на бесправно поставените објекти во Велес е максимална !

Тоа што се случува на пешачката патека на Железен мост не верувам дека го има и во Тунгузија....Па бива ли дел од моторџиите да се толкава СТОКА па да возат со мотор по патеката...Некна поминувајќи ја истата неколку пати ќе бев прегазен од мотор...ПОнатаму мајка со количка со дете мораше да се поместува за на овие слепци да им се направи пат....Се јавив во полиција и ми рекоа дека не можеле да сторат ништо..Се прашувам кој...Министерство за финансии или труд и социјална политика...За тие што возите по патеката...Дај боже да ве испоказнат, цел живот за казни да работите...СТОКИ!!!!

дали има некој од вас што ке оди во недела во гевгелија на авто собирот, од другите градови гледам има организирано како група да одат сите заедно олдтајмери,тјунг....
ако има велешани што ке одат да се организираме и ние групно да возиме до гевгелија

Тоа е тоа, секој велешки клошар купи кинески скутер од 100-200 евра и бугарко такси од 500-1000 евра а нивната сообракајна "не" култура е на толку "високо" ниво, епа сеа.... ке трпиме....

Тоа што се случува на пешачката патека на Железен мост не верувам дека го има и во Тунгузија....Па бива ли дел од моторџиите да се толкава СТОКА па да возат со мотор по патеката...Некна поминувајќи ја истата неколку пати ќе бев прегазен од мотор...ПОнатаму мајка со количка со дете мораше да се поместува за на овие слепци да им се направи пат....Се јавив во полиција и ми рекоа дека не можеле да сторат ништо..Се прашувам кој...Министерство за финансии или труд и социјална политика...За тие што возите по патеката...Дај боже да ве испоказнат, цел живот за казни да работите...СТОКИ!!!!

Цел живот за лекови да работиш, сељак. Јас возам со мотор по железен мост и подзастанувам кога минат пешаци. Што сакаш да одам до стар мост за до центар да возам плус 2км

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom